עבור לתוכן

מחפש מחשב לתכנות - עד 3000 שקל..

Featured Replies

פורסם

1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא..

* מטרות המחשב? אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו), לכן גם חשובה לי מקלדת נוחה.

* גודל המסך? 15.6 אפשר גם 14 , תציעו.

* משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4..

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד..

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב.

* בלוטות? רצוי.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G

* כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, אבל אשמח אם אפשר למצוא.

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יצא לי לרכוש מחשב נייד עדיין, לכן אני צריך את העזרה שלכם פה, אני צריך חנות אמינה, שירות טוב ואחריות שהיא לפי היבואן / יצרן (ולא נגיד שנה אחריות שבעצם יש 3)..

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלי עד כדי כך קשות?

אם יש בעיה כלשהיא, תגידו לי ואני אהיה מוכן להתפשר.

פורסם

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21243

תמורת עוד 350 ש"ח אתה מקבל מלדת מוארת,חישן מזהה נפילה שידע לכבות את הHD כדי לנסות לצמצם נזקים, מארז חזק יותר, מסך מט ו3 שנים אחריות בבית

נראה לי עדיף..

נ.ב. בשני המקרים אנחנו מדברים על כ.מסך מובנה..ככה שלא תצליח להריץ קרייסיס 3 על הגדרות גבוהות

פורסם

הבניה של ה-E530 איכותית לא פחות מה-3560 וגם הוא מגיע עם מסך מט ו-3 שנים אחריות בבית הלקוח.

כל שאר הדברים הם גימיקים. אם זה שווים את התוספת? אולי לך, לא בטוח שלמי שלחוץ בכסף מקלדת מוארת זה חובה.

פורסם

הפרש המחירים הוא 77 ש"ח.

הצעתי לו עוד אופצייה לשיקולו

פורסם

לתכנות הלנובו במקרה הזה יתכן ויהיה עדיף - כיוון שהוא מגיע עם מקלדת מלאה + נומרית בצד ימין, לעומת ה-DELL שבא עם מקלדת מסורסת :)

זה גם פרמטר חשוב שלפעמים מזניחים.

פורסם

יש בזה משהו.

Sharingan,

לשיקלוך, בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אלך על הלנובו I5.

http://www.zolprice.co.il/product-1612-Lenovo_ThinkPad_Edge_E530_3259_HLG_.aspx

לא אכפת לי קרייסיס, העיקר שיריץ לי WOW על איכות נמוכה. מספיק לי ביותר,

עכשיו מבחינת בטרייה? הוא יסחוב 4 שעות (זה הזמן שיש לי בנסיעות, אחר כך אני מטעין)..

פורסם

יחזיק בשימושים קלים.

בנסיעות תוודא לסגור את ה-WIFI כדי לחסוך בסוללה וכן את בהירות המסך שתהיה על 50-60%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים