עבור לתוכן

מחפש המלצה למחשב נייד 15.6, אחריות לשלוש שנים, שירות אחריות מעולה, 1700-2500.

Featured Replies

פורסם

גודל המסך? - 15.6

* משקל רצוי? - עד 3 קג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - שעתיים?

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כל החדשות. USB3, HDMI

* בלוטות? - ברור?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לא משנה, הכי פשוט

* כונן CD/DVD? - כדאי שיהיה צורב.

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מעלות תרשיחא נחשב חו"ל?

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האחת עם השירות ההכי טוב, מחשב שאמור לשמש הרבה בני משפחה שונים. הורים, ילדים, מורים ותלמידים. עדיף שכולל כל מה שיש בדסקטופ.

בעקרון רציתי מאייבורי או KSP את המחשב:

http://www.ivory.co.il/Asus_X54C_B960.html

אבל אף אחת מהחנויות לא עושה לי חיים קלים. רוצה לראות את החנות הזאת פעם אחת וזהו, משם מסתדרים עם ספק האחריות. אני מעדיף מפרט כמו של המחשב ה"ל ומעלה.

פורסם

Lenovo Ideapad G580 2189-EDG מmemory4less(הכי זול בזאפ כרגע 1980ש"ח), ולגבי מערכת ההפעלה נושא: חלונות 8 ב 40 דולר (נקרא 16049 פעמים) .

האחריות לשנה אבל אם מוסיפים הרחבת אחריות לשנתיים נוספות ב199ש"ח אצל memory4less או הרחבת אחריות לשנתיים נוספות כולל איסוף והחזרה ב299ש"ח + המערכת הפעלה(בנפרד) זה לא עובר את ה2500ש"ח .

פורסם
  • מחבר

צ'בי, הלפטופ שאתה מציע אמנם מעט חלש, אבל אכן עונה על הדרישות שלי. אני מעדיף את התמורה ההכי טובה למחיר, ונוסף פרט חדש - את המחשב אני קונה בשביל הדודים, והמשלמים זה הסבאסבתא. אני מחפש חנות באיזור הרצליה \ השרון \ ת"א שתחזיק מחשב עם הדירשות שלי, ושלא תעשה בעיות בקנייה כמו היכן נמצא בעל הכרטיס אשראי וכו'.

ולהצעתו של רוני - לא מעוניין בקומבינות כאלה ואחרות. אני רוצה מחשב קומפלט עם מערכת הפעלה ו 3 שנים אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים