פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים שנה שעברה לא היה כלום. ממש עלוב... לא קניתי שום דבר.מקווה שלפחות יהיה מוצר שווה אחד השנה.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים כנראה שמשתלם לדחות קניית מחשב 3 פעמים.. לקנות מערכת שלמה ב-BLACK FRIDAY זה חלום שלא יחזור.. 8)
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אני באמת לא זוכר מבצע על חומרה בבלאק פריידי....הרוב היה על ציוד הקפי.אם הרשתות באמת רוצות לשתף פעולה,יהיה נחמד לראות דיון בו הן שואלות את העדפותינו לגבי מבצעים לקראת בלאק פריידי.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים יהיה נחמד לראות דיון בו הן שואלות את העדפותינו לגבי מבצעים לקראת בלאק פריידי.קיריל? שי?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים Proxy, אתה מאכיל את עצמך בפנטזיות. בארץ, זה לא רציני... תחסוך אחוזים בודדים במקרה הטוב. הרבה רעש, הרבה התעניינות, אך בפועל הנחות זעומות על מוצרים משעממים.אני חצי ישנוני מסתכל על ה"מבצעים" שירקחו. אין לי אמונה.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים שים לב ש-KSP שואלים בפייסבוק ויש עכשיו בקר XBOX זה.. אני יודע שהמחיר המוצהר הוא 230 ש"ח. בשביל 190 ש"ח תצטרך להדפיס קופון זה או לכתוב את מספר הקופון וללכת ל-KSP..כמובן שאני קונה גם ציוד הקפי (מסך, עכבר, פאד לעכבר, מקלדת, UPS, כרטיס רשת וכו').באג רציניים בבלאק.. תמיד יש 1+1..
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים באג רציניים בבלאק.. תמיד יש 1+1..באג יקרנים להחריד. כל "מבצע" שלהם מקסימום מיישר קו עם מחיר רגיל.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים שתי SIBERIA V2 ב349 ש"ח זה יקר להחריד? טוב לדעת.. חוץ מזה ששווה לשים עוד כמה שקלים בשביל השירות שלהם..
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אתה יכול לקנות מזויפות (סביר להניח) באיביי ב-30$, ומקוריות באזור ה-50$~60$. ולמה לעזאזל מכריחים אותי לקנות זוג כפול?! שונא את המבצעים האלה...אם תפשפש לעומק לרוב תמצא שזה סתם עוד "איסתרא בלגינא קיש קיש קריא".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.