עבור לתוכן

HTC ONE X - מה קורה עם עדכון רשמי ל JB??

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת,

האם שוב פעם HTC מזלזלים בלקוחות?

כי לפי מה שאני רואה ה X+ קיבל ישירות את העדכון, מדוע שאלו שרכשו X רגיל לא יקבלו ולבנתיים מחכים כמו ילדים טובים כבר חודש.

תשובה מ HTC עוד לא קיבלתי במייל.

מעצבן לפעמים ועושה לי חשק להתקין עדכון לא מקורי.

פורסם

ברגע שיוצא עדכון גירסה חדש. אתה יכול להוריד עדכון לא מקורי?

מה השוני בעצם?....

פורסם

מועבר לפורום רומים ומערכות הפעלה.

פורסם

מעצבן לפעמים ועושה לי חשק להתקין עדכון לא מקורי.

אתה לא מאיים על אף אחד... :nixweiss:

רום מותאם בד"כ עדיף בהרבה מרום מקורי, מתעדכן יותר מהר וכולל הרבה יותר אפשרויות.

אני נמצא כבר יותר משלושה חודשים עם גלקסי 3 שבהם אני עברתי כל מיני רומים שונים עד שמצאתי את השניים שאיתם אני הכי אוהב לעבוד. לא רואה שום סיבה לחזור לרום המקורי.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה לרום טוב ל ONE X?

פשוט לא היה בא לי להתעסק עם הקונפיגים השונים בגלל שעדיין יש אחריות גלובלית למקרה שאצטרך לשלוח לחו"ל לתקן משהו או למימוש אחריות מ HTC.

איזה רום JB אתה ממליץ ל ONEX אם מוכר לך אחד כזה?

אני פעיל הרבה זמן ב XDA אבל הבעיה שאתה לא מוצא שם אחד "מומלץ" יש לך פשוט טונות של רומים להורדה.

אגב, האם השיפור הוא באמת גדול? עכשיו סתם להשוואה, אני מקבל קצת מעבר ל 6000 בקואדרנט ובכל בנצ' עקפתי את ה SGS3 של חברים, מבחינת הממשק והשימוש הוא מאוד מאוד מהיר בשבילי, רק רציתי לעדכן כדי שאוכל להשתמש בסוגים שונים של פיצ'רים שמשום מה HTC לא נותנים להשתמש בגרסה המקורית

פורסם

לא יצא לי להתנסות ברומים של ONE X, אבל אין שום דבר שמונע ממך לנסות.

אחרי הרוט אתה יכול לנסות כל רום שתרצה. לא אהבת? תמחק ותתקין אחר, עד שתמצא את הרום שאתה אוהב. זה פשוט.

אני יכול להמליץ לך על CM10 מכיוון שהוא נפוץ מאוד ועל Android Revolution מכיוון שאני משתמש בו והוא מעניק חוויה קרובה וטובה למקור (ב-ONE X הוא מובנה על הסנס ולא על הטאצ'וויז אז התחושה כנראה תהיה שונה ממה שאני מכיר על הגלקסי).

מבחינת שיפור - המעבר מ-ICS ל-CM10 היה עצום. התחושה הייתה כ"כ חלקה שזה הרגיש כמו מכשיר אחר לגמרי. אחרי מעבר כזה אתה לא תוכל לחזור למקור שירגיש לך איטי להחריד.

מניסיון שלי באנצ'מרק לסמארטפון לא משקף לרוב את הביצועים האמיתיים של המכשיר וגם התוצאות שם לא יציבות בכלל. פעם אתה יכול לקבל 6000 ובבדיקה השנייה לקבל 5000. התוצאה הכי גבוהה שהגעתי אליה זה 6631 עם אוברקלוק ל-1.8GHz. בקיצור, אל תבנה על באנצ'מרק. זה סתם בשביל הכיף וזה לא אומר כלום חוץ מזה.

והם?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708371

פורסם

איך הREVOLUTION 4.1.2? ניסיתי את ההדלפה הרגילה והבטריה שלי נטחנת.

פורסם

לא ניסיתי עדיין את הגרסה החדשה.

ניסית למחוק battery stas?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות, אגב יש תראד ראשי בנוגע לרומים למכשירי אנדרויד שונים? אין לי בעיה אם אדמין מנהל יוכל להפוך את זה ספציפית לסטיקי תחת כותרת חדשה בשביל בעלי מכשירים דומים אם זה אפשרי :)

פורסם

כרגע אין דיון כזה, אבל אני אנצל את דרישת הקהל ואפתח משהו מסודר.

Coming Soon.

(אני אעדכן פה ברגע שאסיים, וכמובן שהוא יופיע גם בפורום)

פורסם

לא ניסיתי עדיין את הגרסה החדשה.

ניסית למחוק battery stas?

כן. אני בודק אם זה שינה משהו. יש לך קישור לTHEME שמחליף את מד הסוללה למשהו נורמלי?

פורסם
  • מחבר

אתה גדול :)

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים