עבור לתוכן

ידוע למישהו על חבילה שבנויה לצרכים של כל אחד ואחד, ספציפית?

Featured Replies

פורסם

למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל.

האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp :screwy:.

אשמח להארות והערות ומה לא :P.

פורסם

לפי ההגיון של אורנג' הם צריכים להרוויח כמה שיותר כסף והם עשו את זה מצויין עד היום :xyxthumbs:

אבל לא צריכה להיות התלבטות היום, זה לא שיש מליון חבילות שונות שצריך להשוות בניהם, פשוט לך לאחת מחברות האנלימיטד וסגור עניין, זה גם הכי מתאים לשימוש שלך.

ממליץ על גולן טלקום, 99 שח בחודש זה אחלה מחיר, וסגור עניין.

פורסם

רק בגלל המחשבה הזאת של "תוכנית מותאמת" והבלגן שזה גורר אחריו, איפשר לחברות התקשורת בארץ חלון (סליחה- יותר נכון דלת ענקית) לכיס הצרכנים. במקום שהם יסובבו אותך על אצבע, הגיעו החברות החדשות ששמו נקודה לכל הבלגן הזה.

אישית אותי עוד עקצו כשהייתי חייל, כשהייתי (ואני עדיין צורך בערך אותו דבר) צורך במקסימום עד שעה של שיחות בחודש ו60 סמסים, הייתי חייב תוכנית של 400+400 כדי להנות מ 1-2 ג'יגה אינטרנט (עברתי פעמיים לחברה אחרת כדי לחסוך) שמספיק לי בקושי.

עכשיו במקום לשלם מלא כסף על תוכנית מותאמת, אתה יכול לבחור בין המינימום (לדוגמא 10 שקל בגולן) למקסימום (89 בהוט או 99 שקל בגולן) שיוצאים ברוב המקרים יותר משתלמים מהמתחרים.

פורסם

+ ביופון יש עכשיו תוכנית חדשה ובינונית ב-79 ש"ח.

פורסם

יש את החבילות שבהן אתה משלם לפי שימוש, אבל לדעתי אם אתה משתמש באינטרנט הרבה זה לא משתלם.

לך על לא מוגבל כלשהו ב80-100 ש"ח ותסיים את הסיפור..

פורסם

כנראה שחבילה ללא הגבלה תהיה המתאימה לך.

אצלי במסלול של 10 אג' לדקה\SMS\מגה יצא לי בחודש האחרון 7.5 שקל בלבד (!). אבל אני כמעט תמיד בכיסוי של WIFI.

פורסם

+ ביופון יש עכשיו תוכנית חדשה ובינונית ב-79 ש"ח.

ואפשר לקזז מזה 5 שח על כל תדלוק או קניה ב-250 שח ברשתות מגה ודור אלון כך שהמחיר יכול לרדת גם לאזור ה-60 שח דיי בקלות.

לגבי חבילות "שלם לפי שימוש", זה טוב בעיקר למי שמדבר מעט-בינוני. כמו שציינו, ברגע שמכניסים גלישה לסיפור, הן לרוב לא כדאיות.

אתה יכול להשתמש בלינק הזה ולמצוא את התוכנית הכי משתלמת עבורך - http://mehiron.co.il/

פורסם

כאחד שעבר לפני שבועיים אני יכול לציין שהמעבר להוט היה מהיר וחלק. ביצעתי את הרישום בטלפון ואספתי את הסים בסניף שלהם בחוצות המפרץ. הרישום בטלפון לקח 6 דקות! האיסוף של הסים והגדרות הטלפון לקחו עוד 20 דקות כולל המתנה. סה"כ, תוך 30 דקות כולל בערך נוידתי ואני מבסוט.

כמובן שהוט עכשיו יצאו במסע יח"צ לקראת סוף שנה כדי לתפוס כמה שיותר לקוחות ואם אתה מצטרף לאנלימיטד שלהם, אתה מתחיל לשלם רק משנה הבאה. זאת אומרת- חודש וחצי בחינם. צעד נחמד בסופו של דבר שחוסף 150 שקל בערך.

החבילות אנלימיט טובות אם אתה צורך ג'יגה גלישה ומדבר מעל 60ד' ומסמס. האתר שהביאו לך מצוין ויבהיר לך טוב מה כדאי לך לקחת.

פורסם

אחד המגיבים כאן צדק.

הבקשה שלך שיעשו לך חבילה "מותאמת" היא עצם הבעיה.

כל מה שצריך זה חיוב על פי שימוש(או ללא הגבלה) עם מחיר אחיד.

בלי אפליות.

בלי מבצעים.

בלי טובות.

בלי התחייבויות.

בלי קנסות.

בלי דילים.

בלי לעבוד עלינו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם אני מאיים להתנתק מהחברה שלי (פלאפון למשל) ולעבור לאחת אחרת, אין מצב שהם נותנים לי איזה חבילה מונפצת דרך שימור לקוחות? משהו בסגנון- 350 דק' 350 SMS ו-500MB גלישה ב-50 ש"ח?

פורסם

יש עכשיו חבילת הכל כלול ב50 שקל (לחצי שנה)

פורסם

אני יודע, אבל זה רק לחצי שנה. אם הייתה חבילה כמו שהצעתי (ללא הגבלה) זה היה מספיק לי אני חושב.

שאלה בדרך אגב- תוכנות GPS דוגמת WAZE, לוקחות הרבה מנפח האינטרנט?

פורסם

לאיזה רמת שימוש באינטרנט 500MB גלישה מספיקים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים