פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים לא קשור. נענה לו בכל זאת, כי כאלו נחמדים אנחנו.אלא אם אתה מדבר על הדגם מהדור הקודם (RAZR MAXX), החדש (RAZR MAXX HD) נמכר כרגע אך ורק אצל המפעילות הסלולריות האמריקאיות למיניהן, נראה לי שרק בוורייזון.
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים הפלאפון הזה עם סוללת 3300mah!הוא הוביל בלינק שהבאת כמעט בכל הבדיקות...טוב אני קצת בדיליי מסתבר. הוא כתב משהו על סוללה אחרי החלפת רום - אפשר הסבר?
פורסם 2012 בדצמבר 1512 שנים אני מחר לא אכניס אותו לטעינה במהלך היום ונראה... אבל ה4 שעות מסך היו בעיקר על וואטסאפ וגלישה באינטרנט על בהירות אוטומאטית.. אני דיי מרוצה מהסוללה כרגע... מחר נמדוד ונדע בדיוק מה על מה מדובר
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים החלטתי להמתין כמו ילד טוב עד 2/1/13 ולא להתעסק עם ביטולים והזמנות מחדש. נקווה שאני לא אדפק עוד יותר חזק וייגמר להם המלאי בכלל חג המולד או משהו... :
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים משום מה המכס החליט לעכב את כל הנקסוסים שנחתו בסופ"ש. עוד 4 ימים לחכות...יופי, תקבל יחד איתי (ב-12\20)
פורסם 2012 בדצמבר 1612 שנים מה קורה ב2/1/13?זה התאריך האחרון שבו זה אמור להישלח אליי. 5 שבועות לאחר ההזמנה עצמה. זה מה שגוגל כתבו לי במייל (שנראה אוטומטי) ששלחתי כאשר שאלתי לגבי תאריך שליחה.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים אם מישהו יביא לי אותו פיזית מארה"ב אפשר יהיה להמנע מתשלום למכס?מישהו יודע מתי צפויות להתחדש ההזמנות?
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים אם מישהו יביא לי אותו פיזית מארה"ב אפשר יהיה להמנע מתשלום למכס?מישהו יודע מתי צפויות להתחדש ההזמנות?כן.בקשר לשאלה השנייה,אני חושב שמישהו כתב תאריך כמה הודעות קודם....
פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים הפתעה נעימה לכל מיני חבר'ה שהזמינו 8GB וקיבלו את המכשיר בימים האחרונים: קיבלו 16GB במקום. ההשערה היא שהמחסור בדגמי 8 כ"כ עצום שגוגל פשוט שולחים 16 במקום. ואני? מה אני ביקשתי? פשוט לקבל את המכשיר
פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים הזמנתי 8GB ב28/11 ואני עדיין pendingאפילו רציתי כבר לבטל אבל מסתבר שאי אפשר. שניה אחרי ההזמנה כבר אי אפשר לבטל כי ההזמנה יצאה לדרך או איזה שטות.אפשר לסרב לחבילה כשתגיע אבל לבטל מול גוגל אי אפשר.
פורסם 2012 בדצמבר 1912 שנים הזמנתי 8GB ב28/11 ואני עדיין pendingאפילו רציתי כבר לבטל אבל מסתבר שאי אפשר. שניה אחרי ההזמנה כבר אי אפשר לבטל כי ההזמנה יצאה לדרך או איזה שטות.אפשר לסרב לחבילה כשתגיע אבל לבטל מול גוגל אי אפשר.אפשר, כנס לפליי ושם רד למטה ותראה לינק להזמנות שלך, כנס להזמנות שלך ותהיה לך אפשרות ביטול.אם זה לא עוזר תתקשר אליהם, דבר בצורה אסרטיבית אבל מנומסת, תגיד להם שאתה משלם על כלום והם יבטלו לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.