עבור לתוכן

שירשור הסמארטפונים הזולים- עד 350$

Featured Replies

פורסם

מה רמת הזמינות של המכשירים הסינים הללו כדוגמת ה MI2?

איפה ניתן להזמין אותם במחירים הפסיכיים האלו? אני ממש רוצה להחליף את ה SGS שלי.. הרס לי את הבריאות :pissed::bash:

פורסם

אפשר גם ב150$ השאלה איזה.

הנקסוס החדש פשוט מעולה למחיר שלו, העיצוב טיפה לוקה בחסר. אבל זו דעה אישית.

אתה צודק אבל הוא רושם ''... הסמארטפונים הזולים'' בשוק של היום 350$ לא זול 300$ זה כבר זול לידיעה באתר זאפ סמארטופנים שעולים עד 1000 שקל ($350 שווה 1400 שקל) 60 טלפונים!!

פורסם

רק שמכשיר עם חומרה זהה מתחיל ב-700$...

פורסם

אתה צודק אבל הוא רושם ''... הסמארטפונים הזולים'' בשוק של היום 350$ לא זול 300$ זה כבר זול לידיעה באתר זאפ סמארטופנים שעולים עד 1000 שקל ($350 שווה 1400 שקל) 60 טלפונים!!

מדברים שלשם שינוי מוצר שאמור לעלות 700$ עולה מחיר עממתי של 300$.

אם לדייק עממי יותר, תמיד למישהו גם זה יהיה יותר מדי - וזה משהו שמובן ובסדר.

פורסם

אני יודע מה זה מעקב אני לא יודע איך עושים מעקב,

דבר שני אני לא אומר ש350$ זה הרבה אבל זה גם לא כל כך זול ואפשר להשיג סמרטאופנים גם ב300$ כמו ''Motorola DEFY'' ואחרים

אתה באמת משווה את ה-Defy למכשירים שמובאים פה?

הדיפיי כבר עתיק, חלש, פטאתי ועלוב. הנקסוס 4 לדוגמה הוא המכשיר הפחות או יותר הכי טוב שקיים כיום.

אחלה השוואה..

לא "עושים" מעקב.

כל מה שאתה צריך זה לפרסם הודעה בדיון (ע"ע כל אלו שמפרסמים "מעקב").

ישנה גם אפשרות של יידוע במייל (אתה מקבל מייל ברגע שיש הודעה חדשה בדיון שהגבת בו, או שעשית בו "יידוע במייל").

פורסם

אני יודע מה זה מעקב אני לא יודע איך עושים מעקב,

דבר שני אני לא אומר ש350$ זה הרבה אבל זה גם לא כל כך זול ואפשר להשיג סמרטאופנים גם ב300$ כמו ''Motorola DEFY'' ואחרים

בוא נראה...

מכשיר מ2010 עם גרסא ישנה של אנדרואיד וממשק מחורבן של מוטורולה מ-2010, אפס עדכונים, חד ליבה של 800Mhz, מסך 3.7 ברזולוציה 480x854, חצי גיגה ראם ו-2 גיגה אחסון= 1000 שקל

מכשיר דנדש מ-2012 עם האנדרואיד החדש ביותר + עדכונים שוטפים ולפני כולם, ממשק נקי וחלק שלא מכביד על המערכת ובלי אפליקציות זבל של היצרנית, אחד הצ'יפים החזקים ביותר אם לא החזק ביותר לטלפונים- ה-S4 Pro עם 4 ליבות ב-1.5Ghz, והארדנו 320 המפלצתי, מסך 4.7 ברזולוצית 768x1280, שני גיגה ראם ו-8 גיגה אחסון=1200 ש"ח (1400 ל-16 גיגה אחסון).

יש שאלה בכלל? ::)

פורסם

אתה באמת משווה את ה-Defy למכשירים שמובאים פה?

הדיפיי כבר עתיק, חלש, פטאתי ועלוב. הנקסוס 4 לדוגמה הוא המכשיר הפחות או יותר הכי טוב שקיים כיום.

אחלה השוואה..

לא "עושים" מעקב.

כל מה שאתה צריך זה לפרסם הודעה בדיון (ע"ע כל אלו שמפרסמים "מעקב").

ישנה גם אפשרות של יידוע במייל (אתה מקבל מייל ברגע שיש הודעה חדשה בדיון שהגבת בו, או שעשית בו "יידוע במייל").

אני לא מדבר על האיכות אני מדבר על המחיר 350$ למכשיר זה נקרא פה זול וזה לא ממש זול

אני מסכים איתך שיש איכות מטורפת בועד 50 $ אבל לא על זה אני מדבר, אני מדבר על המחיר 350$

פורסם

20000 אלף שקל זה יקר עבור סובארו DL סטיישן, וזול עבור פורד פוקוס.

350$ זה יקר עבור דיפיי, וזול עבור נקסוס 4.

זה מסכם את הכל.

פורסם

ביקשו אז... רשימת מותגים סיניים, אם כבר סיני אז אחד מאלו (אין חשיבות לסדר)

JIAYU

Lenovo - כן, הם מייצרים סלולרים גם

MEIZU

ZOPO

ZTE

ויש עוד

יש המון חברות סיניות, חלקן מייצרות "זבל סיני" ממוצע

חלקן המועט יוצר מייצר מוצרים איכותיים ברמה גבוהה אבל פשוט המותג סיני

פורסם

לא לשכוח שרוב המוצרים המשווקים ברחבי העולם הם תוצרת סין והטובים שבהם הם בפיקוח חברות המותג הידועות והמוכרות

ישנם יצרנים סיניים כמו zte lanovo zoopo jiayu xiaomi zenithink הם מייצרים מכשירים שמתחרים ללא נחיתות מול המותגים ,אנו בישראל פשוט מכורים לאשליית המותג ולכן תוקעים אותנו חזק במחירים כל היבואנים ,שימו לב כמה סמסונג זורק על פרסומת.

לטעמי צריך לשנות פאזה ולהתחיל לקנות מוצרים סינים טובים א. זה יותר זול ב. רכישה בחו"ל תשפיע ער רמת המחירים בארץ.

אני בכל אופן הזמנתי את ה-xiaomi m2 וטבלאט של zenithink .

ולחסרי האמונה טיילו קצת ברחבי האינטרנט לאתרי סקירות מוצרים ואוליי תחכימו במקצת

לינק לדוגמא http://www.gizchina.com/2012/10/31/xiaomi-m2-vs-google-nexus-4-which-would-you-buy/

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע מהיכן הזמנת את האקסיומי 2. לעניות דעתי היו 5 דקות שבהם נמכרו כל ה-50K יחידות הראשונות! :pissed: (בחיים לא הייתי תופס לעצמי יחידה)

דילמה קלה או רתיעה אישית למה לא לקחת טלפון סיני שאינו פופלוארי והיא ברמת העידכונים/התקנת רומים מקוסטמים. פה אין מה להשוות. כמות התמיכה של הקהילות רומים וכו' בגלקסי או כל טלפון "ממותג" אחר היא פסיכית לעומת טלפון סיני. פה אין ממש מה להשוות. לכן אם סיני- יש לי נטיה לאקסיומי שמריץ את הרום האהוב עליי- MIUI והוא מקבילה לנקסוס רק של ה-MIUI. :)

אם לא אקסיומי, ה-ג'יליו G3 נראה נחמד. כעת אני ממתין קצת שהשוק יתייצב עד הכריסמס ולראות מה לחברות יש להציע בתחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים