עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

המחיר משתלם בהנחה שמוצר לא נתפס במכס, במידה וכן אתה צודק לחלוטין והמחיר לא משתלם.

• תגובות 975
  • צפיות 120.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך לצאת מהנחה שאתה משלח מכס. לא יצא לי להיתקל במוצרים "יקרים"(מעל 100$) שלא שילמתי מסים וזה לא משנה אם זה נשלח דרך usps או fedex וכו... בgoogle store אתה יכול לקנות ב299$/349$ את הגירסאות של ה8gb וה16gn בהתאמה ולעושת משלוח דרך mustop.

פורסם

זה שלא יצא לך להיתקל זה לא אומר שזה לא קורה, אני לא שילמתי מיסים על הSGS1 שלי שהזמנתי מהנדטק, כמובן שזה הרבה עניין של מזל.

פורסם

אתה צריך לצאת מהנחה שאתה משלח מכס. לא יצא לי להיתקל במוצרים "יקרים"(מעל 100$) שלא שילמתי מסים וזה לא משנה אם זה נשלח דרך usps או fedex וכו... בgoogle store אתה יכול לקנות ב299$/349$ את הגירסאות של ה8gb וה16gn בהתאמה ולעושת משלוח דרך mustop.

משלוח דרך Mustop יוצא סביבות ה 520$,ואפילו יותר.

הצעת מחיר לדגם Nexus4 ה- 8GB

להלן הערכת הצעת מחיר עבור הפריט שביקשת בשירות "קונים בשבילך". אנא אשר/י את ההצעה במידה ותרצו לרכוש את המוצר. ברצוני להדגיש כי זו הערכה בלבד והנתונים הסופיים ייקבעו רק לאחר הגעת ההזמנה למרכז הלוגיסטי.

סכום ההזמנה בחו"ל 334.89$ (כולל שילוח ומס בגובה 7% בארה"ב)

שרות "קונים בשבילך" כרוך בעמלה של 10$ או 5% מערך הקניה- הגבוה מבין שניהם. במקרה זה מדובר על עמלה של 16.74$.

עלות שילוח- 15$

ביטוח- 1$ עבור כל 100$- ערך נקוב בחשבונית- 4$

מיסים 35% מס – 117.21$

.עמילות מכס- 30-50$ ,

שחרור החבילה בכפוף למכס ישראל ונהליו .

סך כל תהליך ההזמנה הינו סך כל פירוט התשלומים המצוינים לעיל.

פורסם

למה אתם אומרים שהמחיר בHANDTEC יקר?

כשאני מנסה לקנות את המכשיר של ה16GB זה כותב לי 279 פאונד ועוד 23 פאונד על המשלוח הכי פשוט (הסיכוי הכי טוב להתחמק ממסים).

זה יוצא כ1900 ש"ח,בהנחה שיהיו מסים זה באמת יהיה כבר יותר יקר מאופציית MUSTOP והשאר,לא משתלם כבר כמו שאמרתם פה.

אבל יש פה מישהו שהזמין מהם ולא שילם מסים,אז אולי שווה לקחת את הסיכון הזה.

אני צודק או לא?

אשמח להסבר בנושא.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקחת סיכון ולקוות לשלם כ200 שקל פחות מאשר דרך BUY2USA, אבל מצד שני אם תיפול במכס אז תשלם כ-400 שקל מעל BUY2USA.

ההחלטה שלך, האם שווה לך את זה.

פורסם

משלוח דרך Mustop יוצא סביבות ה 520$,ואפילו יותר.

הצעת מחיר לדגם Nexus4 ה- 8GB

להלן הערכת הצעת מחיר עבור הפריט שביקשת בשירות "קונים בשבילך". אנא אשר/י את ההצעה במידה ותרצו לרכוש את המוצר. ברצוני להדגיש כי זו הערכה בלבד והנתונים הסופיים ייקבעו רק לאחר הגעת ההזמנה למרכז הלוגיסטי.

סכום ההזמנה בחו"ל 334.89$ (כולל שילוח ומס בגובה 7% בארה"ב)

שרות "קונים בשבילך" כרוך בעמלה של 10$ או 5% מערך הקניה- הגבוה מבין שניהם. במקרה זה מדובר על עמלה של 16.74$.

עלות שילוח- 15$

ביטוח- 1$ עבור כל 100$- ערך נקוב בחשבונית- 4$

מיסים 35% מס – 117.21$

.עמילות מכס- 30-50$ ,

שחרור החבילה בכפוף למכס ישראל ונהליו .

סך כל תהליך ההזמנה הינו סך כל פירוט התשלומים המצוינים לעיל.

החשבון שלך לא נכון, המס הוא 33% ולא 35% אין עמלה על המכס במקרה הזה.
פורסם
  • מחבר

המכשיר כבר זמין באירופה, בארצות הברית עדיין לא:

Untitled.png

פורסם

אבל יש פה מישהו שהזמין מהם ולא שילם מסים,אז אולי שווה לקחת את הסיכון הזה.

אני צודק או לא?

הסיכויים להיתפס במכס תלויים בהרבה גורמים, החנות ממנה קנית היא לא אחד מהם.

המוכסים בודקים את גודל החבילה וצורתה (קטן ותיבתי או מעטפת פצפצים הכי טוב), על משקלה (כמה שפחות יותר טוב), איכות האריזה (נייר עיתון כנראה לא יבדק, אריזה מושלמת ומעוצבת כנראה שכן), הם בודקים מה כתוב שיש בפנים (אבל זה פחות חשוב), ויותר מכל - מזל. אולי המוכס בדיוק היה עייף ושלא שם לב, או שלא בא לו על החבילה שלך. אולי הוא סתם לא חשד, אולי יש אחוז מסויים של חבילות להן הוא נותן לעבור באין מפריע. הכל משחק של מזל.

** כל הנ"ל תקף אך ורק למשלוחים פשוטים של רשות הדואר הלאומית (USPS בארה"ב, Royal Mail באנגליה), ולמשלוח הפשוט ביותר שיש. לא אקספרס, לא Priority, ובטח שלא באחת מהחברות הפרטיות (UPS, FEDEX, DHL). חבילה שתישלח עם אחת מדרכי המשלוח הללו תמיד תיעצר במכס.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, מי שיזמין דרך BUY2USA, המשלוח יעלה 15$, והעלות הסופית תסתכם בערך ב-2140 שקל (2160 עם ביטוח).

פורסם

המכשיר כבר זמין באירופה, בארצות הברית עדיין לא:

Untitled.png

ואוו. 280 פאונד? זה 445 דולר... אפילו לא קרוב ל350...

רגע, היום כבר ה-13 - זה לא היה אמור להיות גם מושק בארה"ב?

פורסם

בארה"ב המכירה תתחיל ב-19:00 שעון ישראל.

ב-iandroid הצליחו להגיע ל-1930 ש"ח דרך Buy2USA כולל הכל.

עריכה: הורידו כרגע את המחיר עקב בירורים נוספים.

פורסם
  • מחבר

הבחור שעשה את החישוב ב-iandroid טעה, הוא לא החשיב את עלות המס המקומי בניו ג'רזי ומשלוח מגוגל לניו ג'רזי, המחיר הסופי יוצא 2140 שקל.

פורסם

מה קורה עם הגוגל פליי בארה"ב? מתי צפוי להיות זמין שם?

פורסם

לא Priority

Priority זה דווקא בסדר גמור. בניגוד למה שאולי אפשר להבין מהשם, אין פה שום דבר "מואץ". זה דואר רגיל, פשוט רשום (עם מספר מעקב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים