עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

לא ממש, כי אתרים נורמליים ידעו לכתוב שזאת לא גירסה סופית.

אגב, the verge לא העלה בנצ'מארקים

אבל המסקנה שלו קצת שונה :)

http://mobile.theverge.com/2012/11/2/3589280/google-nexus-4-review

+1

תוכלו לענות על שאלתי?

• תגובות 975
  • צפיות 120.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתרים נורמליים?

Engadget, TechCrunch, AnandTech, SlashGear, אלו הם לא אתרים נורמליים?

טוב לדעת..

אפילו אם הגרסה לא סופית.

גוגל בחרה לשחרר מכשירים מוקדם. מכשירים עם בעיות רצינויות. למה שחברה תעשה דבר שכזה ותירה לעצמה ברגל?!

זאת לא ההשקה הרשמית של המכשיר. טרום השקה לאתרי הטכנולוגייה.

למה שהם יעשו את זה?!

פורסם

למה לא אמרת את זה על אפל עם הבעיית מפות? למה לא אמרו את זה על אפל עם בעיית האנטנה?

פורסם

כי בעיית הקליטה היא זניחה ותוקנה בגירסא חדשה שאפל שיחררו

בעיית המפות היא לא כזאת קריטית

פורסם

למה אני לא אמרתי?

מאיפה לך מה אמרתי ומה לא?

:nixweiss:

אין לי הרבה דברים טובים לומר על אפל.

הקטע עם המפות היה פשוט מביך, לא פחות ולא יותר. מאוחר יותר התברר שהם נזכרו שלושה שבועות לפני ההשקה להריץ את זה. אבל זו בעייה באפליקצייה מפגרת. לא בעיית ביצועים וסוללה חמורה.

ובאשר לאנטנה גייט, האין כל אתר ירד עליהם עד בלי סוף?

וממש לא אכפת לי מה אמרו או לא אמרו על מכשיר אחר בזמן אחר.

עכשיו זה הזמן לדבר על ההווה.

פורסם

אתרים נורמליים?

Engadget, TechCrunch, AnandTech, SlashGear, אלו הם לא אתרים נורמליים?

טוב לדעת..

אפילו אם הגרסה לא סופית.

גוגל בחרה לשחרר מכשירים מוקדם. מכשירים עם בעיות רצינויות. למה שחברה תעשה דבר שכזה ותירה לעצמה ברגל?!

זאת לא ההשקה הרשמית של המכשיר. טרום השקה לאתרי הטכנולוגייה.

למה שהם יעשו את זה?!

לא קראתי את כל הסקירות

אלו שקראתי הזכירו שלא מדובר בגירסה סופית

המכשיר הוא ממש אל עם בעיות רציניות

מדובר בבנצ'מארק, לא בדיוק הכלי הכי יעיל כשמדובר בסמארטפונים

יש לנו כמעט שבועיים עד שהמכשיר יהיה אצל הקונים הראשונים

נחיה ונראה מה יהיה המצב

פורסם

לא רק באנצ'מרק, גם בעיות סוללה.

כלי יעיל או לא, הפרשים כאלו מהאופטימוס זה לא דבר הגיוני.

פורסם

אני לא מבין, המכשיר לא מתפקד? מה הוא נתקע בצורה בלתי נסבלת? משחקים קורסים? הוא לא מחזיק שעתיים עבודה? יש איזו תקלה באמת רצינית במכשיר שגורמת לו להיות שלא שווה את ה300-350$?

פורסם

אני לא מבין, המכשיר לא מתפקד? מה הוא נתקע בצורה בלתי נסבלת? משחקים קורסים? הוא לא מחזיק שעתיים עבודה? יש איזו תקלה באמת רצינית במכשיר שגורמת לו להיות שלא שווה את ה300-350$?

גירסת מערכת הפעלה שונה יכולה ליצור עולם שלם של הבדלים...

ובכל מקרה, זאת לא גירסה סופית של התוכנה (אתה צריך בולד או פונט גדול יותר?)

אתה לא יודע מה רץ ברקע, איזה לוגים לצורך DEBUG רצים ברקע ואפילו על איזה GOVERNOR הוא רץ

ממש לא

מסלשגיר

What’s interesting is that the difference in raw numbers doesn’t add up to a phone that feels sluggish in use. No matter the app or the complexity of the webpage, the Nexus 4 whipped through with zero lag or delay

מTHE VERGE

Performance and responsiveness is second to none
פורסם

לא הייתי אומר.

במחיר שלו, כנראה כל הבעיות בעולם כנראה לא יורידו מהכדאיות שלו.

א. הסוללה מחזיקה בשימוש אינטניסבי רק 5-6 שעות. הרבה פחות מהאופטימוס (אותה הסוללה בדיוק). כנ"ל שימוש רגיל יותר.

ב. הביצועים ממש לא תואמים את שבב ה-APQ8064. הביצועים קרובים לאלו של שבבי S4 כפולי ליבות, ואפילו טגרה 3 עוקף אותם. האופטימוס מנגד (שובף אותו המעבד) הוא פחות או יותר המכשיר החזק ביותר כיום.

ג. יש לאגים. קפיצות פריימים במשחקים, בחייגן לפעמים לוקח רגע עד שהמספר מופיע (בניוגד לאופטימוס, בו אין את הבעיה הזו).

פורסם

לאג כזה בחייגן זה בוודאות בעיית תוכנה. גם למעבדים חלשים בהרבה אין לאגים ביישום פשוט כ"כ.

פורסם

לא הייתי אומר.

במחיר שלו, כנראה כל הבעיות בעולם כנראה לא יורידו מהכדאיות שלו.

א. הסוללה מחזיקה בשימוש אינטניסבי רק 5-6 שעות. הרבה פחות מהאופטימוס (אותה הסוללה בדיוק). כנ"ל שימוש רגיל יותר.

ב. הביצועים ממש לא תואמים את שבב ה-APQ8064. הביצועים קרובים לאלו של שבבי S4 כפולי ליבות, ואפילו טגרה 3 עוקף אותם. האופטימוס מנגד (שובף אותו המעבד) הוא פחות או יותר המכשיר החזק ביותר כיום.

ג. יש לאגים. קפיצות פריימים במשחקים, בחייגן לפעמים לוקח רגע עד שהמספר מופיע (בניוגד לאופטימוס, בו אין את הבעיה הזו).

לא הבנתי מה העניין,אתה מחפש למה גוגל שחררו כביכול מכשיר לא תקין לביקורות?האמת שאני לא יודע למה,אבל אני בטח לא עושה מזה סיפור כמוך.החומרה בסופו של דבר היא המתקדמת בשוק,כמו שציינת כבר מס' פעמים,כמעט זהה לזו של הOPTIMUS G,אז למה שהיא לא תעבוד כמו שצריך?זה הכל עניין של אי תאימות בין החומרה לתכנה וזה דבר שמתקנים בעדכון כמו שנעשה כמה וכמה פעמים בעבר.

יש לך ספק בכלל שכל הבעיות יסודרו בעדכון תכנה?לי לא.

אחרת מה ההסבר שלך?שיש פאקים במכשיר?

גוגל תמכור מכשיר דגל עם בעיות של התחממות,בעיות סוללה וכדומה?אני לא חושב.

אני חושב שאתה דואג יותר מידי,כי אין הסבר יותר הגיוני מזה שנתתי,זו דעתי...וכמו שאמרת במחיר הזה צריך הרבה מאוד בעיות כדי שהוא יהיה לא כדאי לרכישה,פשוט נראה מכשיר מדהים ונחכה ונראה אם הוא גם מתפקד כמו שצריך (ניחוש שלי,הוא כן,וגם מה שנראה בעייתי כרגע יתוקן מהר מאוד).

פורסם

זה או שאתה שובר את השמירה או שהיא שוברת אותך.

נראה אותך מדבר כשתעשה שמירות של 4-8 רצוף במשך 4 חודשים (במיוחד בלילה, הבעיה היא לא להעסיק את עצמך אלא לא להירדם, וכאשר אתה ישן 4 שעות בלילה לדעתי זה עדיף על להירדם)

חמוד אתה.. עשיתי קצת יותר מזה.

פורסם

עד עכשיו רציתי לקנות אותו,עד שראיתי גם הפאנל האחורי עשוי מזכוכית.

למה לא לעשות את כל הטלפון מזכוכית? אם הוא כבר נופל שיתנפץ לרסיסים :kopfpatsch:

בקיצור השילוב של זה עם חוסר כרטיס זיכרון גרם לי לוותר על הקניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים