פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים עדיין אין לי מיקרו סים, אין שום רעשים מכפתור כיבוי.אתה יודע שאתה יכול לחתוך סים רגיל
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים מחבר אתה יודע שאתה יכול לחתוך סים רגילכן, אבל בכל מקרה אני מתכוון לעבור מחר להוט מובייל אז אני אקח כבר מיקרו סים.לא רוצה לקחת עכשיו סיכון שבטעות אחתוך יותר מידי ואשאר מחר בלי יכולת לתקשר.
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים היום קיבלתי את המכשיר הסלולר החדש שלי שהזמנתי בגלל שנגמר המלאי מאוד מהר של הנקסוס במכירה הראשונית.המכס לא חייב אותי בכף עליו -המחיר הסופי יצא 720 שקל כולל משלוח.מדובר במכשיר סיני לא מוכר דמוי הגלקסי S3 הוא מגיע גם עם אנדרואיד 4.1 מאוד מומלץ! בהחלט לא מתחרט על הקנייה אם מישהו מעניין בפרטים מעבר ,בבקשה.
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים בדיוק כפי שנאמר לפני. אך קחי בחשבון שאחיך לא יוכל להיכנס לחנות ולקנות את המכשיר, אלא רק להזמין מגוגל אל כתובת בתוך ארה"ב. אז כדאי שהוא יגור באותה כתובת בארה"ב לפחות כשבוע, וכאשר לא יהיה חוסר במכשירים אצל גוגל.אין שום אפשר לרכוש את המכשיר פיזית??
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים לאחר שהתקשרתי אתמול לשירות של גוגל יש התקדמות... היום קיבלתי מייל עם מספר מעקב של UPS(הזמנתי ב 27).עכשיו השאלה היא מתי הם באמת יעבירו את החבילה למשלוח...לפחות אני לא ב PENDING ,ממליץ להתקשר ולדבר איתם.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים כן, אבל בכל מקרה אני מתכוון לעבור מחר להוט מובייל אז אני אקח כבר מיקרו סים.לא רוצה לקחת עכשיו סיכון שבטעות אחתוך יותר מידי ואשאר מחר בלי יכולת לתקשר.בנקסוס 1 משתמשים במיקרו-סים, לא? למה אתה לא פשוט מעביר אותו?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אני הזמנתי ב27 וקיבלתי מספר מעקב ב30מאז ועד היום, הסטטוס במעקב הוא"A UPS shipping label has benn created. once the shipment arrives at our facility, the tracking status will be updated"
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אני הזמנתי ב27 וקיבלתי מספר מעקב ב30מאז ועד היום, הסטטוס במעקב הוא"A UPS shipping label has benn created. once the shipment arrives at our facility, the tracking status will be updated"יצרת קשר עם גוגל או UPS בקשר לזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.