עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב גיימינג ב3500 בלי ציוד היקיפי

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מחשב ב3500 שקל לגיימינג, בלי ציוד היקיפי בכלל.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל גם תכנות (מכונות וירטואליות, עיבודים כבדים וכו')

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני רוצה שיריץ את כל המשחקים הכי חדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 אני חושב (המסך הוא ASUS MK221H)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8 אם יש מבצע עם המחשב, והרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל אשמח לקבל חנויות מומלצות באזור ראשון לציון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף שכן, אבל לא קריטי במיוחד (אני לא מתכוון לשדרג אותו בקרוב)

פורסם

כמה חשובה מערכת ההפעלה, כי בהתחשב בתקציב ובצרכים, זה בהחלט עלול להעיק על התקציב.

פורסם
  • מחבר

ממש לא קריטי

פורסם

תראה, כעיקרון התקציב שלך מאוד לחוץ לשימושיך וזה תלוי בעדיפויות שלך.

אם יהיו לך מספר מערכות וירטואליות, כאשר יהיו מערכות שהן כבדות יחסית- לרוב לוקחים מעבד עם יותר ליבות פיזיות או לוגיות.

אם אתה רוצה להריץ משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות גבוהות, אתה צריך כרטיס מסך טוב.

אם יהיו לך עיבודים כבדים- השאלה באילו תוכנות? כי אנו לא ממש יודעים על איזה חלק להתמקד- אתה מספק כאן מידע חלקי.

ניתן לעשות מעין פשרה בין השניים, אבל ככל הנראה תהיה חריגה רצינית יותר מהתקציב (אני מניח קרוב ל-4 אלף).

לכן, רשום בבקשה כמה ואילו מערכות וירטואליות ירוצו אצלך לרוב בו-זמנית ובאיזו תדירות, באילו תוכנות עריכה אתה משתמש ובאילו משחקים אתה רוצה לשחק לדוגמא. כמובן שיש לציין עדיפויות כאן. כפי שנאמר כאן- מערכת הפעלה ניתן להכניס, אך ככל הנראה זה יהיה על חשבון ביצועים לא קטן.

פורסם
  • מחבר

תראה, כעיקרון התקציב שלך מאוד לחוץ לשימושיך וזה תלוי בעדיפויות שלך.

אם יהיו לך מספר מערכות וירטואליות, כאשר יהיו מערכות שהן כבדות יחסית- לרוב לוקחים מעבד עם יותר ליבות פיזיות או לוגיות.

אם אתה רוצה להריץ משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות גבוהות, אתה צריך כרטיס מסך טוב.

אם יהיו לך עיבודים כבדים- השאלה באילו תוכנות? כי אנו לא ממש יודעים על איזה חלק להתמקד- אתה מספק כאן מידע חלקי.

ניתן לעשות מעין פשרה בין השניים, אבל ככל הנראה תהיה חריגה רצינית יותר מהתקציב (אני מניח קרוב ל-4 אלף).

לכן, רשום בבקשה כמה ואילו מערכות וירטואליות ירוצו אצלך לרוב בו-זמנית ובאיזו תדירות, באילו תוכנות עריכה אתה משתמש ובאילו משחקים אתה רוצה לשחק לדוגמא. כמובן שיש לציין עדיפויות כאן. כפי שנאמר כאן- מערכת הפעלה ניתן להכניס, אך ככל הנראה זה יהיה על חשבון ביצועים לא קטן.

אם המערכת הפעלה תבוא במקום ביצועים, אז לא צריך (כבר יש לי ווינדוס 7).

בקשר לעיבודים, זה משתנה, ואני לא יודע עם איזה תוכנות אני אעבוד (אני סטודנט למדעי המחשב, וכל קורס זה תוכנות אחרות). כרגע, אני משתמש בMATLAB,VISUAL STUDIO,VMWARE SERVER,CLOUDERA

בקשר למשחקים, אני רוצה להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים (בלק אופס 2, אססין קריד החדש וכו').

אם אני יחרוג לכיוון ה4000, יהיה שיפור דרסטי בביצועים? כי אם כן אז אני יכול לחרוג.

תודה, דור.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

בבלק פריידי יהיו מבצעים גם על החומרה? שווה לחכות?

פורסם

כעיקרון בחריגה המפרט הבא אמור להיות די מאוזן, ולספק ביצועים טובים בגיימינג וגם מבחינת יכולת עיבוד (המחיר בפועל נמוך יותר בעקבות מבצע שיש עכשיו על כרטיס המסך ששמתי לך). לגבי הבלק פריידי איני יודע, אם איני טועה זה בשבוע-שבועיים הקרובים אז ממליץ לבדוק מה החנויות מציעות.

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪953

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪373

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪475

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪22

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪252

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪413

כרטיס מסך:

GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪1251

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3972

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3893 ₪

פורסם

היי,

אשמח לדעת למה לא בחרת בלוח הזה הזול יותר:

http://www.tms.co.il/product/11870

וגם למה צרך איוורור כזה יקר למעבד אם לא עושים OC?

תודה.

פורסם

לגבי הלוח- כי הוא כולל 2 חריצי זיכרון. לשימושים שלך, אם תעסוק בחלק מהתוכנות הללו בצורה כבדה יותר בעתיד (vmware בפרט), יכול להיות שארבעת חריצי הזיכרון שלך ימנעו צוואר-בקבוק. אם אתה חושב ש-16GB זה המקסימום שתצטרך בשנים הבאות, אז קח את הלוח הזה.

לגבי הקירור- הוא לא יקר, רוב הקירורים המשופרים הם בטווח המחירים הזה ולאו דווקא ל-OC, אלא לפחות רעש בזמן מאמץ ממושך וקירור אפקטיבי יותר. אם אתה רוצה לחסוך, אין שום בעיה שתיקח את הסטוק של אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים