עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי מה העניין,אתה מחפש למה גוגל שחררו כביכול מכשיר לא תקין לביקורות?האמת שאני לא יודע למה,אבל אני בטח לא עושה מזה סיפור כמוך.החומרה בסופו של דבר היא המתקדמת בשוק,כמו שציינת כבר מס' פעמים,כמעט זהה לזו של הOPTIMUS G,אז למה שהיא לא תעבוד כמו שצריך?זה הכל עניין של אי תאימות בין החומרה לתכנה וזה דבר שמתקנים בעדכון כמו שנעשה כמה וכמה פעמים בעבר.

יש לך ספק בכלל שכל הבעיות יסודרו בעדכון תכנה?לי לא.

אחרת מה ההסבר שלך?שיש פאקים במכשיר?

גוגל תמכור מכשיר דגל עם בעיות של התחממות,בעיות סוללה וכדומה?אני לא חושב.

אני חושב שאתה דואג יותר מידי,כי אין הסבר יותר הגיוני מזה שנתתי,זו דעתי...וכמו שאמרת במחיר הזה צריך הרבה מאוד בעיות כדי שהוא יהיה לא כדאי לרכישה,פשוט נראה מכשיר מדהים ונחכה ונראה אם הוא גם מתפקד כמו שצריך (ניחוש שלי,הוא כן,וגם מה שנראה בעייתי כרגע יתוקן מהר מאוד).

כן, אני מחפש למה הם שלחו מכשיר לא תקין. בדברים בסדר גודל כזה אין דבר כזה סתם, ואין סיכוי שהם היו מסתכנים בביקורות שליליות. או שהם לא יכולים לתקן, או שהם לא ידעו.

למה שהחומרה לא תעבוד כמו שצריך? קודם כל היא לא עובדת כמו שצריך. שנית, מי יודע? אבל אם זה היה כל כך פשוט גוגל היו מתקנים את זה לפני השליחה לאתרים.

אי תאימות בין חומרה לתוכנה? זה פאקניג המכשיר של גוגל - יצרנית מערכת ההפעלה! כל הפואנה הוא שתהיה התאמה מושלמת!

• תגובות 975
  • צפיות 120.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ג. יש לאגים. קפיצות פריימים במשחקים, בחייגן לפעמים לוקח רגע עד שהמספר מופיע (בניוגד לאופטימוס, בו אין את הבעיה הזו).

גם בגלקסי 3 יש את הבעיה הזו. הוא מכשיר חלש?

פורסם
  • מחבר

האם כל אתרי טכנולוגיה הריצו בנצ'מארקים משלהם, או שכולם לקחו את הבנצ'מארקים שהריץ אתר אחד, אם זה השני אולי יש בעיה במכשיר ספציפי הזה.

פורסם

גם בגלקסי 3 יש את הבעיה הזו. הוא מכשיר חלש?

לא. פשוט יש בעיה ברום ו/או אי-התאמה לחומרת המכשיר. ברוב המקרים זה קורה בגלל העמסה של "פיצ'רים" לא איכותיים של היצרנים על המערכת הנקייה של גוגל.

פורסם

זה היה בציניות.

בציניות?! יש לי הרגשה שגם גוגל מוציאה מכשיר מתקדם במחיר מצחיק בציניות.

נו טוב... אני גם ככה אני לא לחוץ. אני הרכוש מכשיר באזור BF או לקראת יום ההולדת שלי. יש לי יותר זמן להעריך את השוק עד אז (מה גם שהנקסוס היה יכול להיות הרבה יותר מפתע עם רוב שירותי גוגל היו פועלים בארץ).

פורסם

עד עכשיו רציתי לקנות אותו,עד שראיתי גם הפאנל האחורי עשוי מזכוכית.

למה לא לעשות את כל הטלפון מזכוכית? אם הוא כבר נופל שיתנפץ לרסיסים :kopfpatsch:

בקיצור השילוב של זה עם חוסר כרטיס זיכרון גרם לי לוותר על הקניה.

בנוסף לכך אין שם רדיו FM מה שחירפן אותי !

מצידי שילכו לעזאזל :bash: גוגל הפכה שתלטנית יותר ויותר ואיננה כבר מה שהיתה בעבר הדי רחוק.

מי הם שידחקו לקוחות ל "ענן" המגוחך שלהם? ולמה אין רדיו FM ? כדי לעודד רדיו סטרימיניג ושתהייה מנוי לחבילה יקרה.

לאט לאט אני מתחיל לפתח אליהם אנטגוניזם.

פורסם

גוגל פשוט לא דוחפים פיצ'רים שהם בתאכלס לא באמת חיוניים למכשירים שלהם,

למשל 4G, כרטיס זכרון, סוללה נשלפת, רדיו (ברצינות אתה משתמש ברדיו?),

והם בונים על זה שתהיה לך חבילת גלישה במכשיר (כמו שבתאכלס יש לרוב בעלי הסמארטפון..).

ומאיפה הבאתם את הבעיות של הסוללה?

פורסם

בציניות?! יש לי הרגשה שגם גוגל מוציאה מכשיר מתקדם במחיר מצחיק בציניות.

נו טוב... אני גם ככה אני לא לחוץ. אני הרכוש מכשיר באזור BF או לקראת יום ההולדת שלי. יש לי יותר זמן להעריך את השוק עד אז (מה גם שהנקסוס היה יכול להיות הרבה יותר מפתע עם רוב שירותי גוגל היו פועלים בארץ).

אילו שירותי גוגל לא פעילים בארץ?

פורסם

Google Music/books/magazine ודומיהם.

ואל תגידו לי שאפשר להפעיל אותם עם תוכנות צד שלישי או הגדרות רשת/מיקום מהתחת (מה שגורם לסיבוכים ועבודה לא תקינה של מכשיר).

תאמין לי שאחרי כמעת שנתיים עם sgs נמעס לי מההתעסקות במכשיר- כל שני וחמישי החלפת רומים או כל כסתח א.מ.ל. למיניהם. אני חושק במכשיר שלא צריך התעסקות פנימית כלל. מכל הכאב ראש הזה אפילו האייפון מתחיל להראות מעניים (ואני שונה אייפונים).

בגלל זה יש את גוגל שמביא מכשיר איכותי שמגיע עם שירותים איכותיים (מה שבארץ וברוב העולם אנחנו מאבדים את האופציה).

פורסם

מה הם השירותים האלה ולמה הם משמשים?

פורסם

מה הם השירותים האלה ולמה הם משמשים?

בדיוק..

תאכלס היחיד ששימושי וגם זה לא מאוד זה הגוגל מיוזיק,

מאפשר לך להעלות לענן עד 20 אלף שירים בלי קשר לנפח (!!!!) ואתה יכול לשמוע אותם במכשיר.

אפשר להרשם לשירות רק בעזרת IP אחר (ארה"ב למשל) ואח"כ אין צורך, אפשר להשתמש כרגיל.

תזכיר לי מתי קראת ספר או מגזין בסמארטפון שלך? ככה חשבתי.

פורסם

לוקח בדיוק 5 דקות להירשם לגוגל מיוזיק ואח"כ הוא עובד כרגיל בלישום צורך בפריצה כלשהיא.

פורסם

^ זה לא בדיוק מה שאמרתי? :jump:

פורסם

לוקח בדיוק 5 דקות להירשם לגוגל מיוזיק ואח"כ הוא עובד כרגיל בלישום צורך בפריצה כלשהיא.

teach me master, because i'm a moron :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים