עבור לתוכן

אייפון 5 - משתלם לצרכים שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש בקהילת האייפון.

הקדמה קצרה?

קודם כל אני ממש לא מתכוון לעשות השוואות בין אייפון לגלאקסי, כל אחד מכשיר בפני עצמו. אני כרגע שנתיים עם גלאקסי 1 ובאמת שאין לי טענות.

מפאת המצב, היכולת הכספית והצרכים (פגישות, תזכורות וכד') החלטתי להתקדם לאייפון 5.

יש באפשרותי לקבל אייפון 5 מלונדון בכ-3000 שח (בארץ המחירים נעים 4800-6500).

השאלה למבינים במכשירים - האם כדאי לרכוש את המכשיר החדש? או ממליצים לי על מכשיר אחר?

פורסם

NEXUS 4...

פורסם

לא הבנתי- אתה מחפש מכשיר חדש מכל המערכות, או רק אייפונים?

למה ואיך הגעת דווקא לאייפון?

מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

בבקשה תערוך את הכותרת למשהו קצת יותר אינפורמטיבי. למשל- "מחפש סמארטפון ללא הגבלת תקציב לצרכים אירגוניים. כדאי ללכת על האייפון 5?"

פורסם

3000 זה מחיר ממש טוב ובהחלט הייתי הולך על זה.

אני בדעה שאיפון זה מכשיר יקר ומתאים למי שיכול להרשות לעצמו, ומי שיכול, לטעמי, זה המכשיר הכי טוב.

פחות או יותר כמו מרצדס, לקבל את ההכי טוב בדרך כלל גורר תשלום גבוה יותר, מי שמחפש משתלם בתחום הפרימיום צפוי להפתעה לא נעימה.

גם לא רוצה להיכנס לוויכוח של אנדרואיד איפון, אני מאמין שיותר מהכל זה תלוי במשתמש, אחד מתאים לו משהוא מסויים ולשני אחר, את זה אתה תחליט.

ובכל זאת לדעתי היתרון הגדול כשמדובר באנרואיד זה המחיר, אתה מקבל מכשיר בעל אותן יכולות +- במחיר זול משמעותית, לדעתי אחת ההצדקות היותר חזקות לאנדרואיד ואם זה שיקול אז כדאי לחשוב על זה.

אני קניתי מכשיר אנדרואיד ב680 שקל שנותן תמורה מדהימה לכסף (וממש לא מדובר במכשיר זבל), כאן לאיפון אין תחרות.

פורסם

ד"א, אני ממש לא רואה טעם לקנות אייפון 5 אם 4S יוצא יותר זול.

ההבדל המורגש היחיד הוא שיש עוד שורה לאפליקציות. כל השאר באמת זניח ולא מורגש, או זהה.

פורסם

יש את ה-NEXUS 4 שמבחינת מחיר (בעיקר) וחומרה לא נופל מהאייפון, תוסיף לזה את החופשיות של האנדרואיד... ניצחון לגוגל.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לכם את האמת, יש לי את גלאקסי 1 ואני פחות מרוצה אחרי שנתיים וחצי של עבודה איתו.

אני מודע לכך שאנדרואיד הוא מכשיר "פתוח". אני מתקין מידיי פעם רומים על המכשיר ואני יכול לומר לכם שבאמת ניסיתי הכל ובתכלס הכל על אותו עיקרון והרומים לא משתנים מקצה לקצה - הכל על אותו בסיס.

למשל בלוטוס - אני לא משתמש בו (בהשוואה לאייפון ששם לא ניתן לתקשר עם מכשירים אחרים).

הכוונה האם אתם חושבים שהמכשיר האידיאלי היום הוא אייפון במידה ואני מדגיש - אני יכול להשיג אותו בזול (3000 שח) , כמובן זול יחסית לארץ..

אני מחפש כמובן מכשיר שייתן לי מענה לפגישות, תזכורות ושאר ירקות.

התעסקתי עם גלאקסי 3 לדוגמה ובאמת נהנתי - אבל המכשיר ענק מידיי בשבילי ואני לא צריך מסך לראות סרטים, נטו עבודה, גלישה ואפליקציות. לא ממש לשחק.

מה אתם חושבים? משתלם?

פורסם

יכול להיות שזה (אייפון 5) באמת מתאים לך.

רק שתדע שה-NEXUS 4 עולה 299$, כך ש...

פורסם
  • מחבר

ראיתי את המכשיר, לא התלהבתי ממנו.

אני לא אשקר - אני מחפש משהו אחר , משהו שלא היה לי.

אני עם גלאקסי 1 ואיזה רום לא ניסיתי? הכל פשוט.

אני רוצה מכשיר שיחדש לי קצת, שיאתגר אותי (נשמע מצחיק קצת, כן).

אז מה אתם אומרים, לעלות על הגל ולהפעיל קצת חברים מחו"ל?

פורסם

נסה, מה המקרה הכי גרוע? שלא תאהב ועדיין תוכל למכור פה ברווח/ללא הפסד משמעותי.

פורסם

אייפון לא יאתגר אותך בשום צורה...

בכל מקרה אם אתה לא בן 70, טכנופוב ועם 2 ידיים שמאליות, אין סיבה מיוחדת שהאייפון יהיה עדיף ממכשיר אנרואידי. בעיקר בגלל המחיר.

אתה יכול לשקול שינויים אחרים:

-את הלאנצ'ר של MIUI ניסית? אל תשכח שהחומרה שלך כבר מיושנת. אל תשכח גם שהמסך של האייפון קטן אפילו מזה שלך.

-תסתכל על מכשירים עם מסך גדול, ה-NOTE 2 מכשיר נהדר עם חווית משתמש מעולה.

-אולי מכשיר מבוסס WP8?

פורסם
  • מחבר

אייפון לא יאתגר אותך בשום צורה...

בכל מקרה אם אתה לא בן 70, טכנופוב ועם 2 ידיים שמאליות, אין סיבה מיוחדת שהאייפון יהיה עדיף ממכשיר אנרואידי. בעיקר בגלל המחיר.

אתה יכול לשקול שינויים אחרים:

-את הלאנצ'ר של MIUI ניסית? אל תשכח שהחומרה שלך כבר מיושנת. אל תשכח גם שהמסך של האייפון קטן אפילו מזה שלך.

-תסתכל על מכשירים עם מסך גדול, ה-NOTE 2 מכשיר נהדר עם חווית משתמש מעולה.

-אולי מכשיר מבוסס WP8?

אני הכי בעד קידמה וטכנולוגיה ולכן אני פתוח להצעות. כמו שאמרתי בתחילת הדיון אני לא נעול על אייפון ואני לא מהאנשים שחושבים שאייפון הוא המכשיר הכי טוב בעולם, לא משנה אם הסיקורים אומרים כך -- כל מכשיר הוא מכשיר אחר בעל יכולות אחרות.

אני חושב שווינדוס פון 8 נראה לי קצת מסורבל מידיי עם כל האריכים הללו, אמנם נראה מרשים אבל קצת בלגן בעיניים זה עושה לי.

ניסיתי את הרום של >MIUI, JB ובאמת כל רום של גלאקסי 1 ניסיתי (עברתי אחד אחד בפורום XDA).

מכשירי הגלאקסי לא משתנים מבחינת תוכנה - כל הרומים הם על אותו הבסיס - מה שמשתנה זה החומרה (מעבדים, מסכים וכו') ולכן אני אומר למשל שלא התנסתי עוד באייפון כלשהו ולכן זה יותר מעניין אותי.

ובכל זאת? מה עליי לעשות?

פורסם

לנסות את האייפון

פורסם

תנסה בכיף את האייפון, אפילו תראה ותגיד "זה חרא" אתה תמכור אותו כאן ממש מהר- תגע באש ולא תכווה.

פורסם

אתה יכול לנסות אחד של חבר. בטוח אתה מכיר מישהו עם אייפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים