פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אני מתחיל ללמוד תכנות ברמה גבוהה (בלהה בלההה) רציתי לדעת אם ברמה של הטאבלטים היום יש על מה לדבר (נגיד להשתמש בטאבלט שמריץ וינדוס 8 ב eclips) תודה על העזרה ואני מקוה שאני לא שואל שאלה יותר מדי מטומטמת :
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אל תגיד לי שאתה מתכוון לתכנת עם מקלדת וירטואלית.. אני הייתי יוצא מדעתי.אלא אם כן אתה מתכוון לקנות טאבלט עם מקלדת, ואם כן מה בעצם ההבדל בין זה למחשב נייד (או נטבוק/אולטרהבוק).
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים ^^בדיוק.הקלדה לא נוחה עם טאבלטים, בטח לא כזו שדורשת גם עריכה מתמדת תוך כדי ומשחקים...וד"א, רוב טאבלטי ה-WIN8 מריצים Windows RT, שהיא גרסה מסורסת של ווינדואוס 8, שלא יכולה להריץ תוכנות X86 רגילות, אלא רק תוכנות מיוחדות שנכתבו לה ויימכרו בחנות של מייקרוסופט. אז אקליפס ככל הנראה לא יהיה.
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים מחבר זה באסה כי מבחינת חומרה זה מספיק חזק בשביל איקליפסולמה לתכנת דרך שם זה פשוט כי הטאבלט עצמו מתנייד אבל אפשר לחבר לו מקלדת 100% ולא 80% כמו netbook
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים אם השימוש המיועד בטאבלט הוא בעיקר או רק תכנות, מה עוזר לך שהוא מתנייד בלי המקלדת, כשאתה צריך אותה כמעט כל הזמן?
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים חוץ מזה שלהתסכל על כמות מלל גדולה (ולעיתים צפופה) על גבי מסך 10" זה ממש עונש.טאבלט הוא מכשיר שמיועד לצריכה ולא לעריכה. כל מה שהופך אותה לכל כך נוח עבור שימושים מסויימים הופך אותו באותה מידה ללא נוח עבור שימושים אחרים. זהו ה Trade Off ואי אפשר להתגבר עליו (עד שנוכל לדבר אל המחשב עבור קלט, כנראה).
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים אפשר להתקין אובונטו על nexus 7, ומשם קצרה הדרך לאקליפס, אימקס, או כל מה שאתה רוצה.מצד שני, לכתוב קוד על מסך יותר קטן מ15" זה די עונש. בעצם, 27". שניים. אולי שלושה.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים כמו ש-The Avatar אמר, יעוד הטאבלטים הוא לא למשימות תכנות אלא לצריכת מדיה.אם אתה רוצה ניידות - תעבוד עם תיקיית דרופבוקס \ דיסק קשיח נייד.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים אם אתה רוצה ניידות - תעבוד עם תיקיית דרופבוקס \ דיסק קשיח נייד Revision control + code hosting.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.