עבור לתוכן

האם עכשיו זמן מצויין כדי לרכוש ASUS TF300T בארה"ב מאשר בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות).

אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לקפל שניהם ביחד ולשים כל אחד בנפרד בזמן שמתניידים איתם. בעיה עם RESTART שמעתי שפותרים עם עידכון גרסה לאנדרויד 4.1 Jelly Bean.

כמובן עוד לא התחיל BLACK FRIDAY ויש גםCYBER MONDAY שחג עצמו לקראת מכירות מוצרי אלקטרוניקה אם אני לא טועה. האם יש פה אנשים שחווים בASUS TF300T ויכול לייעץ או להוסיף משהו שאני לא יודע? למרות ששלשום באיביי מכרו טאבלט ב$287 שזה הכי נמוך שראיתי לאחרונה, אתם מאמינים שמחירים ירדו עוד וכדאי לחכות? אף על פי שאיבורי מחשבים מוכרים אותו ב1970ש"ח, אם לרכוש אותו ב$287 + מיסים יבוא ומשלוח של $81 סה"כ יצא $368 שזה 1470 ש"ח.

אשמח לשמוע מכם עצות והמלצות. תודה!

פורסם

אני גם רציתי לקנות אותו , ערכתי קצת מחקר בגדול זה טאבלט ממש מעולה הTF300 שמעתי מאנשים שיש להם אותו שהוא משרת אותם כמו שצריך וגם מכאלה שמכירים שיש להם את הטאבלט . חומרה חזקה ומחיר נוח מאוד .

2 הסיבות שלא קניתי אותו עדיין זה מערכת ההפעלה אנדרואיד , שהיא פחות נוחה וידידיות מIOS וגם בגלל שיצא מערכת הפעלה חדשה ווינדוס RT שאני מאוד רוצה לנסות.

וסיבה שנייה היא, הרגיש לי לקנות את הטאבלט הזה עכשיו זה כמו לקנות אייפון 4 בדור שעוד שנייה יוצא אייפון 5S .

אבל אם כבר בין כל הטאבלטים שציינת פה הוא הכי משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים