פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים איש קריות, אף עובד של גוגל לא יגיד לעצמו "היי הוא מחוץ לארץ ורוצה להזמין את הנקסוס עם חברת שילוח! נלחץ על הכפתור האדום!"הכל בסדר, חכה עוד יומיים שלושה ואז תתקשר אם זה כ"כ דחוף.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים איש קריות, אף עובד של גוגל לא יגיד לעצמו "היי הוא מחוץ לארץ ורוצה להזמין את הנקסוס עם חברת שילוח! נלחץ על הכפתור האדום!"הכל בסדר, חכה עוד יומיים שלושה ואז תתקשר אם זה כ"כ דחוף.אתה תופתע. את מסכת הטרטורים שעברתי בOUTLET של DELL יקח לי הרבה זמן לשכוח.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים Ups האלה יעיליםנקווה שגם buy2usa יהיו יעילים ושבוע הבא המכשירים פההלוואי,נקווה שהלחץ של הבלאק פריידיי נגמר והם ישלחו אותם מהר(עד סוף יום העבודה מחר)עדכון: החבילה התקבלה אצל BUY2USA
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים התקשרתי לגוגל, הנציג היה מאוד נחמד ואמר שהוא לא רואה שום בעיה ושהוא "ידחוף" את הנושא עם מחלקת השילוחים... אני פוחד שבגלל ששם בעל הכרטיס האמיתי ושם בעל הכרטיס שהכנסתי לא תואמים ההזמנה לא עברה אבל הוא לא יכול לראות את זה... אמר שבימים הקרובים אני אמור כבר לקבל מספר מעקב ושאם עד רביעי הבא(!) אני לא מקבל הודעה כלשהי ליצור איתם קשר מחדש.אוף.זה בדיוק המצב שהיה אצלי, והכל עבר חלק.(נתתי מס' כרטיס אשראי שלי, ופרטי משלוח של קרוב משפחה- כולל השם שלו).ועדכון נוסף, יש חיוב בכ.אשראי.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים עזוב, זה בהחלט עניין של מזליש אנשים שהזמינו אחריך וקיבלו ויש כאלו שהזמינו בהתחלה ועדיין לא קיבלו. בדיוק כמו שהיה ב13 לחודש (יש עדיין כאלו שהזמינו ב13 ומחכים למספר מעקב משלוח). הם עובדים בבלגן אטומי שם בגוגל.
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים תגידו - אפשר להזמין גם את הנקסוס 10 באותה השיטה שבה אתם הזמנתם פה את הנקסוס 4??
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים הזמנתי ב27 בשעה 1:30 בערך (בלילה). כביכול נכנסתי לקבוצה של 2-3 שבועות משלוח.קיבלתי אישור רכישה ומספר משלוח אתמול בצהריים.לגביי הנקסוס 10- למה לא?
פורסם 2012 בדצמבר 612 שנים מהי עלות המיסים שיש לשלם על הנקסוס 10 בהזמנה דרך גוגל ??חוץ מהמחיר עצמו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.