פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים 1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:* מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו).* גודל המסך? 15.6* משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4..* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד..* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב.* בלוטות? רצוי.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G* כונן CD/DVD? צורב? חובה..* כונן Bluray? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יצא לי לרכוש מחשב נייד עדיין, לכן אני צריך את העזרה שלכם פה, אני צריך חנות אמינה, שירות טוב ואחריות שהיא לפי היבואן / יצרן (ולא נגיד שנה אחריות שבעצם יש 3)..תודה!
פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים מחבר חברה, המלצה קטנה לא תזיק, אני יודע שאני מקפיץ כבר 3 פעמים, אבל אני חייב עזרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.