עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

^

את זה אף פעם לא הבנתי. משקיעים כל-כך הרבה בלקנות מכשיר שהוא דק וקל ויפה ואלגנטי... רק בשביל להפגיז אותו בפלסטיקים שמכפילים את עוביו, מוסיפים לו משקל והופכים אותו ללבנה מגושמת.

מילא מכשירים שנוטים להשבר (אהמאייפונאהמאהמ), אבל למכשיר עמיד בהרבה? :nixweiss:

אייפון 5 הרבה פחות שביר מגלקסי 3

• תגובות 975
  • צפיות 120.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4s שביר באופן קיצוני, יצר לי לראות אחד נשבר למול עיני מנפילה מגובה המותן. לא יודע כמה הs3 שביר, לא יצא לי הרבה לראות משום מה.

פורסם

מפתחות זה לא מה ששורט גורילה גלאס, חול (שנמצא בכל, אבל בכל מקום) דווקא כן. אם יש לך אומץ, נסה להעביר (בלי הרבה לחץ) נייר זכוכית על המסך, או לחילופין חפש ביוטיוב.

אני מאמין שאם תביט במסכי המכשירים שלך תחת אור שמש תראה שריטות כלשהן, גם אם לא מאוד בולטות בדר"כ, ואני מעדיף להימנע מהן, או מהאופ' שגרגירי חול שהתגלגלו לכיס שלי יהרסו לי מכשיר שעולה כ1600 ש"ח במקרה הטוב.

לגבי קייס, זה כבר תלוי בצורת השימוש שלך. יכול לשמור על המכשיר ובונה על זה שהוא לא ייפול/ייפול על משטחים רכים? מעולה. אך אם אתה חושב שהמכשיר שלך עמיד בפני נפילות, למד מטעויות של אחרים (יש כבר די drop tests ברשת) ותראה שללא קייס, הוא עלול להיסדק אפילו מנפילה מגובה המותן. אם הוא נופל על אחת הפינות זה יכול להסתיים גרוע בהרבה. תמיד יכולים להיות מקרים של נפילה בהם לא נשבר הטלפון, אך האפ' קיימת וריאלית. אישית, כמי שנמצא בסביבת ילדים ונוטה להפיל לעיתים דברים מהידיים, עוד כמעט ס"מ בעובי (לקייסים המאוד ממוגנים) לא כ"כ מפריע לי ומקנה ה-מ-ו-ן שקט נפשי. אז לא רואים את הדוגמא על גב המכשיר.. לא נורא בעיניי.

פורסם

4s שביר באופן קיצוני, יצר לי לראות אחד נשבר למול עיני מנפילה מגובה המותן. לא יודע כמה הs3 שביר, לא יצא לי הרבה לראות משום מה.

כנ"ל

אייפון 4/4S עם באמפר נשבר (לא לגמרי, סדק אחד במסך) מגובה המותן.

מסכנה, בדיוק האייפון חזר מתיקון :lol:

כמו כן כבר מישהו בשכבה שלי הצליחה לשבור את האייפון 5 שלה (הביאה מחו"ל).

לעומת זאת, אייפון 4S אחר נפל מקומה 10 על הגב עם כיסוי פלסטיק של אדידס, ונשבר לו רק הגב.

גלאקסי S1 שאני שברתי למישהו ( ::)) לאחר שהוא זרק לעבר ונתתי לו מכה לכיוון של מישהו אחר,

המישהו קיבל את זה בעצם של הרגל (זאת שמעל/ליד העקב) והתרסק לגמרי.

לספר עוד חוויות שאני מכיר על סמארטפונים שבורים? מסתבר שיש לי הרבה :lol:

אה וד"א iPhone 3GS זה מכשיר לא שביר.. פשוט התעללתי בו והוא שרד. (אומנם התפרק קצת הפאנל האחורי,

מה שעשה בעיות עם החיבור של האוזניות (התנתק לפעמים), אבל עדיין לא נשבר המסך!)

פורסם

אם אתם מחפשים מכשיר עמיד, חכו לגאלקסי S4 השמועה אומרת שהוא יהיה עם מסך בלתי שביר.

פורסם

אם אתם מחפשים מכשיר עמיד, חכו לגאלקסי S4 השמועה אומרת שהוא יהיה עם מסך בלתי שביר.

מי שמחפש מכשיר עמיד קונה מכשירי כמו GO או DEFY+.

מי שלא מחפש עמידות כזאת, לא יתייחס לפרט כזה כמעט.

חבל שאין מכשירים עמידים איכותיים.

פורסם

גם אמרו ש-SGS3 ואייפון 5 יהיו עמידים למים..

אז אמרו.

לשמועות כאלו פשוט לא צריך להקשיב.

כבר מ-SGS2 מסתובבות שמועות שהמכשיר הבא יכלול מסך FHD, מעבד 4 ליבות במהירות 2 גה"ץ, סוללה שתספיק ל-30 שעות שימוש אינטנסיבי וחסינות בפני טורנדו. כל פעם מציפים את השמועות האלו שוב ושוב, כל דור. אני לא הייתי טורח להתייחס אליהן.

אם יש דבר אחד שלמדנו מפיאסקו הנקסוסים לפני ההשקה (דיברו על השקת כמה מכשירים מכמה יצרניות), זה ששמועות הן רק שמועות, ושאסור להתייחס אליהן יותר מידי ברצינות. כרגע הכל באוויר, אנלסים וכו'. כשידלפו פרטים ממשיים (בניגוד להשערות) נדבר. כרגע זה פשוט חסר טעם.

פורסם

בלי השמועות יהיה סתם משעמם :P

פורסם

קח נוקיה 3210. בכיתה ט' היינו משחקים איתו כדורגל במסדרונות.

פורסם

בלי השמועות יהיה סתם משעמם :P

+1

קח נוקיה 3210. בכיתה ט' היינו משחקים איתו כדורגל במסדרונות.

הנוקיה 6021 שלי שרד דברים שאין הדעת סובלתם :)

פורסם

רק לא צריך להתייחס לשמועות ברצינות.

גם לי יש שמועה על המכשיר:

Galaxy S IV יהיה המכשיר הראשון מסוגו ששלדתו תורכב מ-100% אבטיחים. מדענים ב-MIT ובאוניברסיטת פרינסטון עובדים על פרוייקטים כאלו בסודיות כבר שנים, ורק לאחרונה הם הצליחו לייצר חומר אורגני דמוי מתכתי עמיד במיוחד, שגם נראה טוב, וסמסונג מוציאה פטנט על החומר בימים אלו ממש. הפלאפון יבוא גם עם עיצוב גרעינים, כחלק מהמגמה העיצובית האחרונה שלהם - עיצוב קשור לטבע (שימו לב לשמות הצבעים של המכשירים האחרונים ולרקע מסך הנעילה. זו אידיולוגיה עיצובית של סמסונג). את כל זה מסר לי בכיר בחברת סמסונג, שבא לביקור בישראל במסגרת חופשה משפחתית.

פורסם

את הגרעינים יהיה ניתן לראות בחשיפה בזווית מסוימת של המכשיר לאור :xyxthumbs:

פורסם

גם אתה דיברת איתו?

אחחח.... איזה גבר מושך, לא?

פורסם

אבל גרעינים מקצרים את זמן הסוללה... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים