עבור לתוכן

קניית טאבלט קטן עד 450 $

Featured Replies

פורסם

שלום! אני מחפש לקנות טאבלט קטן או גדול, אבל התקציב יותר מתאים לקטן...

חשבתי על ה-

Google Nexus 7

Kindle fire HD 8.9" (שיוצא ב- 20 בנובמבר)

Apple iPad Mini

Google Nexus 10

(כולם בגרסאות הבסיסיות)

מה אתם אומרים עליהם? איזה הכי טוב?

יש משהו שאתם ממליצים? (אין לי בעיה לקנות באינטרנט מחול אבל שעם משלוח לא יעבור את התקציב)

תודה מראש, ארד גונן.

פורסם

לי יש NEXUS 7 ואני מאוד מרוצה.

לא ניתן להשוות בין 7' ל-10', אתה צריך לבחור מה מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה לא ניתן להשוואה.... התכוונתי לשאול אם שווה לשלם יותר על האייפד מיני מאשר על הנקסוס 7 (קראתי באתרים שאומרים שהצבעים של המסך לא משהו) או שכדאי לחכות לקינדל פייר HD עם מסך 8.9" ?

פורסם

ה-NEXUS 7, מצוין, ברמה גבוהה, צבעים מדויקים... לא חסר כלום, האייפד מיני לא שווה את הכסף לפי דעתי, בעיקר בגלל שזה אייפד 2 בקטן.

פורסם

Ipad mini אן עליהם בטאבלאים-חזקים יפים נוחים!

פורסם
  • מחבר

אז לא שווה לחכות ל- Kindle Fire HD 8.9"?

יש לו מסך כמעט כמו הרטינה של אפל, מעבד dual core 1.5 ghz ושבב גרפי Power VR3D

יש אולי עוד טאבלטים טובים שהם יותר מ- 7"?

פורסם

לדעתי אתה צריך קודם כל להחליט איזה גודל יותר מתאים לך:

- מצד אחד סביב ה-7 אינצ' שהם הרבה יותר ניידים מהטאבלטים הגדולים, אך נותנים הרבה פחות שטח מסך לגלישה באתרי אינטרנט וצפייה בסרטים.

- מצד שני סביב ה-10 אינצ' שהם לא מאוד ניידים, אבל נותנים לך הרבה יותר שטח במסך, ככה שהם יותר מיועדים לצריכת תוכן.

לדעתי, טבלטים של 7 אינצ' מתאימים בעיקר לניידות גבוהה מחוץ לבית, בעוד טאבלטים של 10 אינצ' הם בעיקר לבית (צפייה בסרטים מהמיטה, לבדוק מיילים, משחקים מידי פעם...).

אישית, אם הייתי מחפש טאבלט של 7 אינצ' הייתי הולך על ה-nexus 7 שהוא טאבלט מצוין, עם איכות בנייה טובה מאוד, וניידות גבוהה. אין טעם להשקיע באייפד מיני אלא אם חשוב לך מסך יותר גדול.

אם הייתי הולך על טאבלט 10 אינצ' הייתי מתלבט בין ה nexus 10 שיש לו חומרה חזקה ומסך מצוין אבל הוא מכוער לטעמי, לבין ה-ipad (אפילו שזה קצת מותח את התקציב), כי איכות האפליקציות ברב המקרים תהיה עדיפה (האפליקציות לא יעבדו חלק על ה-nexus 10 בגלל הרזולוציה הגבוהה), וגם יש לי הרגשה שטקסט על גבי ה-nexus 10 יהיה פצפון בגלל הרזולוציה הגבוהה.

עוד אפשרות טובה היא ה-surface של מייקרוסופט, שאמנם יש לו הרבה פחות אפליקציות, אבל הוא מתאפיין באיכות בנייה מעולה, ויכולת עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) לדעתי ברמה גבוהה יותר מאנדרואיד וIOS. בנוסף הממשק משתמש הוא חדשני ומרשים.

פורסם
  • מחבר

אבל ה- Kindle Fire HD 8.9" הוא טוב? שווה לקנות אותו?

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו בזאפ טאבלט של לנובו Lenovo 9“ Android 4.0 8GB MARA1IV

הוא טוב? יותר טוב מה- kindle fire hd 8.9?

פורסם

קודם תחליט איזה גודל אתה רוצה, אחרי זה נעזור לך.

לי יש גם את האייפד השליש (ה"חדש" הישן) ואני מעדיף את הנקסוס בכל פעולה שצריך לבצע עליו (אם חברה שלי לא היית משתמש בו הרבה, הייתי מוכר אותו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים