עבור לתוכן

התלבטות בין שני טאבלטים Asus Transformer Pad 32GB - או סמסונג גלקסי טאב 2

Featured Replies

פורסם

שלום - אני מתלבט בקניית טאבלט עבור אמא שלי, בין ה Asus Transformer Pad 32GB TF300T-1K149A

לבין הSAMSUNG GALAXY TAB 2

היא בעיקר גולשת באינטרנט ורואה מדיי פעם איזו כתבה בוידאו.משחקת במשחק סגנון הנמלים.

אני מבין שהאסוס מציע 4 מעבדים מהירים יותר מסמסונג, והוא על פניו טוב יותר, הבעייה שלי שיש רק שנת אחריות אחת לעומת 3 שנים של סמסונג, וסמסונג לדעתי נחשבת יותר חזקה בכל תחום הסלולר וטאבלטים, כמובן שאסוס זה מותג ענק בניידים ובמחשבים האישיים, אך לא ככ יודע לגבי מסכי מגע.

השאלה על מה ללכת.? אני יכול לרכוש את זה מקי.אס.פי באילת וככה זה עולה 1965 למזומן.

במקום 2300 בסניפים אחרים. או האם יש עוד טאבלט אנדרואיד שמציע 3 שנות אחריות ונותן תמורה לכסף? אני יכול להתגמש קצת בתקציב אם זה ממש יהיה שווה.

מה דעתכם? על מה כדאי ללכת?

פורסם

שמעת על NEXUS 10?

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה של LG וצריך לצאת בסוף החודש.

יותר רלוונטי מה עדיף מהשניים שכתבתי. תודה

פורסם

ה-NEXUS 10 הוא של סמסונג, ה-NEXUS 4 של LG.

פורסם

וה7 Nexus של Asus.. :facepalm:

פורסם

^ יש לי אותו. :)

אבל איך זה קשור?

פורסם

סתם, ציינתי עוד עובדה.. (3 מכשירים, 3 יצרניות..)

פורסם

לדעתי ה-nexus 10 עדיף בהרבה על שניהם (אולי חוץ מהעיצוב שלו שלדעתי הוא מכוער מאוד).

פורסם

^ יש לך דעה מוזרה... איך אפשר לומר שטאבלט עדיף על סמרטפון או להפיך? זאת השוואה שגויה.

פורסם

bennn, יש לי כמה שאלות והערות אליך:

א. למה פתחת דיון כפול? פתחת דיון עם אותה השאלה לפני יומיים... אני מקווה שאתה יודע שחל איסור על פתיחת דיונים כפולים בפורום.. במידה ואתה לא בקיא בחוקי הפורום אנא דאג להתעדכן בהם. הדיון ההוא ננעל.

ב. יכול להיות שלא קראת את הדיון הנעוץ סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון! שמופיע בכל אחד מפורומי הגאדג'טים (העוסקים בסמארטפונים-טאבלטים)? אם היית קורא אותו, היית יודע שהמקום לדיון שלך הוא פורום התייעצות לפני קנייה. הדיון מועבר לשם. אני רוצה לנצל את הבמה ולהפציר בכל גולשי הפורומים לקרוא את הדיון.

פורסם
  • מחבר

סליחה, לא שמתי לב, תהיתי להיכן נעלם הדיון הקודם. עכשיו מצאתי את תת הפורום הזה ייעוץ ברכישת קנייה, ומצאתי את הדיון שלי.

בהמשך לשאלה בין 2 הטאבלטים שציינתי מה עדיף יותר? כמובן שחשובה לי מאוד האחריות. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים