עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

אפשר ליצור חשבון לפני VPN או שהשירות וואלט לא תקף לישראל גם כן?

• תגובות 975
  • צפיות 120.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שימו לב, לפי התצלומים הוא לא שילם מס קניה בארה"ב.

מס קניה משתנה מstate to state יש מדינות בהם מס קניה יכול להיות 4% ויש כאלו שהוא 0%(הלוואי עלינו מעמ 0%)
פורסם

אפשר ליצור חשבון לפני VPN או שהשירות וואלט לא תקף לישראל גם כן?

תקף ופעיל בישראל.

פורסם
  • מחבר

חדשות טובות, המכס ויתר על התשלום הנוסף על הנקסוס.

הרגע התקשרו אלי מ-BUY2USA ואמרו שהמכס החליט לא לגבות את התשלום הנוסף של 362 שקל, וקיבל את המחיר הנקוב בחשבונית, ואני אקבל את 362 שקל שלי בחזרה.

שאלתי גם את הנציגה האם המשלוחים הבאים של הנקסוסים מעכשיו יעברו חלק והיא אמרה שכנראה שכן ושלא יהיו בעיות.

פורסם

כמה יעלה ה8GB דרך BUY2USA?

ואיך זה עובד? מזמינים דרך פרוקסי לכתובת ש BUY2USA נותנים לך, ע"י כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי, ואז זה מגיע לבית בישראל?

פורסם

מזמינים דרך פרוקסי/VPN לכתובת האמריקאית ש BUY2USA נותנים לך. ממתינים שהחבילה תגיע למחסנים של BUY2USA בכתובת שרשמת בניו ג'רסי. משלמים ל BUY2USA את המיסים השונים, משלוח וביטוח למשלוח (לבחירתך האחרון) והם שולחים אליך לישראל ועד הבית, עם דואר שליחים של דואר ישראל.

תוספת- עלויות:

עלות מכשיר 299$ + 7% מס ניו-ג'רסי + משלוח פנימי בארה"ב 14$ + 34.6% מיסים בישראל + 3.5$ עמילות מכס + 15$ משלוח (מחיר מבצע אצלם. יש להקיש nexus4sale בקוד המבצע בעת התשלום ל buy2usa) + ולבחירה 4-5$ ביטוח מלא.

פורסם

תודה על הטיפ.

פתחתי wallet

יש לי כתובת מbuy2usa

עברתי את כל תהליך ההזמנה ובסוף קיבלתי שגיאה:

Sorry, we were unable to process this request. The order has been automatically cancelled and you will not be charged for the purchase. Please try again later.

מישהו יודע למה?

פורסם

הסתדר. מחקתי את הכתובת הישראלית ששמתי בwallet ואז זה עבד.

דווקא ההזמנה בוצעה בקלות ובלי בעיות. 8GB

נראה מתי זה יגיע.

פורסם

מישהו הצליח לשלוח לקרובי משפחה בארה"ב ולשלם עם הכרטיס אשראי שלו?

פורסם

אני משתמש בunblockus ונכנסתי לחשבון וואלט והכל אבל שאני בא לשלם ולבחור את כרטיס האשראי שלי(מאסטרקארד בינלאומי) הוא כותב לי "Unsupported Payment Method"...

פורסם

אני משתמש בunblockus ונכנסתי לחשבון וואלט והכל אבל שאני בא לשלם ולבחור את כרטיס האשראי שלי(מאסטרקארד בינלאומי) הוא כותב לי "Unsupported Payment Method"...

מקבלים את זה בד"כ כשיש כתובת לא מארה"ב בחשבון ה- Wallet, בדוק שהכתובות שלך בארה"ב במיוחד זאת של הכרטיס.

פורסם

שים לב שהכתובת צריכה להיות אחידה גם בפרטי המשלוח וגם בפרטים האישיים.

פורסם

מציקים גוגל האלה. אני סה"כ רציתי שתהיה גם את הכתובת האמיתית ולא רק של הדודה מאמריקה... טוב, בסופו של דבר הצלחתי להזמין(קיבלתי אישור במייל, בחיובי אשראי זה עדיין לא מופיע אבל משום מה) - עכשיו נותר רק להמתין שהמכשיר יגיע לדודה והדודה תגיע לארץ ואז קניתי Nexus 4 16GB ב1600 ש"ח. נראה לי דיל לא רע בכלל :xyxthumbs:

לא ברור לי רק למה המשלוח כ"כ יקר, סה"כ משלוח לתוך ארה"ב והם כותבים הרי שייקח "4-5 שבועות למשלוח"... אז למה הם חייבו אותי לשלם על משלוח תוך יומיים?

Shipping (Two Day):$13.99

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים