עבור לתוכן

מישהו פה עם MOTOROLA DEFY + Plus התקין עליו CM7 ויכול לעזור מנסיונו?

Featured Replies

פורסם

היי!

אני עם מוטורולה דיפיי + פלוס, עם הגרסה המקורית של מערכת ההפעלה שלו (+MOTOBLUR), והכל רץ מה זה מעאפן.

יש לאגים. לוקח לי איזה 20 שניות לחכות לפעמים כדי לעבור נגיד לסקשן של הסמסים בטלפון. הטלפון גם לא מגיב מהר. לפעמים מנסה ללחוץ על משהו והטלפון מקבל את הפקודה רק איזה 5-10 שניות אחרי.

שמעתי על התקנת CM7 שיכולה לעזור, אך אני לא מתמצא וצריך לשמוע ממישהו שעשה את זה כבר בדיוק על גרסת הפלוס הזו, ויכול להעיד שהכל עדיין עובד כמו שצריך?!

(חייב לציין שהיה לי בזמנו מוטורולה דיפיי שהחזרתי כבר לחו"ל. עליו התקינו לי CM7, והיה שם באג נוראי - שכל פעם שהשתמשתי בספיקר-אנשים מהצד השני לא שמעו ת'שיחה! היו רעשים! ומאז אני לא יודע אם זו הייתה בעיה חומרתית או תוכנתית עם ה CM7, ולכן אני חושש לעשות את המעבר. אשמח לחוות דעת ממישהו בעל נסיון עם המכשיר והרום כאן, תודה! :)

פורסם
  • מחבר

מה זה ה"מעקב" הזה בדיוק?

בכל מקרה, אני עדיין גם מנסה לחפש מידע נוסף לגבי זה בפורומים שונים. פשוט לא מוצא. כאילו אף אחד בארץ לא התקין CM7 על הדיפיי+ שלו.

המקסימום שאני מוצא זה לינקים למדריכים להתקנה, שבהם, אישית, לא אשתמש. אני מעדיף לשלם 100 שקל למישהו שמבין.

1.אני רק צריך לקבל פידבק איזו גרסת CM7 מדוייקת עובדות עם הדיפיי+,

2. האם אכן יש שיפור במהירות?

3. האם יש בעיות אחרות עדיין? קראתי על בעיות ב GPS אבל זה בפוסט מ 2011, אז אני מקווה שאלו תוקנו.

4. והאם במקרה הכי גרוע, ניתן לחזור אחורה ולהתקין את הרום המקורי שהגיע עם המכשיר..?

פורסם
  • מחבר

הנה בבקשה- לקח לי פחות מ20 שניות לחפש בנייד: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1033654

כן, אחי..תודה..

אבל זה לא מה ששאלתי. נראה לי שקראת רק את הכותרת.

שאלתי אם יש פה מישהו שהתקין בעצמו ויכול לאשר שגירסה ספציפית עובדת פיקס, בלי תקלות ובאגים..בלי ספיקר שלא עובד, או גי'פיאס שמגמגם. ו..שוב! בדגש על נסיונו האישי.

הלינק לא עוזר לי כי אני לא הולך להתקין את ה CM7 בעצמי. אלך למעבדה שתעשה זאת. כרגע, פשוט, ההתקנה על אחריותי ואני לא רוצה שהמעבדה תתקין איזה משהו שלא יעבוד ושיזרקו אותי אח"כ מהמדרגות אם תהיה בעיה..

פורסם

בכל עמוד רום שמכבד את עצמו מופיעה רשימת כל הבאגים והתקלות הידועות.

אין גרסה רשמית של CM ל-Defy Plus (אבל יש לגרסה הרגילה), וניסיון צריבת הגרסה למכשיר הרגיל לא מומלצת ע"פ ההוראות הרשמיות.

עם זאת, באתר xda-developers יש אינספור מפתחים ורומים עצמאיים, אין שום סיבה לדבוד דווקא ב-CM. שים לב לבדוק היטב עם כל רום האם הוא יעבוד גם עם גרסאת ה- +, שלא יהיו בעיות. אמור להיות כתוב בעמוד הרום.

פורסם
  • מחבר

בכל עמוד רום שמכבד את עצמו מופיעה רשימת כל הבאגים והתקלות הידועות.

אין גרסה רשמית של CM ל-Defy Plus (אבל יש לגרסה הרגילה), וניסיון צריבת הגרסה למכשיר הרגיל לא מומלצת ע"פ ההוראות הרשמיות.

עם זאת, באתר xda-developers יש אינספור מפתחים ורומים עצמאיים, אין שום סיבה לדבוד דווקא ב-CM. שים לב לבדוק היטב עם כל רום האם הוא יעבוד גם עם גרסאת ה- +, שלא יהיו בעיות. אמור להיות כתוב בעמוד הרום.

אני לא מבין בדיוק...

1. אתה אומר שבעצם אין בכלל גרסאות רום ל DEFY + Plus

אבל, מצד שני, לא כדאי לנסות לצרוב גרסאות ל"מכשיר הרגיל", כלומר ל Defy הרגיל [לא הפלוס+].

משהו פה לא מובן, לוגית, במשפט הזה..

2. אני גם לא מבין למה כדאי ללכת על רום עצמאי? חשבתי שהדיפיי פלוס הוא פלאפון מספיק פופולארי כדי שיהיו גרסאות מוכרות וגדולות כמו CM7 בשבילו. יוטיוב גם מלא בסרטונים שמראים את הדיפיי פלוס+ עם CM7 וכו'..

שוב, לא אומר את כל זה כדי להתחכם..רק כדי להבין את המצב יותר טוב.

אני ממש מתפלא שאין פה אף אחד עם דיפיי פלוס, שיכול פשוט מאוד לומר לי מה הוא התקין ונגמר הסיפור. כולם שולחים אותי לאתר זה או אחר, בזמן שאני בעצמי לא יודע איך להתקין, כך שזה לא יעזור לי. מעריך מאוד את התגובות שלכם, אבל! :)

פורסם

תן לי להתחיל דווקא מהסוף. יש בכולם אלפי מכשירי אנדרואיד. בפורום שלנו יש 60,000 משתמשים (קצת יותר). מתוכם כמו ראו את הדיון שלך? מעטים. יש בפורום אנשים עם המכשיר. האם הם ראו את הדיון? האם הם יכולים לעזור?

מבדיקה קצרה, לכל האתרים שבדקתי אין עמוד נפרד לפלוס, רק לגרסה הרגילה.

שני המכשירים שונים חומרתית, יש להם מעבד שונה ועוד כמה הבדלים.

לכן מאוד חשוב לבדוק עם כל רום האם הוא יתאים גם לגרסת הפלוס, כדי לא להרוס את המכשיר.

CM לדגומה, ממליצים לא להתקין על גרסת הפלוס.

Motorola Defy | CyanogenMod

Official CyanogenMod support is ONLY for the Motorola Defy, NOT the Motorola Defy+.

אם ראית את הפלוס עם CM, זה יכול לומר אחד משני דברים- או שהמשתמשים התקינו למרות האזהרה וזה עובד, או שיש להם גרסאות לא רשמיות, מותאמות אישית.

אולי CM לא תומכים, אבל רומים אחרים כן. לינקקתי מקודם לעמוד הרומים ב-XDA, תעיין שם קצת ותבדוק מי מהם תומך. רומים עצמאיים טובים מאוד, לא תמיד צריך ללכת ראש בקיר עם CM.

פורסם
  • מחבר

תן לי להתחיל דווקא מהסוף. יש בכולם אלפי מכשירי אנדרואיד. בפורום שלנו יש 60,000 משתמשים (קצת יותר). מתוכם כמו ראו את הדיון שלך? מעטים. יש בפורום אנשים עם המכשיר. האם הם ראו את הדיון? האם הם יכולים לעזור?

מבדיקה קצרה, לכל האתרים שבדקתי אין עמוד נפרד לפלוס, רק לגרסה הרגילה.

שני המכשירים שונים חומרתית, יש להם מעבד שונה ועוד כמה הבדלים.

לכן מאוד חשוב לבדוק עם כל רום האם הוא יתאים גם לגרסת הפלוס, כדי לא להרוס את המכשיר.

CM לדגומה, ממליצים לא להתקין על גרסת הפלוס.

Motorola Defy | CyanogenMod

אם ראית את הפלוס עם CM, זה יכול לומר אחד משני דברים- או שהמשתמשים התקינו למרות האזהרה וזה עובד, או שיש להם גרסאות לא רשמיות, מותאמות אישית.

אולי CM לא תומכים, אבל רומים אחרים כן. לינקקתי מקודם לעמוד הרומים ב-XDA, תעיין שם קצת ותבדוק מי מהם תומך. רומים עצמאיים טובים מאוד, לא תמיד צריך ללכת ראש בקיר עם CM.

בנאדם, אני מנסה ליצור איתך קשר בפרטי, מאותה סיבה שאתה טוען שאף אחד בעל דיפיי+ פלוס לא נחשף לפוסט הזה.

בבקשה תענה, זה יכול לעזור לי מאוד :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים