עבור לתוכן

האם כל כבל מיקרו USB יתאים לשימוש עם גלקסי S1?

Featured Replies

פורסם

(מדובר על גלקסי S1)

אני כנראה יוצא נוב אחושרמוטה פה אבל אני חייב לשאול -

האם כל כבל מיקרו USB יעבוד עם הגלקסי?

כלומר אפילו כבל רנדומלי, ולא אחד ש"יועד" לשימוש עם סמארטפון?

והאם אותו כבל רנדומלי יוכל להטעין לי את הגלקסי כרגיל אם אני מחבר אותו למטען USB לקיר?

כלומר בעוצמה/מהירות מלאה?

אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב.

תודה

פורסם

הכל יעבוד, זה תלויי במטען.

פורסם

כשאתה מחבר מטען קיר + כבל למכשיר יש 2 אופציות:

1. המטען יזוהה כUSB, משמע מהירות ההטענה היא 0.5A - איטי מאוד (למשל - חיבור כבל למטען של אייפון)

2. המטען יזוהה כמטען חשמל וינצל את מלוא המהירות שלי, מטען הסמסונג המקורי שלי הוא 1A.

אפשר לבדוק איך זה מזהה באמצעות אפליקציה, כמו למשל Battery..

פורסם

אני זוכר שהיה איזה עניין עם האייפון, שמטען USB רגיל לקיר גרם להטענה שלו להתארך פי 2-3, ומטען USB שיועד לאייפון עבד יותר טוב.

באופן כללי, אפל זה לא דוגמה לכלום.

אבל זה לא קשור.

microUSB הוא סטנדרט. סטנדרקט משמעו אחידות וסולידריות, תקן. יש תקן אחד ואחיד שמבטיח לך שהכל יעבוד עם כל בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה

פורסם

אומנם לא נתקלתי בזה באופן אישי, אבל חברים שלי טוענים על כבלים סינים זולים מסוימים שהם מטעינים הרבה פחות טוב מכבלים רציניים וממותגים. אישית, לא מאמין בזה יותר מדי אלא אם מדובר בכבל חרטא דקיק שבקושי מעביר זרם.

אם נכנסו לסוגיית הכבלים, שים לב שיש כבליי USB שמכילים בפנים רק 2 גידים, ויש כאלו עם 4. אלו עם ה-2 רק מסוגלים לטעון, בעוד אלו עם ה-4 גם יכולים לסנכרן את המכשיר עם המחשב (משתמשים לנתונים).

מנסיון אכלתי עם זה הרבה חרא פעמים רבות כשביקשתי מאנשים כבל לחבר את הפלאפון למחשב והפלא ופלה- לא מסנכן! :facepalm:

פורסם

אכן.

בחיבור USB (גדול וקטן) יש ארבעה גידים- שניים למתח ועוש שניים לדאטה. יש כבלים עם שני גידי חשמל בלבד להטענה, ואלו הם לרוב הכבלים הסיניים הזולים ביותר (למרות שלרוב גם אלו מגיעים עם ארבעה גידים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים