פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אני צריך מקלדת מכנית טובה ואולי עכבר בסגנון ה- Logitech G700. נקווה שיהיה מבצעים טובים בחו"ל עליהם.מצטרף. אני צריך מקלדת מכאנית שקטה ועכבר נוח ופונקציונלי לעבודה.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים נראה לי שהרבה בונים על מקלדות מכניות בעקבות הקבוצתית שלא יצאה לפועל.נקווה שעד אז יהיה משהו עם סוויצ'ים חומים בארץ...
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אני גם חייב מקלדת חדשה.עכבר עוד לא החלטתי,יש לי MX518 עכבר מעולה אבל נמאס לי מחוטים.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים כמו כל שנה, בנובמבר אנו מקבלים מבצעים מעולים של BLACK FRIDAYבדרך כלל, אופיס דיפו, באג, KSP ואפילו IVORY דופקים מבצעיםבחלק מהמקרים מדובר ב1+1 או מוצר שני ב50%(או יותר)מניסיון של שנים קודמות, הרבה פעמים המחירים עולים ב-200% ממש ימים בודדים לפני שהם מקבלים "מבצע" של 1+1 או 50% "הנחה". שימו לב.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מניסיון של שנים קודמות, הרבה פעמים המחירים עולים ב-200% ממש ימים בודדים לפני שהם מקבלים "מבצע" של 1+1 או 50% "הנחה". שימו לב.במיוחד ב -Bug ו- Office Depot.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אבל אני מניח שמי שמתכנן על מוצר מסוים זמן רב, יודע טוב מאוד את המחיר הנורמלי שלו.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים פשוט קשה לי להאמין שהטריק הזה של להעלות מחירים בצורה בולטת לפני מבצע עדיין עובד על מישהו חוץ מילדים קטנים ומתלהבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.