עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

זה כבר נהיה בלתי נסבל , כל שבוע אני אומר לעצמי הינה הטלפון שחיכת לו , שיגיע לישראל ונקנה אותו .

אבל כל שבוע יוצא משהו אחר אני כבר לא יודע מה לקנות .

• תגובות 975
  • צפיות 120.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מדבר על סאן ספיידר? אם כן,

Lower is better.

ואם אתה מדבר על קוואדראנט, הוא לא מציג תוצאות מעודכנות מעל המכשיר. רק כמה נבחרות מתחתיו. לפי התמונה הוא צמוד ל-HOX. אתה מוזמן להסתכל על מבחנים כלליים על יותר מכשירים, ה-HOX ממוקם מאוד נמוך (בתחום ההי אנד המודרני, כן?).

ולומר לכתב שהוא לא הבין נכון את הכתבה שלו עצמו זה :nono:

הידעת שHTC ONE X אחרי עדכון ל4.0.4 מוציא בQUADRANT קרוב ל6000?

אצלי הגיע ל5952.

תוצאת ה3D הגיע ל2432.

פורסם

לא ידעתי וזה גם לא ממש משנה.

הפואנטה היא שמשום מה השבב לא מתפקד, וגם הסוללה לא - ביחס למכשיר בעל חומרה זהה (Optimus G), ומסתבר שעכשיו גם ביחס למכשיר בעל שבב בן שנה.

פורסם

עדכון קטן מגוגל והכל מסתדר אל תדאגו,אין סיבה ששני מכשירים עם אותה החומרה בערך ישיגו תוצאות שונות כל כך.

כמה פעמים ראינו שמכשירים עם חומרה עצבנית הוציאו תוצאות פחות טובות בגלל בעיות אי תאימות לתכנה...גוגל תדאג מהר מאוד לתקן את זה וגם שיפרסמו תוצאות חדשות שיראו שהמכשיר מפלצת ומתפקד בהתאם.

פורסם

שאלת תם: יש למכשירים גם firmware, או "רק" גירסת מערכת הפעלה?

רוצה לומר - האם יכול להיות שהבעיות של הנקסוס 4 יטופלו באמת על ידי "דרייבר" כזה או אחר, ואם כן - מי אחראי לכך גם? גוגל או LG?

פורסם

למה הכוונה? firmware זה תוכנה שיושבת על רכיב ROM, אם תרצה כמו bios או bootloader.

פורסם

גוגל לא טיפשים.

אם הם שיחררו מכישרים לביקורת לפני ההשקה הרשמית (והם בהחלט יכלו לא לעשות את זה, או לעשות את זה מאוחר יותר), כנראה שהם לא היו מודעים לבעיות או שהבעיות לא כאלו פשוטות לפתרון. בניגוד לאמרה המפורסמת, יש דבר כזה פרסום שלילי, והם לא סתם היו מסתכנים בלקבל אותו.

משהו במכשיר הזה פשוט לא תקין.

אם זו הייתה סתם בעיית תוכנה פשוטה לתיקון, קשה לי להאמין שהם היו משחררים לביקורות לפלני שהם היו מתקנים את זה.

אם יש בעיית חומרה במכשיר, כמו תכנון לקוי שגורם למכשיר להתחמם יתר על המידה (וחלק מהביקורות ציינו את זה) ולכן להוריד את תדר המעבד כדי למנוע התחממות מסוכנת, אז זו רק עוד בעייה אחת לאוסף.

אם זו באמת בעיית תוכנה פשוטה, והיא לא התגלתה, הרבה ראשים צריכים לעוף. כולל הראשים של אלו האחראים לדליפות הבלתי פוסקות של המכשיר, זה פשוט מביך.

פורסם

זו אמנם השערה די חתרנית אבל יש מצב שנוצרה סיטואציה של הדלפות שהגשימו את עצמם?

הדליפו על כביכול נקסוס מטורף שעומד לצאת, ובגוגל או התלהבו בעצמם מהרעיון או לא רצו לאכזב את המעריצים ולכן הזדרזו מאוד לארגן משהו שיתאים וזה בא במחיר של כזו השקה רשלנית?

פורסם

הגירסת תוכנה עדיין לא סופית

אין מה להתרגש

פורסם

זאת בדיוק הנקודה- המכשיר עוד לא הושק!

גוגל שחררו גרסה מוקדמת לאתרי טכנולוגייה הגדולים (אפילו שלחו אחד ל-GSM-Israel ע"י יבואנית LG), כדי שיסקרו אותה.

המכשיר יצא רק עוד שבועיים פחות או יותר לפליי סטור, וכמה שבועות אחרי זה לחנויות פיזיות.

הם יכלו באותה המידה לא לשלוח כל כך מוקדם, או בכלל.

גרסת תוכנה לא סופית? אולי.

אבל אין מצב שהם היו מסתכנים בביקורות שליליות, מה שבפועל קרה. כנראה שהם פשוט לא שמו לב, או שהם לא יכולים לתקן.

זה מוביל אותי למסקנה שמשהו פשוט לא בסדר שם.

פורסם

לא חייבים לקפוץ למסקנות. יש די והותר מכשירי דגל שיצאו עם בעיות שטופלו אח"כ.

פורסם

מסקנה נמהרת

אין לי ספק שהמוצר הסופי יהיה לפחות זהה למכשירים אחרים עם אותו מעבד, כנראה קצת יותר מהיר.

פורסם

אז מה אתם אומרים, להצטרף לקנייה הקבוצתית? השיקול הוא שזה יחסוך הרבה בירוקרטיה..

פורסם

לא מטריד אתכם שגוגל בחרו לשחרר מכשיר, עם בעיות, לסקירות מוקדמות בידיעה שחלק מהאתרים יעלו עליהן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים