עבור לתוכן

Root - כמה שאלות על עדכון גרסה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לגבי הרוט, אני מבין.

לא יודע אני בטח צריך להתרגל.. אבל בכללי - פתחתי את המוזיקה ויצאתי, ובמרכז ההודעות (החלון מלמעלה שמורידים) הסמל של המוזיקה נשאר.. וגם כאילו התוכנה עוד רצה ברקע (רואים אותה במרכז הודעות אפילו שמחקתי את המשימה מהרקע).

כן יש שיפור במהירות אבל בהגדרות למשל, יש לי לאגים שאני מגלגל מהר ללמטה וזה קצת מפריע..

אין יישור לימין יותר בהגדרות וכנראה בעוד כמה מקומות - בגלל זה אני רוצה לשים אולי משהו שיכול לתקן את זה (וגם כי בא לי מקלדת מקורית של סמוסונג עם עברית - יותר נוחה לי..)

שמעתי שבחור בשם firefsd או משהו כזה הוא מפתח ישראלי שיש לו רומים עבריים טובים. אתה מכיר את הרום האחרון שלו המבוסס JB במקרה?

עוד משהו, אני מת מפחד להתקין רומים... אם אני אצתרך עזרה שלב אחרי שלב (אני לא מבין במושגים כמעט ..) אז אני אוכל להיעזר פה באנשים?

פורסם

אני לא מכיר את הבחור שהזכרת, אבל חיפוש קצר בגוגל הוביל אותי ישר לאתר הבית שלו. את הרום אתה יכול להוריד מהקישור הבא ויש שם גם הוראות איך:

http://firefds.blogspot.co.il/p/firefds-rom-for-galaxy-s3-v5-xxdlib-411.html

כפי שאתה רואה שם יש לך שתי שיטות איך להתקין את הרום. יש גם יותר משתי שיטות אבל אלה המפורטות שם, הם הטובות והנוחות ביותר.

זה נורמלי לפחד להתעסק עם המכשיר. גם אני פחדתי ועשיתי גיבויים על גיבויים ואחרי שצרבתי פחדתי ממש שזה לא יעבוד. אבל כל עוד אתה פועל לפי ההוראות ולא עושה משהו שלא צריך לעשות, לא תהיה בעיה. עם הזמן אתה תראה עד כמה זה קל, פשוט וכיף. המכשיר הזה הוא חממה לדברים האלה ואין טובים ממנו לצריבות רומים, קרנלים וכל מה שעולה על דעתך. אני יכול להגיד לך שהתהליך מהרוט עד לצריבת הרום יכול לקחת פחות מ-10 דקות כולל התקנה וזמני טעינה.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן זה הבחור. נראה לי אני יתקין את הרום שלו של הJB מתישהו :)

רשום שם שההתקנה של הרום שלו לא מוחקת כלום. זאת אומרת שלא חייב לעשות גיבויי? (אם רוט לא ימחק כלום אני יוריד טיטניום ודרכו נגבה. איפה הגיבוי נשמר בעצם?)

רק ליתר ביטחון - רוט על הS3 הוא בטוח לא ימחק כלום?

ממה שהבנתי:

אני עושה רוט למכשיר זה בעצם עושה לי הרשאות לכל הקבצי מערכת (ככה שאפשר להתקין כל דבר) אבל מה שעוד יש זה שאין לי אפשרות לעדכן רום סטוק.

בשביל זה יש אודין שממנו אני אתקין ידנית, אבל בעצם הרוט ימחק (במידה והתקנתי רום סטוק כלשהו).

אם אני יתקין רומים מקוסטמים, הרוט לא ימחק.

בינתיים זה מה שקלטתי..

*באודין עכשיו יש לי ריבוע צהוב (הורדתי את הדרייברים שהבאת) אבל אי אפשר עדיין להעביר למכשיר כלום כאילו זה DOK (אני משער שזה כבר תלוי במחשב שלי..

פורסם

מה שחשוב זה, לעשות גיבוי לאפליקציות, תוכנות, מדיה (תמונות, סרטים,מוזיקה), אנשי קשר והודעות אם זה חשוב לך. כפי שראית בסרטון שהבאתי, רוט לא ימחק כלום.

נכון שרשום שהרום שלו לא מוחק כלום, אבל במקרה שתהיה בעיה וכן תצטרך למחוק (או שהמידע יימחק), אתה תהיה בבעיה במידה ואין לך גיבוי. רוב הרומים דורשים ניקוי מלא של המכשיר (WIPE) לפני התקנתם ולכן לא כדאי לקחת סיכון בזה. אחרי שתתקין את הרוט, יתאפשר לך דרך הריקברי לעשות גיבוי לרום עצמו כמו שהסברתי לך קודם ואז לא תצטרך את odin בשביל שיחזור (אתה פשוט משחזר את הגיבוי דרך הריקברי).

הדבר הכי בסיסי שעושים לפני התקנת רומים זה תמיד גיבוי, לא משנה מה.

טיטניום שומר את הגיבויים על הזיכרון הפנימי של המכשיר בתיקייה יעודית שאותה אתה יכול גם להעתיק למחשב.

ממה שהבנתי:

אני עושה רוט למכשיר זה בעצם עושה לי הרשאות לכל הקבצי מערכת (ככה שאפשר להתקין כל דבר) אבל מה שעוד יש זה שאין לי אפשרות לעדכן רום סטוק.

בשביל זה יש אודין שממנו אני אתקין ידנית, אבל בעצם הרוט ימחק (במידה והתקנתי רום סטוק כלשהו).

אם אני יתקין רומים מקוסטמים, הרוט לא ימחק.

הבנת נכון :xyxthumbs: . רק לחדד שוב את עיניין העדכונים - ברגע שאתה מתקין רום אתה יכול לעדכן רק אותו.

פורסם
  • מחבר

אה אז סבבה, אני יעשה יום אחד רוט ואחריו ישר אני יוריד את הטיטניום ויעשה גיבוי מלא. - אחרי זה אני ישים רום..

ממ.. את הגיבוי אני יעתיק למחשב (במכשיר זה יתפוס די הרבה מקום נכון?) ואז ימחק את התיקייה מהמכשיר. - במקרה הצורך אני אחזיר את הגיבוי למכשיר מהמחשב (אני בקרוב קונה חדש ככה שלא יהיו בעיות בהעברה כמו שיש עכשיו..).

הטיטניום שומר כל רום כולל סטוק הבנתי כן?

טוב ממש תודה על העזרה שלך. כשאני יעשה את כל הפעולות האו אני כבר ישאל פה שוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים