פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים עשיתי בנייהלוח של ג'יגה בייט GA-Z68MA-D2H-B3מעבד i7-3770זכרונות של קינגסטון 8 ג'יגה X2צורב דיוידי דיסק קשיח יש לי של ווסטרן דיגיטל 1 טרה מהמחשב הקודםשאני מוסיף לו עוד דיסק קשיחSSD למערכת הפעלה של OCZ VTX3-25SAT3-120G [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מארז Phantom USB3[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]ספק של [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] Thermaltake Litepower 700W[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]כרטיס מסך יש לי גם מהחשב הקודםATI Radeon HD 5870 Series[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מה אתם אומרים? [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים 1. אי אפשר להתייחס למפרט בלי לדעת תקציב ושימושים. למשל, I7 יהיה די מיותר ברוב המקרים, אלא אם יש לך כסף שאתה לא צריך.2. המחשב הזה אינו זקוק ל700W, והספקים מהסדרה הזו אינם בדיוק שיא האיכות.
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר בגלל זה פניתי לפה.. ליעול המפרט גם מבחינה כלכלית..לגביי תקציב, כמה שפחות, אבל עדיין אם צריך משהו אז לא לחסוך שקל, בגדול המחשב הוא מחשב אינטרנט, אבל מידיי פעם למשחקים כבדים, ואולי בעתיד הוא יהיה מחשב להתעסקות במוסיקה עם תוכנות כבדות בגלל זה חשבתי על ה i7ולגביי ספק או כל משהו אחר אשמח להמלצות תודה..
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים שום דבר כאן לא ברור. תקדיש 2 דקות לקריאת חוקי הפורום ותענה על השאלון שנמצא שם.
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר תקציב 5000 ש"ח אבל ברור שעדיף פחותלא ניתן לחרוג מהתקציב, יש עדיפות להשתמש בהרבה פחות2.שימושי המחשב משחקים, עריכה מוסיקלית, עבודה משרדית, תכני HD משחקים כבדים הגדרות מקסימליות, גודל מסך כרגע 24 ישודרג ל42 אינץיש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים למערכת קולנוע ביתיתצריך שיהיה שקט קריטי ממש ממש שקטלא מתכנן OCאין צורך לכלול מערכת הפעלה וכל השארהמחשב נרכש מהיבואן מור לוי ראשון לציוןצריך תמיכה בUSB 3 לגביי שידרוגים אני לא מתכוון לשדרג, אני פשוט מחליף מחשב כל 6 שנים בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.