עבור לתוכן

חיבור הסמארטפון לtv

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו.

.לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו'

אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי.

קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה

תודה

פורסם

יציאת ה-USB תומכת MHL, כלומר אתה יכול לקנות מתאם בין MicroUSB ל-HDMI ישירות (תחפש כבל MHL באיביי למחיר טוב, לדוגמה).

האפשרות השניה - הפחות טובה לדעתי (יותר יקרה זה בטוח), לקנות נגן מדיה (סטרימר) שתומך ב-Wifi Direct.

האפשרות השלישית - הכי לא קשורה, לחבר מחשב מדיה לטלויזיה, לעשות נקודה חמה עם הנוט 2 שלך ולשתף את התיקיה של הסרט.

האפשרות הרביעית - תשים את הסרטים ישירות על המחשב מדיה ואת הנוט שלך תחזיק לשימושים שמתאימים לטאבלט\סמארטפון.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שיש גם איזה אחד של סמסונג שעולה 50 דולר..מה ההבדל ביניהם? האם המכשיר "יקרא" ויזהה את כל סוגי הכבלים שאני אחבר לו?

פורסם

יש רק סוג כבל אחד שהוא יקרא ויזהה "HDMI", אם אתה מתכוון לגרסאות 1.3, 1.4 וכו' זה לא קשור לעניין ולא אמור להשפיע עלייך.

פורסם

מניסיון הדרך הכי טובה להציג סרטים שצילמת בטלפון על טלויזיה היא לתת לטלויזיה לנגן אותם. אני ניסיתי עם כבל HDMI והשוותי לחיבור USB והטלויזיה מתקנת את האיכות הגרעוה של הסרט בזמן שהאיכות שהטלפון מנגן זה בערך איכות הצילום של המצלמה .

אם הטלויזיה תומכת DLNA אני חושב שפשוט אפשר להגיד לטלויזיה להתחבר לטלפון ולנגן סרטים ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים