עבור לתוכן

איזה מכשיר קצה יתאים לי?

Featured Replies

פורסם

היי

אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות.

המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS.

1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון.

2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?).

3.לא הולך להתקין משחקים כבדים בפלאפון...אפילו לא טמפל ראן.

פורסם

א. תשנה את הכותרת למשהו אינפורמטיבי יותר ("מחפש סמארטפון עד XX שח")

ב. מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

ג.כל ההשוואות שלך לאייפון- בולשיט טוהור. הסתובבת עם הרבה אייפוניסטים, הא?

כל מסכי המגע כבר לפחות 3 שנים באותה הרמה של האייפונים למיניהם. למעשה, בתחום המסך עצמו (חומרה) אין הרבה מה לחדש.

מכשיר חלק זה משהו קצת אחר, שנוגע יותר לתוכנה ועוצמת החומרה, אבל שוב- אין שום מקום להשוואה. אין שום סיבה שהנקסוס לא יהיה "חלק" כמו האייפון.

צמצום פערי מצלמה מול אייפון? אילו פערים בדיוק? מי האכיל אותך במידע המוטעה הזה? נפילת פריימים בצילום?! :lol:

ד. מהו התקציב שלך ומהם השימושים?

פורסם
  • מחבר

היי

מבחינת מגע לצערי ראיתי שאפילו האייפון 3 מתפקד יותר טוב מהמוטורולה שלי. סתם דוגמה.

בכל מקרה, מבחינת מצלמה, הסטילס לא מעניין אותי יותר מדי. מבחינת וידאו ראיתי לא מעט דיווחים על זה שלא באמת מצליחים לצלם ב-30 FPS ב-HTC ONE X ובנקסוס 4. גם ראיתי סרטונים ביוטיוב והתגובות שם לא היו מעודדות - כולם ראו לאגים וקרטועים. המכשירים שראיתי שבאמת כמעט ואין תלונות על הוידאו שלהם זה אייפון וגלקסי 2\3.

השימושים הם די רגילים...לא מתכוון להתקין משחקים גדולים. פייסבוק, שיחות, הרבה אינטרנט, מוזיקה.

אין איזה מגבלת תקציב בעיקרון, אבל מן הסתם שהנקסוס 4 נראה מעניין בגלל המחיר שלו, וגם ה-HTC ONE X והגלקסי 3 עולים 2700 בחנות פרטית שזה סביר יחסית, לעומת HTC ONE X PLUS ו-LG OPTIMUS G

תודה

פורסם

מוטורולה זו חברה ולא מכשיר..

וכמו שאמרתי - זו לא טכנולוגיית המגע שעושה בעיות, אלא התוכנה והחומרה הלא מספקת. למכשירים החדשים איו שום בעיות כאלו.

ד"א, ה-One X (וגם ה-S) יכולים לצלם ב-60fps, ככה שאם אתה רוצה הילוך איטי..

אני לא יודע אילו סרטונים ראית, אבל נפילת פריימים בצילום מעולם לא ראיתי. אולי המצלמות פחות יציבות (תלוי מי מה ואיפה), ויכול גם להיות שהייתה לך בעיה בצפייה.

שתי השוואות לדוג'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים