פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים חבר מנסה להזמין לי.הוא ראה שניתן להזמין ואז כשלחץ על האיקון הוא קיבל הודעה שיש טעות עם הבקשה שלו
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים הצלחתי להזמין גרסת 8GB, עכשיו אני מנסה לתפוס 16GBאיך אתה מתחבר לאתר שלהם?יש לך דרך טובה?
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים ^תשתמש בפרוקסי.^^הצלחת להוסיף לעגלה או להזמין? לי זה רושם שהמוצר הוסר מהעגלה עקב מחסור במלאי.
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים דרך proxfree זה עושה לי בעיות כי ניסיתי למשל להזמין נקסוס 7 ואז כשאני מתחבר עם המשתמש שלי אני מקבל הודעת שגיאה.עכשיו אני מנסה לעבוד עם SecurityKISS Tunnelאבל עד עכשיו אחרי כמעט 10 דקות לא ראיתי אפילו פעם אחד שניתן להזמין אבל דרך proxfree כבר ראיתי שניתן להזמין
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים אצלי אותה הבעיה בדיוק... כבר באתי לשלם אבל נתן לי ERROR דרך PROXYFREE(ג'יבריש)
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים מחבר איך אתה מתחבר לאתר שלהם?יש לך דרך טובה?VPN:http://www.hotspotshield.com/
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים ברגע שהוספתי את המכשיר לעגלה ולוחצים לבצע צ'ק אאוט, אפשר להעתיק את הלינק ולהיכנס כרגיל בלי פרוקסי.
פורסם 2012 בנובמבר 1313 שנים מי שהצליח להזמין - האם המכשיר מופיע לכם עדיין כpending בgoogle wallet? בינתיים קיבלתי עדכון ל4.2 לגלקסי נקסוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.