עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

שני חברים שלי ניסו להזמין את הגוגל נקסוס מPLAY... תהליך מתיש למי שלא אמריקאי.

מה ז"א ? במה זה בא לידי בטוי תוכל לפרט מעט יותר על התלאות שהם עברו?

• תגובות 975
  • צפיות 120.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יודע מתי(אם בכלל) הוא אמור להגיע לamazon?

פורסם

או בכלל מתי יהיה שיווק רשמי של הנקסוסים למיניהם בארץ?

פורסם

מה ז"א ? במה זה בא לידי בטוי תוכל לפרט מעט יותר על התלאות שהם עברו?

קודם כל בשביל להגיע למעמד קניה תצטרך לבצע את זה דרך VPN.

אח"כ כשתשלים את הקניה, היא כנראה תחסם כי הם יזהו כרטיס אשראי לא אמריקאי שמנסה לשלוח לכתובת בארה"ב.

אחרי שתפנה לתמיכה שלהם הם יבקשו ממך כמה פרטים מזהים כמו צילום תעודה מזהה או משהו דומה על מנת להוכיח שהכרטיס שייך לך.

לאחר כל הסיפור הזה כשההזמנה שלך תאושר תצטרך לקוות שהמכשיר במלאי והיות אתה מנסה לרכוש סמוך לתאריך ההשקה(ולא pre-order) צפויות להיות בעיות מלאי.

ולבסוף כמובן המשלוח שהוא יום יומיים (two day shipping) לפי גוגל (UPS).

בסופו של דבר שניהם ביטלו את ההזמנות, אחד הזמין דרך אמאזון, השני דרך קרוב משפחה מארה"ב.

פורסם

אני הזמנתי בזמנו דרך GOOGLE את הנקסוס

לא נתקלתי בבעיות, הזמנתי לכתובת של MUSTOP

פורסם

אני הזמנתי בזמנו דרך GOOGLE את הנקסוס

לא נתקלתי בבעיות, הזמנתי לכתובת של MUSTOP

זה מה שאני שוקל לעשות,להשתמש בHIDEMYASS נגיד,להזמין לכתובת של MUSTOP (שד"א הציעו לי הצעת מחיר אחרי שביקשתי).

זה אפשרי נכון?

והאם זה כדאי או שיש דרך יותר זולה?כי זה מגיע פה ליותר מ2000 ש"ח (אני רוצה את גרסת ה16GB).

פורסם

משלוח של חבילה כזאת (נגיד דרך BUY2USA) לא יעלה יותר מ20 דולר

אחרי מסים בארץ תגיע לאזור אכן תגיע לאזור ה2000 ש"ח

עד כמה שזכור לי, אני קניתי דרך TOR או משהו בסגנון

בחשבון הGOOGLE CHECKOUT מוגדר BILLING ADDRESS ישראלי ו SHIPPING ADDRESS בארה"ב

פורסם

קודם כל בשביל להגיע למעמד קניה תצטרך לבצע את זה דרך VPN.

אח"כ כשתשלים את הקניה, היא כנראה תחסם כי הם יזהו כרטיס אשראי לא אמריקאי שמנסה לשלוח לכתובת בארה"ב.

אחרי שתפנה לתמיכה שלהם הם יבקשו ממך כמה פרטים מזהים כמו צילום תעודה מזהה או משהו דומה על מנת להוכיח שהכרטיס שייך לך.

לאחר כל הסיפור הזה כשההזמנה שלך תאושר תצטרך לקוות שהמכשיר במלאי והיות אתה מנסה לרכוש סמוך לתאריך ההשקה(ולא pre-order) צפויות להיות בעיות מלאי.

ולבסוף כמובן המשלוח שהוא יום יומיים (two day shipping) לפי גוגל (UPS).

בסופו של דבר שניהם ביטלו את ההזמנות, אחד הזמין דרך אמאזון, השני דרך קרוב משפחה מארה"ב.

ראשית : תודה על הפירוט המעניין.

שנית, יש לי חבר בעל כרטיס אשראי אמריקאי, שמה שאני רוצה לעשות זה בעצם לרכוש דרך הסטור ולחייב את האשראי של החבר ואח"כ לשלוח

את הנקסוס לכתובת בארה"ב.

ראיתי שאנשים כתבו כאן ששאר הדרכים גם דרך חברות " מתווכות " בדרך גורמות לייקור מאד משמעותי עד שהנקסוס יגיע ליד.

פורסם

משלוח של חבילה כזאת (נגיד דרך BUY2USA) לא יעלה יותר מ20 דולר

אחרי מסים בארץ תגיע לאזור אכן תגיע לאזור ה2000 ש"ח

עד כמה שזכור לי, אני קניתי דרך TOR או משהו בסגנון

בחשבון הGOOGLE CHECKOUT מוגדר BILLING ADDRESS ישראלי ו SHIPPING ADDRESS בארה"ב

MUSTOP הציעו לי לשלוח ב15 דולר.

הבעיה זה המסים,הנה הפירוט:

סכום ההזמנה - 373.43$ (יש חיוב מס של 7% בארה"ב)

ביטוח - 4$

מסים - 35% מע"מ ומס קנייה,130.7$

מכס - 30-50%

זה כמובן לדגם של ה16GB והכל בדוק ונשלח לי בהצעת מחיר של MUSTOP.

תחשב הכל ואתה מגיע ל2150 בערך,אולי קצת פחות אם המכס לכיוון ה30$.

זה יותר יקר ממה שחשבתי,זה 200 דולר יותר מהמחיר המקורי כשציפיתי לשלם מקסימום 100$ יותר.

שקלתי גם לקנות מHANDTEC אבל גם שם המחיר דומה (שם יש סיכוי להתחמק ממכס אבל עדיין דומה).

מה עושים?נראה לי אני אבקש ממישהו שיקנה לי או שאני בעצמי אקפוץ לטיול קצר באירופה :)

פורסם

למה גם מכס וגם מסים?

פורסם

למה גם מכס וגם מסים?

יש מס קנייה ומע"מ שהם נפרדים מהמכס,בגלל שזה מכשיר סלולארי אתה חייב לשלם מס קנייה בלי קשר למחיר שלו (יוצא 35% מהמחיר ביחד עם המע"מ).

וכפי שידוע לכם,מעל 1200 ש"ח נוסף גם מכס,שלפי MUSTOP יהיה בין 30-50 דולר.

כל מה שאני אומר לכם זה לפי ההצעה הרשמית של MUSTOP,אני לא ממציא...אני בסה"כ מנסה למצוא את הדרך הכי זולה להזמין את המכשיר.

בינתיים אני מתלבט בין קנייה מGOOGLE PLAY עם MUSTOP לבין HANDTEC או אפילו לחכות שהמכשיר יגיע לארץ כדי לקבל גם אחריות.

מה דעתכם?

פורסם

אין שום מכס נוסף, לא משנה הסכום.

כל המס הוא סה"כ 34.6%, (15% מס קניה + 17% מע"מ עליו) וצריך לחשב מעלות החשבונית הכללית של החברה שמוכרת בארה"ב (כולל עלות המשלוח בארה"ב אם ישנה) , אבל לא כולל עלות חשבונית של BUY2USA לדוגמה (החשבונית שלהם לא מגיעה יחד עם המכשיר מחו"ל)

אגב, במדינת אורגון בארה"ב אין מס מכירה כלל. יכול להיות שווה להזמין ישירות מחנות שם אם ישנה כזו.

פורסם

לא רק אורגון. ואתה יכול להזמין ממדינה X למדינה Y בלי מיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים