פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים גם לי אותו סיפורשלחתי למייל לגוגל בנושא, על מנת לברר מדוע זה בסטטוס הזהוהנה התשובה שקיבלתי:Orders are shipped within two business days of placing your order, and will be delivered upon two additional business days of processing.According to our records, your order should ship by the evening of November 15.Upon receiving your shipping confirmation email, you'll be given a tracking number that will assist you in determining your package's estimated delivery date. Please note that it might take up to 24 hours before the tracking number returns any information.For more information on shipping and delivery, please see this article in our help center:http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=en&answer=2411789.מקווה שזה אכן המצב :-\
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים כיף לכם לצערי לא טפסתי אחד, הגיוני שההודעה שהם נכונה?שיחדו את המלאי עוד כמה שבועות?...
פורסם 2012 בנובמבר 1413 שנים גם לי אותו סיפור שלחתי למייל לגוגל בנושא, על מנת לברר מדוע זה בסטטוס הזה והנה התשובה שקיבלתי: מקווה שזה אכן המצב :-\ מגניב אז נקווה לטוב ושנקבל מחר מייל מהם לגבי המשלוח
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים כיף לכם לצערי לא טפסתי אחד, הגיוני שההודעה שהם נכונה?שיחדו את המלאי עוד כמה שבועות?...מאיזה בחינה? אתה חושב שזה יותר מידי זמן או פחות מידי? לדעתי זה הגיוני לגמרי. עדיין לא העלו את הקוד שלו לaospאני לא זוכר איפה קראתי, אבל באחת הכתבות הכתב הניח שזה בגלל קוואלקום. הוא טען שיש להם היסטוריה של התנגדות חריפה לפרסום ש"חושף" משהו מהקניין הרוחני שלהם.
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים אני לא מבין איך כולם מזמינים, הרי הם לא ישלחו את זה לארץ נכון?מה לכל הפורום יש דוד בארה''ב?
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים אני לא מבין איך כולם מזמינים, הרי הם לא ישלחו את זה לארץ נכון?מה לכל הפורום יש דוד בארה''ב?BUY2USA + VPN.
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים כן חשבתי שאולי זה ככה.לא יודע מה איתכם, אני לא סומך על כל מני חברות כאלה(אני OLD SCHOOL) אני מעדיף לחכות איזה 2-3 חודשים עד שיגיע לארץ.נכון המחיר בארץ יהיה קצת גבוה אבל אני מעדיף ככה.לבנתיים הHTC ONE X מספק אותי.
פורסם 2012 בנובמבר 1513 שנים חבר יביא לי את המכשיר כשיחזור מארה"באגב מופיע לי סטטוס כרגע Shipping estimate: November 15, 2012יש כאלה שקיבלו מייל שרק בעוד שלושה שבועות יתחדש המלאי ואז ישלחו את המכשיר.מקווה שלא אקבל מייל כזה. ???
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מחבר חבר יביא לי את המכשיר כשיחזור מארה"באגב מופיע לי סטטוס כרגע Shipping estimate: November 15, 2012יש כאלה שקיבלו מייל שרק בעוד שלושה שבועות יתחדש המלאי ואז ישלחו את המכשיר.מקווה שלא אקבל מייל כזה. ???אני גם עדיין לא קיבלתי מייל על דחיית משלוח בשלוש שבועות, מצד שני גם לא קיבלתי מייל שהמכשיר נשלח.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים אני גם לא קיבלתי מייל, לא על משלוח ולא על עיכובהסטטוס שלי הוא עדיין "Shipping estimate: November 15, 2012"פשוט חובבנים, כל מכירה הם עושים פדיחה מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.