עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

היום קיבלתי את הנקסוס 4 שלי ואני לא מצליח להתחבר לגולן טלקום בתור ספקית אינטרנט

בחרתי אותה דרך הsettings אבל כלום לא קורה , אני אשמח לעזרת חכמי הפורם ;)

נ.ב. יש למישהו המלצות בנוגע לאוזניות-דיבורית למכשיר וגם המלצות למגן מסך ופלאפון (קיצור עזרים נלווים בכלל..)

תודה רבה ושבוע טוב

• תגובות 975
  • צפיות 120.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם

היום קיבלתי את הנקסוס 4 שלי ואני לא מצליח להתחבר לגולן טלקום בתור ספקית אינטרנט

בחרתי אותה דרך הsettings אבל כלום לא קורה , אני אשמח לעזרת חכמי הפורם ;)

נ.ב. יש למישהו המלצות בנוגע לאוזניות-דיבורית למכשיר וגם המלצות למגן מסך ופלאפון (קיצור עזרים נלווים בכלל..)

תודה רבה ושבוע טוב

קרא מדריך זה.

פורסם

שתי אפשרויות:

1. תוריד אפליקציה בשם APN ISRAEL ותבחר בגולן טלקום.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daniel.apnisrael&hl=en

2. כשהסים בפנים תתנתק מהווייפיי ותחכה כמה דקות, אתה אמור לקבל הודעת הגדרות מגולן שיגדירו לך את הטלפון.

פורסם

תודה רבה על העזרה בנושא הקודם ,באמת שיחקתם אותה :yelclap:

ישנה בעיה ששמתי לב אליה במהלך השימוש שלי במכשיר, בזמן שיחה המסך ננעל ואני לא מסוגל לנתק

או להקליד מספרים, הבעיה רק נפתרת כאשר אני משתמש באוזניה (קניתי אוזניות של סמסונג)

למישהו מכם קרתה בעיה כזו?

תודה רבה למגיבים

פורסם

בגולן אתה אמור לאפשר נדידה.

פורסם

עדיין משתלם להזמין מחו"ל \ איביי או שכבר כדאי לקנות בארץ? ראיתי בזאפ ש8gb ירד כבר ל2000...

פורסם

אוקיי, אחרי כמה חודשים עם נקסוס 4. אני יכול להגיד, מכשיר אנדרואיד הכי טוב שראיתי עד היום, במיוחד עם רומים שונים (אני כרגע על ParanoidAndroid) אבל, לצערי, כמה שניסיתי לאהוב אותו אני חייב להגיד שאני פשוט לא מתחבר לאנדרואיד..

אני מתגעגע לאייפון שלי.. והיי אם מישהו במצב כמו שלי רק עם אייפון 5 ורוצה להחליף, אני מוכן לדסקס על זה בפרטי.

פורסם

אוקיי, אחרי כמה חודשים עם נקסוס 4. אני יכול להגיד, מכשיר אנדרואיד הכי טוב שראיתי עד היום, במיוחד עם רומים שונים (אני כרגע על ParanoidAndroid) אבל, לצערי, כמה שניסיתי לאהוב אותו אני חייב להגיד שאני פשוט לא מתחבר לאנדרואיד..

אני מתגעגע לאייפון שלי.. והיי אם מישהו במצב כמו שלי רק עם אייפון 5 ורוצה להחליף, אני מוכן לדסקס על זה בפרטי.

מה אתה אומר? אני רוצה מסך יותר גדול וחושש להפרד מהIOS, כל מערכות האנדרואיד עד היום נראות לי מכוערות ולא נעימות לתפעול.

איזה באסה איתך ;)

פורסם

דווקא נקסוס 4 הוא המוצר הכי קרוב לאייפון ברמה התוכנתית .

פורסם

כך גם 7 ו-10.

פורסם

^ בשביל מה... כבר היה על זה דיון שלם. :facepalm:

פורסם

^צודק לא שמתי לב לשרשור שנפתח כבר

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מעיר דיון ישן, אבל מישהו אולי יודע את מבטלים את ה-SLEEP בנקסוס?

אני רוצה להציג טבלה בגוגל דוקס במשך שעה וחצי, אבל הטלפון מכבה את המסך אחרי 30 דקות מקסימום.

יש דרך לעקוף את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים