עבור לתוכן

מחפש מחשב טאבלט עם חומרה עדכנית

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש מחשב / טאבלט לצרכי עבודה - משהו שיאפשר לי לעבוד בדרכים ולצרוך תוכן + להשתמש בו כמחשב ראשי כשאני מגיע למשרד בעבודה (ע"י חיבור של מסך חיצוני).

ראיתי את ה ASUS VivoBook S200 / S400 החדשים, שנראים הכי קרובים למה שאני צריך (מחשב נייד + מסך מגע, ומערכת הפעלה W8),

אבל אני לא יודע עד כמה זה נוח לשבת להשתמש בנייד שכזה באוטובוס. האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת?

* חשוב שיגיע בקונפיגורציות של מינימום 4GB זיכרון, לפחות מעבד i3 או דומה, ושיוכל להריץ Linux.

תודה.

פורסם

האם יש מכשיר דומה שמאפשר גם קיפול המסך ל"יחידה" אחת, כלומר ללא המקלדת?

לא בטוח שהבנתי למה בדיוק הכוונה ב"קיפול המסך ל"יחידה" אחת... אולי זה? http://goo.gl/wMsTF

היתרון שלו הוא שימוש כטאבלט לכל דבר כשהמקלדת סגורה ויש לו יציאות VGA ו-RJ45 מלאות מה שנוח מאוד לקישוריות בבית/משרד.

יש לו גם מסך פשוט מדהים ביחס למה שיש בשוק וחומרה חזקה מאוד יחסית.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה Dell XPS 12 שהוא Convertible ונורא מוצא חן בעיני.

א. האם הוא נמכר כבר בארץ, או יש חנויות שמתכוונות למכור אותו? אין לי בעיה גם לרכוש מחו"ל, פשוט המחירים מעניינים אותי בארץ, חוץ מזה שיש BF בקרוב.

ב. האם יש מכשירים דומים? זה בדיוק הכיוון.

פורסם

ראיתי את ה Dell XPS 12 שהוא Convertible ונורא מוצא חן בעיני.

אני חושב שהמסך שלו אינו IPS (חיסרון אדיר לדעתי), אין לו כמעט חיבורים להתקנים חיצוניים והוא גדול וכבד יותר.

פורסם
  • מחבר

מסך שהוא לא IPS זה בהחלט חסרון שלא בא בחשבון ושכחתי לציין. אך אני די בטוח שראיתי שהוא מכיל מסך IPS באחד מאתרי הביקורות.

אני מצטער שלא יצא לי לחקור יותר מידי את העניין בעצמי (חוסר זמן) - אבל אילו חיבורים בדיוק חסרים לו? מה כבר צריך חוץ מ USB, HDMI, RJ45, VGA וקורא כרטיסים?

לגבי הסוני - האם ידוע על מקומות בהן הוא נמכר בארץ?

תודה!

פורסם
  • מחבר

ל XPS12 יש מסך IPS והוא הכי מוצא חן בעיניי בנתיים. הסוני גם כן מעניין אבל העובדה שאין טאצ'פאד זהו חסרון רציני - הוא גם נורא קטן ולא ניראה נוח בתור מחשב נייד (שזהו הייעוד העיקרי), ובנוסף זווית המסך בלתי נתנת לכוונון.

יש גם Toshiba U925t שדומה ל XPS רק שהמסך שלו עושה "סלייד" מעל המקלדת.

האם משהו מכיר עוד אפשרויות שפספסתי? מעניין אותי לדעת אם יש מחשבים שהם Hybird (כלומר מקלדת ומסך נתיקים לחלוטין) עם Core-iX (ראיתי מערכות עם Clovertrail שזה בתכלס Atom - חלש מידי).

תודה!

פורסם

העיצוב מזעזע (של האתר) אבל תמצא בו הכל:

http://www.umpcportal.com/

יש כמובן את ה-SLATE7 של סמסונג עם I5 וכל הסדרות החדשות שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. ה Slate 7 ניראה טוב - אבל לא הבנתי האם הוא מגיע עם המקלדת במחיר של 1,199$?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים