עבור לתוכן

קניית מחשב נייד לסטודנט - תקציב 3000 ש"ח +

Featured Replies

פורסם

אהלן, צריך מחשב טוב לסטודנט שנה א'- ישמש אותי לכל התואר, ואחריו.

אני צריך מחשב לעבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט, תוכנות שירטוט ובניית דגמים, מת לב וכל מיני כאלה בכללי.

* גודל המסך? 15.6, או 14, אני עדיין מתלבט

* משקל רצוי? לא יודע בדיוק מה זה משקל רצוי, אבל אני סטודנט ואני הולך להיסחב עם המחשב כל היום, ולכן אני אעדיף משקל סביר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, סביבות 5-6 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לוידע..., אני רוצה את כלל היציאות הסטנדרטיות, בתכלס ביום יום אני לא צריך יותר מיואסבי אבל שיהיה ליתר ביטחון

* בלוטות? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כונן רגיל 5400 סלד יספיק, 500 גיגה ומעלה

* כונן CD/DVD? צורב? למה לא, שיהיה. לא קריטי אבל

* כונן Bluray? לא קריטי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין אחריות טובה לשלוש שנים

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף כעיקרון, אבל לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה ידועה- דל, אסוס.

הכי חשוב לי שיהיה מחשב טוב ואמין, אפילו אם זה חורג מהתקציב, אם אתם חושבים שהמחשב שווה את זה, אז תציעו. כמובן שבמידת ההגיון אני בכל זאת סטודנט... ראיתי שאוהבים פה את סדרת ווסטרו של דל, אבל שוב, כל דגם שהוא נחשב טוב יתקבל בברכה.

אני גם מעדיף שיהיה טוב לשיחות סקייפ וכאלה, לוידע אם זה ראוי לציון אבל שיהיה. ואם אפשר, אז שיהיה גם יפה בתור בונוס.

תודה לעונים.

פורסם
  • מחבר

??

פורסם
  • מחבר

משום מה לא כזה עונים פה, אבל אני מתלבט ממש בין דגם ווסטרו, לבין דגם של לנובו :

Lenovo ThinkPad Edge E320

או

Dell Vostro 3360

אולי אני אבדוק גם את סמסונג, אבל 2 אלה נראים לי טובים

מה דעתכם?

פורסם

יש את הלנובו E330 שבא עם USB 3.0, אם זה משהו שחשוב לך.

שים לב שהאחריות היא ל-3 שנים.

פורסם
  • מחבר

כן אני רואה שה- E330 בא עם מעבד טיפה יותר טוב, ומהירות דיסק קשיח 7200 סלד, וזה לא הרבה להוסיף איזה 40 שח. אז אולי אני אשנה אליו.

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11418

מה שכן באמת אין אחריות 3 שנים פה... וזה דיי בעייתי

פורסם
  • מחבר

האמת אני קצת פוחד מלקנות בלי מערכת הפעלה, כאילו אין לי בעיה להתקין מערכת פרוצה כזאת או אחרת, אבל השאלה אם תהיה לי אחריות עדיין?

וגם קראתי תגובות רעות על המשטח מגע של ה- 320, ידוע לך אם הם שיפרו את הבעיה בדגם ה- 330?, כנראה שאני אצטרך לראות במו עיניי את הדגמים ולהשוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים