עבור לתוכן

LG NEXUS 4 הוכרז

Featured Replies

פורסם

מאוד ביאס אותי שאין תמיכה בMICRO SD והטלפון מוגבל ל16GB (עד עכשיו הייתי עם 32GB)

לא נורא, מקסימום את כל הסדרות והסרטים שתופסים מקום רב נאלץ לסחוב עם "דיסק און קי" קטן יחד עם הטלפון:

http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Male-to-USB-2-0-Female-for-PC-Laptop-Camera-HTC-Samsung-Moto-LG-Nokia-/180945878747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2136fedb

http://www.ebay.com/itm/USB-Card-Reader-Adapter-Micro-SD-SDHC-TF-Tiny-Mini-Nano-For-Notebook-Laptop-PC-/110935541770?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19d446080a

הצטרפתי למכירה הקבוצתית, מקווה למחיר של 2100.

• תגובות 975
  • צפיות 120.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאוד ביאס אותי שאין תמיכה בMICRO SD והטלפון מוגבל ל16GB (עד עכשיו הייתי עם 32GB)

לא נורא, מקסימום את כל הסדרות והסרטים שתופסים מקום רב נאלץ לסחוב עם "דיסק און קי" קטן יחד עם הטלפון:

http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Male-to-USB-2-0-Female-for-PC-Laptop-Camera-HTC-Samsung-Moto-LG-Nokia-/180945878747?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2136fedb

http://www.ebay.com/itm/USB-Card-Reader-Adapter-Micro-SD-SDHC-TF-Tiny-Mini-Nano-For-Notebook-Laptop-PC-/110935541770?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19d446080a

הצטרפתי למכירה הקבוצתית, מקווה למחיר של 2100.

המתאם הזה עד כמה גיגה הוא תומך 32?

פורסם

למה לעזאזל יש לך סרטים וסדרות בטלפון?!

פורסם

לא סרטים אבל סדרות :)

במסך כמו הNEXUS 4, למה שלא יהיה לי? 4.7 זה קטן מדי? כי אני מסתדר עם 3.5 מעולה :P

פורסם

כי הוא ילד בן 14 והוא רואה את זה בבית ספר בזמן השיעור :)

פורסם

קטן מדי ופתטי.

לא לכולנו יש מקום לסחוב איתנו טאבלט\מחשב נייד, ובלי לשקר (תאמין או לא) אני נהנה לראות כך סדרות

כי הוא ילד בן 14 והוא רואה את זה בבית ספר בזמן השיעור :)

יותר כמו חייל בן 19 שצריך לשמור על שפיות בשמירות

פורסם

אה, לשבור שמירה ע"י צפיה בסדרות טלוויזיה זה אפילו עוקף את הצפיה בבית ספר בזמן שיעור :)

פורסם

אה, לשבור שמירה ע"י צפיה בסדרות טלוויזיה זה אפילו עוקף את הצפיה בבית ספר בזמן שיעור :)

זה או שאתה שובר את השמירה או שהיא שוברת אותך.

נראה אותך מדבר כשתעשה שמירות של 4-8 רצוף במשך 4 חודשים (במיוחד בלילה, הבעיה היא לא להעסיק את עצמך אלא לא להירדם, וכאשר אתה ישן 4 שעות בלילה לדעתי זה עדיף על להירדם)

פורסם

אני לא מבין את הזלזול שלכם.

האם לראות סרטים או סדרות על גבי מסך 4" +- זה אופטימלי? לא. האם זה "בסדר"? כנראה שכן.

(לפחות סדרות קצרות, סרט זה באמת קצת כבד)

יש אנשים שנמצאים הרבה פעמים במקומות שהם לא "בית" (וגם לא משרד). עדיף לראות סידרה בצורה "בסדר" מאשר לבהות בקיר/לשמוע איזה זקנה מאחוריך צועקת/להיות מיואש מכל הפיתולים שהאוטובוס עושה.

נכון שככל שאנו מזדקנים אנחנו נמצאים (לשמחתנו) פחות במצבים שבהם צריך את זה. אז מה? להיות צעיר זה פשע?

אני אישית נוסע באוטובוס כל יום כשעה וחצי סה"כ. בהחלט עדיף לעשות משהו שאיננו חזותי באוטובוס, ולכן אני לרוב שומע מוזיקה או פודקאסטים. אבל לפעמים גם זה נמאס ורוצים לראות איזה שטות. זה לא כזה נורא ונחמד שיש לך את זה בצורה זמינה.

בנוגע לויכוח האם 8GB זה מספיק או לא - אין לזה תשובה.

יש כאלה שזה מספיק בשבילם, יש כאלה שלא. אני לא מבין מה ההתעקשות הזו לחשוב שכל העולם צריך להתכנס ולעבוד בדיוק לפי צורת השימוש שלכם במכשיר.

פורסם

+1

פורסם
:goodposting:
פורסם

זה או שאתה שובר את השמירה או שהיא שוברת אותך.

נראה אותך מדבר כשתעשה שמירות של 4-8 רצוף במשך 4 חודשים (במיוחד בלילה, הבעיה היא לא להעסיק את עצמך אלא לא להירדם, וכאשר אתה ישן 4 שעות בלילה לדעתי זה עדיף על להירדם)

מה דעתך על שמירות 4-8 במשך שנה שלמה? כשתוך כדי ה"הפסקה" הייתי בתורנות מטבח, פעילות מבצעית ומה לא. בתקופת מלחמות בכלל לא ישנים...

כל הזין במסייעת :bash:

פורסם

מה דעתך על שמירות 4-8 במשך שנה שלמה? כשתוך כדי ה"הפסקה" הייתי בתורנות מטבח, פעילות מבצעית ומה לא. בתקופת מלחמות בכלל לא ישנים...

כל הזין במסייעת :bash:

מסכים בהחלט, מבין את הכאב. תאמין לי שגם אני לא נח במהלך ה8 שעות, בין אם זה להיות עובד מטבח או רס"ר, או כל דבר אחר, כל זה בזמן שהיציאות שלך הם 18-3.

בכל מקרה, מבחינתי זה לגטימי לראות סדרות בטלפון הזה במיוחד לאור העובדה שגודל המסך שלו מתקרב ל5 אינץ'.

אני מאוד מקווה שאני אוכל לרכוש אותו בקרוב, עברו שנתיים מאז הMEIZU M9 שלי, והגיע הזמן לשדרג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים