פורסם 2004 בינואר 2221 שנים אנשים יש לי בעיה הקובץ הזה pavfires.exe לוקח לי98 אחוז מ-cpu usage ואני חייב לברר מה זה הקובץ הזה אז מי שיודע דחוף בבקשה תכתוב בדיוק מהוא ומה הוא עושה
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים גוגלחיפוש קצר אם היית קצת פחות עצלן והיית מגלה שמדובר באיזשהו טרויאני וירוס תולעת הייגקר ספייוורהקיצר תריץ אנטיוירוס אד אוואר וספייבוטופיירוול
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים גוגליש דרכים יותר מקוריות להעלות את מונה ההודעות מאשר לשלוח אנשים לחפש ב Google ואז לחפות על זה בזריקת שטויות בלתי מבוססות לאוויר.pavfires.exe הוא קובץ ההפעלה של Panda AntiVirus.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים למה בלתי מבוססותרשמתי בגוגל והופיעו המילים הנלspywareviruswornand hijackerלא העמקתי ממש בכתוב כי זאת לא ממש הבעיה שלי אבל בכל זאת ניסיתי לעזור לו
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים כןהגיוניPAnda antiVirus FIREwall StarterPAVFIRES.EXEלא רלוונטי אבל בכל זאת אם כבר אזPanda AntiVirus FIREwall Starter
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים מחבר למי ששאל כן יש לי Platinum אבל בכל זאת אתם לא עוזרים לי כי הקובץ הזה תופס 98% מ-cpu usage כל הזמן ובקיצור מה לעשות איתו כי אתם אומרים שהוא קשור ל-panda platinum internet security ?????????????
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אני חושב שזה דווקא כן spyware ולא מגוגל תאמינו לי לא.דיי מחוכם לקחת שם של קובץ שאולי משמש ל firewall לנטרל אותוואז להיפגע.לפני שאתה מסיר מומלץ להריץ spybot וחבריו למינהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.