עבור לתוכן

התייעצות אחרונה לפני קניית מחשב 5.5K לגיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

שלום כולם

ביום ראשון בצהריים אתקשר ל TMS ואזמין מה שיומלץ פה.

חשבתי על מפרט ובדקתי את רובו כך שיתאים לשימושים שלי

כמה פרטים: המחשב יורכב פה בבית לא ע"י החנות,יש ברשותי פרקטל R4 שממתין לחלקים, עם 2 המאוררים הרגילים + SILENT WHEEL של טרמלטייק מקדימה.

ניתן להזמין מכל אחת מהחנויות TMS אייבורי וKSP לפי המחיר הזול ביותר\יותר אחריות (לקשיח למשל)

<blockquote>

1. מה התקציב המקסימאלי?5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להישאר בגבולות אלה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המחשקים החדשים CRYSIS3 וכדומה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).26.5 1920\1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין לכלול ציוד הקפי-הלוח חייב לתמוך ב-5.1 יש לי מערכת לוג'יטק מעולה

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?אם כבר קניתי את הפרקטל אז כמה שיותר שקט..כמובן לא להשתגע מבחינת מחיר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?כן,בכרטיס+במעבד בהתחלה ללא הוספת מתח ובהמשך כולל הוספה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.TMS KSP אייבורי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).USB3 בשביל היציאות הקדמיות שיש לפרקטל

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן עוד אפשרות לכונן קשיח למערך רייד,אולי כרטיס מסך חדש בטווח הארוך יותר,אבל לא משהו מאסיבי מידי כמו מעבד.

-------------------------------------------------------------------------------------

וזה התיכנון:

i5 3570K

Arctic Cooling Freezer 13 PRO CO

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24

GEGABYTE Z77-D3H

Gigabyte 7950 Winforce OC 3GB, GDDR5

Crucial 128G SSD Marvell M4

Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache

Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze

Fractal Design Define R4

Antec Formula 6

------------------------------

יש צורך ב-1.5 טרה וב SSD

בנוסף הספקות שלי הן לגבי קירור למעבד,לקחת את הנוכחי או את ה MUGEN ?כמובן גם מבחינת רעש

קשיח מבחינת אחריות יש המלצה על דגמים אחרים?לא ראיתי מעל שנתיים אחריות לכאלה גדלים בנוסף מבחינת איכות שלו

ספק כוח-מה אתם אומרים?חשוב לי מודלרי כדי שלא יהיו יותר מידי כבלים בפנים ומבחינת חשמל האם זה אוברקיל?יספיק פה 520 מודולרי גם אם אני רוצה להוסיף קשיח\להחליף כרטיס מסך בעתיד?ולא לשכוח שמתוכנן פה 0C למעבד ולכרטיס מסך

תודה מראש ושבת שלום (-:

</blockquote>

פורסם
  • מחבר

הקפצה

המלצות מסוימות בכל זאת?

פורסם
  • מחבר

הקפצה שוב

חבר'ה אני מתקשר בשעות הקרובות ומזמין..בכל זאת כדי שלא תהיה פאשלה עם קניית המחשב-יש הצעות מסוימות לשיפור?

גם אם אין אשמח שלפחות תכתבו לי שאין תיקונים

תודה וערב טוב.

פורסם

סה"כ המפרט בסדר גמור.

- זכרונות אתה יכול להוזיל ולקחת את זה או זה.

- שים לב שהסיגייט בנפח טרה שעולה בערך אותו הדבר מהיר יותר. אם הכונן הזה הוא רק איחסון אז בסדר גמור.

- גם ספק של 520W/500W יספיק פה מעל ומעבר.

- בתוספת של כמה שקלים יש לך את הגרסא הזו של כרטיס המסך, שלמיטב ידיעתי טיפונת מהירה יותר.

פורסם
  • מחבר

לגבי הזיכרונות איך קינגסטון נחשבים בנושא?+לקחתי את הסטיקים האלה בגלל הקירור,האם זה קריטי או שאפשרי לקחת פעמיים את היחיד של קינגסטון ללא קירור?

כרטיס מסך אני קצת נרתע מקניה של ספיר ולכן אני מאמין שאשאר עם זה

הספק-איזה ספק מודולרי של 500 520 יש?חיפשתי והאמת שאני לא נתקל בכאלה..לפחות לא סיסוניק

והסיגייט ידוע לי אבל חשוב לי הנפח-אם יש גירסא אם יותר אחריות\אמינות בנפח כזה אשמח להצעה.

פורסם
  • מחבר

בוצעה ההזמנה מ-TMS

קירור למעבד אקנה בנפרד באייבורי

יאיר תודה על הייעוץ הסופי בכל זאת..

ויעלו תמונות בסופ"ש (-:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים