עבור לתוכן

עדכון JB לHTC ONE S וחיבור לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי בסמארטון הראשון שלי (= אין לי מושג מה עושים איתו)

הבנתי שהיה אמור לצאת עדכון למערכת הפעלה, אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה או איך לעדכן.

בנוסף, אם יש לי בעיה להתחבר לגול ןטלקום (הכנסתי סים, הפעלתי אותו באתר, ומשום מה המכשיר לא מוצא רשת- לפי מה שאני מבין, הסים עדין לא מופעל), אז אם מישהו יכול לעזור לי גם עם זה אני אשמח.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם
  • מחבר

עדכון - השאלה הראשונה פחות רלוונטית, הבנתי איך אני בודק עדכונים, אבל אני עדין לא יודע אם יצא העדכון לJB (בינתיים אני מעדכן ל4.0.4...)

פורסם

לא יצא העדכון, אם אתה יודע איך בודקים לעדכון אז פשוט אתה תראה את זה שם

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה.

מכיוון שנשארה רק השאלה לגבי החיבור לגולן- מבקש להעביר לפורום הספקיות.

פורסם

כשהסים יופעל הוא יעבוד

פורסם

מכיוון שנשארה רק השאלה לגבי החיבור לגולן- מבקש להעביר לפורום הספקיות.

אין צורך.

בגדול הגולשים בשני הפורומים הם פחות או יותר אותם הגולשים, ואת התשובה שלך תקבל באותה המידה כאן או כאן.

חוץ מזה, דיונים הם לא חבילה עוברת, לכל דיון יש מקום אחד שהוא צריך להיות בו. העברות תכופות שכאלו סתם מבלבלות, ומיותרות.

פורסם
  • מחבר

OK, הבנתי.. you had me at "אין צורך" :)

כשהסים יופעל הוא יעבוד

ומתי הסים אמור להיות מופעל? כבר עברו איזה 8 שעות מאז שהפעלתי אותו באתר... בינתיים המכשיר מזה את הרשת אבל אומר שהסים לא תומך ברשת הזו (של גולן)

ואם כבר, שאלה נוספת: מסיבה כלשהי אין לי פונטים בעברית, וגם לא מקלדת. מיקלדת הבנתי זה לא בעיה להוריד, אבל לא מצאתי איזה חבילה שכוללת גם פונטים.

יש המלצות? (אנדרואיד .4.0.4)

פורסם

הם לא מבצעים ניוד בסופ"ש, חכה ליום ראשון

ואין דבר כזה שאין לך פונטים בעברית, זה מובנה באנדרואיד כבר מגירסה 2.2

פורסם
  • מחבר

OK, אז מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לכתוב בעברית? פשוט להוריד מקלדת וזהו?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

התקנתי (כולל תשלום...) את זה https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5jZGVndWV0LnNtYXJ0a2V5Ym9hcmRwcm8iXQ..

ועדין אני לא מצליח להפעיל אותה (ואת העברית)

בהגדרות של השפה הפעלתי את המיקלדת הזו, אבל לא קורה עם זה שום דבר...

פורסם

בזמן הקלדה תוריד את הנוטיפיקיישן באר, ויש לך שם אופציה לבחור מקלד נוספת

פורסם

I ני לא סובל את המקלדת הזאת, ניסיתי אותה ולא אהבתי, עברתי ל-swiftkey 3, לפי דעתי זאת המקלדת המנצחת.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי!! תודה :) (אני מרגיש כל כך דביל :smile1: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים