עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

תקציב2500

אין לי מושג כמה להשקיע כי אני רוצה לפחות חלקים מסויימים כמו מעבד מהדור החדשi7 או 5 ונפח זיכרון גבוהה לפחות 8 ג'יגה...לוח אם של חברה טובה ומובילה כמו ג'יגה בייט

אין לי גבול מסויים למחיר שאני יוכל להשקיע....

כמה אתם הייתם משקיעים?, זה מחשב מקסימום לגלישה באינטרנט וסרטים ועבודה משרדית

בנפרד אני מתכוון לקנות מסך מקלדת ועכבר ורמקולים(ציוד הקפי)

שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גלישה באינטרנט ועבודה משרדית וצפייה בסרטים

באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit?

64

ציוד היקפי

מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום.24האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1

חומרה אופציונלית

האם ברצונך לקנות צורב (כונן דיסקים) עם המפרט?כן מהו הנפח שתרצה בדיסק קשיח? (500GB, 1TB וכדומה)לפי התקציב

האם יש רכיב מסויים שאין צורך לכלול במפרט ציוד הקפי שבימלא אם לא נותנים פה

אפשרויות רכישה

מהם אמצעי התשלום? (כרטיס אשראי, מזומן, צ'קים וכיוצא בזאת)עדיף מזומן

האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת?

לא חשוב איזו חנות העיקר שלחנות יהיה סניף שאני יוכל לנסוע אליו ולשלם שם ואם אפשר במזומן

חשוב שהחנות תהיה מוכרת ופופולארית ושתהיה לנות אמינה וזולה הייתי מעדיף לקנות מחנות כמו זיג זאג

כ

האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה?כן

מתי מתוכננת רכישת המחשב?

*שים לב שכשמדובר בפרק זמן משמעותי, המפרט שתקבל עשוי להיות לא רלוונטי לעת הרכישה, לכן מומלץ להתייעץ עמנו כמה ימים לפני הקנייה.בשבוע הקרוב

את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? לא

הערות נוספות אם יש לך הערות נוספות או בקשות מיוחדות, כתוב אותן פה (שקט, עבודה רצופה, חיבורים מסויימים, גודל המארז וכדומה).

חשוב שיהיה מחשב שקט ולא מתחמם מחשב מהיר עם רכיבים מהטכנולוגיה החדשה כמו המעבד שיהיה מהדור החדש כמו i5 או 7 ונפח הזיככרון שיהיה גבוהה אויל אפילו בלי להגזים 8 ג'יגה של חברה מובילה כמו קינגסטון או כל משהוא מומלץ אחר

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים