עבור לתוכן

הגדרות אינטרנט עבור יישומי Java הדורשות שימוש ברשת

Featured Replies

פורסם

שלכם לכולם!

רציתי לשאול, האם ההגדרות של ה-3G בחברות החדשות, מתאימות להפעלת יישומי Java במכשיר שצריכות גישה לרשת? (כמו אופרה מיני או פייסבוק, בגרסת ג'אווה)

או שיש צורך בהגדרה נוספת? (כמו שראיתי שיש באורנג'/פלאפון)

תודה מראש.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על APN..

בכל החברות הסלולריות (חדשות כישנות) זה אמור להיות אוטומטי לחלוטין. במידה ולא, יש כמה אפשרויות מאוד פשוטות להגדרה-

א. הגדרה ידנית (הקלדת כמה שורות) בהגדרות המכשיר. אפשרי במרבית המכשירים.

ב. שליחת סמס למספר מסויים. לאחר מכן המכשיר אמור לקבל APN ולהגדיר אותו באופן אוטומטי.

ג. הורדת אפליקצייה שתגדיר את הכל, לא קיים לכל מערכות ההפעלה.

ודרך אגב, אין זה משנה ג'אווה או שמאווה. טלפון סלולרי יכול לבצע שני סוגי תקשורת (בהפשטה כללית) עם המפעילה הסלולרית- שיחות-סמסים, ואינטרנט. בין אם אתה גולש בדפדפן המובנה ובין אם אפליקצייה כלשהי, מתבצעת בפלאפון אותה הפעולה בדיוק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המענה!

כן, אני מדבר על APN, ואני יודע איך להגדיר אותו ידנית.

אצלי במכשיר (Samsung Wave) יש לשונית שנקראת "פרופילים של יישום" ובה צריך לסמן הגדרה לכל יישום.

הסתכלתי בחיבורים האוטומטיים של אורנג', וראיתי שיש שם חיבור נפרד עבור יישומי ג'אווה שדורשים גישה לרשת.

ואלו ההגדרות שם: חלק 1, חלק 2.

אני יודע שגם בפלאפון יש הגדרה נפרדת עבור יישומי ג'אווה (השינוי העיקרי הוא הפרוקסי).

והשאלה שלי היא האם בחברות החדשות יש צורך בהגדרת חיבור נוסף או שהגדרות ה-3G Portal יועילו לצורך העניין הזה?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה.

האם יש תשובה לגבי השאלה שלי בתגובה למעלה?

פורסם

מעניין..

ברוב המכשירים זה לא ככה (הגדרת ערוץ חיבור לכל אפליקצייה בנפרד).

בכל אופן, לא ראיתי הגדרות JAVA נפרדות אף פעם, וקשה לי להאמין (שבחדשות) לא יעבוד עם פרופיל אינטרנט רגיל.

קודם כל, אתה יכול לנסות ולראות בעצמך אם זה יעבוד. שנית, אתה יכול להתקשר אל החברות לשאול אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים