עבור לתוכן

מחפש המלצה למדפסת משולבת

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מדפסת משולבת זולה (עד 350 ש"ח). עד היום השתמשתי בHP 6500 ואני סה"כ מרוצה ממנה. חשבתי ללכת על ה4500 אבל נתקלתי בהרבה תלונות עליה. יש מדפסת משולבת עדיפה ממנה בטווח המחיר הנ"ל?

פורסם

4500 זה הסדרה הזולה שלהם, נתחיל מזה, דבר שני כמה אתה מדפיס? האם חייב צבע? ועולי עדיף להשקיע פעם אחת סכום טוב על משולבת לייזר במקרה ואין שימוש להדפסה בצבע, אם אתה בכל זאת צריך צבע תבדוק את דגמי Ink Advantage החדשות של HP או תבדוק את סדרת 8XXX של HP.

פורסם
  • מחבר

יש צורך בצבע. המדפסת לא בשבילי, לי יש את ה6500. יש מדפסת מומלצת בטווח המחירים הזה של חברה אחרת?

פורסם

לי יש את ה4500 ואני יכול להגיד לך שהיא לא שווה את המחיר הזול שלה. היא כל כך לא אמינה שזה מגוחך. אני נשאר איתה כי לכמות המינימלית שאני מדפיס זה לא כל כך חשוב לי, אבל אם צרכי ההדפסה שלך הם יותר רציניים מאיזה הדפסה פעם בכמה שבועות, לא הייתי ממליץ עליה.

דרך אגב, הסריקה וקבלת/שליחת הפקסים שלה הם בסדר גמור, התלונה שלי עליה היא רק בתור מדפסת.

פורסם

ב-6500 יש 4 מכלי דיו שחור-כחול-אדום-צהוב נפרדים שחוסכים כסף.

ב-4500 יש שני מכלי דיו שחור וצבע. הראש דיו צבע מכיל 3 תאים (כחול.צהוב.אדום) ברגע שאחד מן הצבעים נגמר זורקים את כל המיכל דיו - למרות ויתכן ושני הצבעים האחרים עדיין מלאים. ב-6500 תחליף רק את הצבע שנגמר...

המלצה -רכוש את ה 6500 + הרחבת אחריות לשנתיים נוספות מקורית HP (שאל את החנות לגבי זה)

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים