עבור לתוכן

התקנת אפליקציות מקור של סמסונג על SGS עם CM10

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי.

יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן".

הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר).

אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

א. לא קשור לתמיכה טכנית (איך הגעת לזה בכלל :nixweiss:), מועבר לפורום אפליקציות ומשחקים.

ב. בבקשה תעדכן את הכותרת כל שתהיה אינפורמטיבית, ותכיל את תמצית השאלה, כנדרש ע"פ חוקי הפורום. דוגמה לכותרת טובה: "התקנת אפליקציות מקור של סמסונג על SGS עם CM".

לשאלתך-

כל האפליקציות שדיברת עליהן הן רכוש (רוחני) של סמסונג, ושייכות לה. אין לך אפשרות חוקית להשיג את האפליקציות האלו.

ולמה אתה צריך את המקלדת של סמסונג? יש בפליי סטור מספיק מקלדות הרבה יותר טובות. אתה מוזמן לעיין בדיון אפליקציות מומלצות לאנדרואיד כדי לקבל כמה רעיונות.

גם אפליקציות Memo לא חסר, והרבה יותר מתקדמות. בין היתר, יש לך את Evernote ואת Notepad.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך!

מה אתה אומר על פרפקט קיבורד?

ואתה מכיר אפליקציית הודעות טובה שמזכירה את זאת של סמסונג? (זאת של גוגל טובה אבל יש בעיה אחת שהבועות הודעה לא בצבע).

פורסם

אני באופן אישי משתמש ב-SlideIT כרגע, אחרי זמן רב שהשתמשתי גם ב-Swype.

לרוב המקלדות בתשלום יש גם גרסת ניסיון / דמו, אני ממליץ לך פשוט להוריד כמה ולבדוק מה יותר נוח לך.

כאמור, המלצות יש בדיון האפליקציות המומלצות.

הודעות..

אני משתמש במקור של סמסונג..

לפני שנים השתמשתי גם ב-Handcent SMS, אפשר להתאים בה אישית כל דבר, גם את צבעי הבועיות. יש לה גם כמה פיצ'רים מאוד נחמדים - כמו הקפצת פופאפ כשמתקבלת הודעה, ערכות נושא (רובן ממש גרועות), ו-Emoji: אייקונים כמו שיש באייפון וב-Whatsapp (ניתן לראות ולשלוח אותם לאייפוניסטים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים