פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים יקר יקר. שירות עולה כסף.למה שלא תוציא כ.אשראי בין לאומי במקום מה שיש לך? זה לא עולה לך שקל.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים הדולר מאוד הוזל בימים האחרונים הגיע כבר ל 4, עכשיו מעט יותר מ 3.8. המחיר אצלם היה כך גם כשהיה 4 שח לדולר. אבל עדיין, מדובר במחיר יקר יותר. אך אתה קונה מהם, ולא מגוגל במקרה זה ועל שירות זה התשלום הנוסף.המחיר כולל הכל ב BUY2USA:8GB במחיר 468$ + 5$ ביטוח למשלוח כאופציה.16GB במחיר 540$ + 5$ ביטוח למשלוח כאופציה.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים יקר יקר. שירות עולה כסף. למה שלא תוציא כ.אשראי בין לאומי במקום מה שיש לך? זה לא עולה לך שקל. אני חייל : אפשר לשלם עם כרטיס ויזה נטען ב$ את התשלום לגוגל ? ראיתי פשוט בעמודים הקודמים שישנם איזשהם סיבוכים עם הכתובות שצריך לעדכן ? ??? ??? (הרי הויזה נטען זה כרטיס אשראי אנונימי)
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים איך הגעת למסקנה שהם יותר טובים? רמז: הם לא.TripMan, אם אתה חייל זה לא מפריע לך להוציא כ.אשראי בינ"ל ועוד בלי עמלות.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים איך הגעת למסקנה שהם יותר טובים? רמז: הם לא. TripMan, אם אתה חייל זה לא מפריע לך להוציא כ.אשראי בינ"ל ועוד בלי עמלות. עדיין לא עניתם לי על השאלה אם אני יכול לשלם עם כרטיס ויזה נטען($$-יש כרטיס שטעון בדולרים) מהדואר נ.ב מחיפוש קצר בגוגל מצאתי כרטיס VISA לאומי כארד FREE, כרטיס אשריא בינלאומי פטור מעמלות, אני חושב שאני יעשה לעצמי אחד
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים עדיין אין מייל מגוגל לגבי כך שזה נשלח או שכרטיס האשראי נדחה - עדיין אין פירוט באתר של חברת האשראי לגבי ניסיון חיוב כלשהו של גוגל - וגם בגוגל וואלט עדיין הדבר היחיד שמופיע הוא עניין הנקסוס 4... אני מפחד עוד מישהו פה הזמין עם כרטיס אשראי בינלאומי רגיל ופשוט הכניס כבילינג אדרס את הכתובת בארה"ב אליו הוא שולח(שהיא כמובן לא הבילינג אדרס האמיתית)?
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים חיוב יבוצע כשהמכשיר ישלחעד אז אתם בפנדינגהבעיה עם גוגל שאי אפשר לדעת איתם כלוםיש כאלו מהסיבוב הראשון שעדיין במצב הזהולעומת זאת כאלו שהזמינו עכשיו וכבר שלחו להם
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים א. אותו קשה יותר להשיגב. הנקסוס באותו מחיר טוב יותר מבחינתיג. עדכונים מגוגל ולא להיות כבול ל-MIUI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.