עבור לתוכן

עזרה בחיפוש אחר סמארטפון, כי אני? לא מבין בזה :)

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה.

המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם.

אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו).

מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק להריץ משחקים בסגנון Nova ומשחקי תלת מימד ברמה טובה, כל עוד וזה אפשרי בתקציב שלי, אבל אני לא אתפשר על פחות מסביר, חבל לי לקנות סמארטפון ושבעוד חצי שנה כבר יצאו כ"כ הרבה דברים חדשים שהפלאפון פשוט יהיה חלש מדי להריץ.

כרגע מבחינת דגמים חדשים מתלבט בין ה-Motorola Defy Plus לבין ה-Samsung Galaxy Ace Plus, עם נטייה קלה לדיפיי - אבל שוב, אני לא מבין כ"כ, ההעדפות שלי הן משיטוט מהיר ברשת, אם מישהו יודע יותר טוב ממני ומכיר עוד דגמים שיספקו אותי, אם מישהו יודע על דברים שייכנסו לטווח שלי ושווה להיכנס לחיפושי יד 2, אם מישהו רוצה להעיד על העדפה לאחד מהמכשירים שציינתי (Ace vs Defy), או אם מישהו פשוט רוצה לציין שבשביל אשכול על חיפוש סמארטפון, אני נורא נורא חופר ורושם הרבה, כי אני חושב שזה המצב, תרגישו חופשיים - אני אשמח.

אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

נתנאל :xyxthumbs: .

פורסם

אם תוכל לחרוג את הכמה מאות שקלים לכיוון ה-xperia sola זה יהיה עדיף.

פורסם

תשכח מ Samsung Galaxy Ace Plus ו Defy Plus , אם אתה רוצה להריץ משחקים.

Sony Xperia U עם מעבד כפול ליבה ו מאיץ גרפי כמו של גלקסי S 3 יכול להיות טוב לך.

פורסם
  • מחבר

ההבדל בין ה-Xperia Sola לבין ה-Xperia U שווה את העוד 200 שקל האלו? לא יצא לי לעבור הרבה על המפרט הטכני שלהם, אבל הבנתי שביחס לפלאפונים שאני הצגתי, הבונוס בהם הוא הליבה הכפולה, שאגב אם אני לא טועה אני רואה שלשניהם אותו המעבד.

פורסם

בסולה אין מצלמה קדמית.

המסך ב U קטן ב 0.2 , ובגלל זה גם עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר.

אני חושב שזה ההבדלים העיקריים , חוץ מזה המכשירים דיי דומים.

למכשירים שהצגת יש מעבד מיושן וחלש ומאיץ גרפי חלש מאד , והם לא יצליחו להתמודד בצורה ראויה , אם בכלל , עם משחקים ברמה גבוהה. המאיץ הגרפי שלהם חלש משל אייפון 3GS.

פורסם
  • מחבר

ועם אחד מהמכשירים האלו, אני אוכל להיות רגוע מבחינת הרצת משחקים, גם כאלו שעלולים להיחשב יחסית כבדים?

פורסם

הם יוכלו להריץ משחקים יפה מאד.

וגם סוני הוציאו עדכונים רשמיים ל ICS ובעתיד אולי גם ל JB (אם הם כבר לא הוציאו).

אתה יכול לראות מידע מפורט מאד על המכשירים פה , הקישור הוא ל U.

הנה סרטונים מיוטיוב.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה על העזרה :) .

מפתיע אותי שהXperia U עולה בערך 100 שקל יותר ברוב המקומות שאני רואה מאשר ה-Defy או ה-Ace, נכנס לי כ"כ מצוין לתקציב, ועדיין ההבדל הוא כ"כ קיצוני.

כמובן שאם יש למישהו עוד המלצות אני אשמח.

פורסם

הבדל נוסף משמעותי ששכחתי לציין הוא , שבU אין אפשרות לכרטיס זיכרון.

מה שאומר שיהיה לך "רק" 4 גיגה זיכרון .

בסולה יש אפשרות לכרטיס זיכרון.

פורסם

מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

מצטרף להמלצה על הסולה, אופצייה לכרטיס זיכרון, 0.2" למסך וכמה פיצ'רים מגניבים (כמו זיהוי רחיפה מעל המסך, בלי לגעת בו, ובכך להפעיל כל מיני אפשרויות מגניבות. זה פועל בעיקר עם הדברים של סוני עצמה, אבל זה עדיין ממש מגניב. כך לדוגמה רחיפה מעל אלמנט כלשהו בדפדפן תתפקד כמקש ימני במחשב) בהחלט שווים את התוספת הקטנה במחיר.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה. באמת אחרי הרבה ביקורות שקראתי על המכשיר, השוואה למכשירים אחרים בטווח, וסרטונים שמציגים את היכולת שלו, אני רואה שה-Xperia Sola הוא כנראה המכשיר הכי משתלם לי לטווח שלי.

רציתי לשאול שאלה נוספת בכל מקרה.

הבנתי שהמכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.7, ואמורה לצאת אפשרות לעדכן לאנדרואיד 4, אני חושב שאפילו האפשרות כבר יצאה בתחילת החודשZ. האם עדכונים כאלו נעשים באופן עצמאי, ובמידה וכן, איך הם מתנהלים? כניסה למרקט של האנדרואיד והורדה פשוטה, או שזה משהו קצת יותר "מבולגן" מזה?

ושוב, תודה.

פורסם

יש לך עדכון מהאוויר (FOTA) , דרך הפלפון או דרך המחשב.

ממש לא מסובך , אלא אם כן יש יבואן שעושה בעיות כמו סאני של סאמסונג ימח שמם.

אפשרות נוספת היא להתקין רום כמו CM9 או 10 כשתצא הגירסה הסופית.

זה קצת יותר מסובך , אבל יש מדריכים ויש אפילו מדריך באתר.

פורסם

עדכון OTA (Over The Air) הוא ממש פשוט. תופיע לך נוטיפיקצייה בסטטוס באר ברגע שעדכון יהיה זמין. אפשר גם לבדוק ידנית אם קיים עדכון בהגדרות (תחת "אודות").

התקנת רום לא רשמי זה דבר מומלץ באופן כללי, אבל מצריך ידיים טכניות. אין זה אומר שההליך עצמו מסובך, אבל הוא יכול להיות מבלבל.

פורסם
  • מחבר

מצוין :)

עוד שאלה אחת, ואני בהחלט מאמין שאחרונה. ביררתי לגבי חנות קרובה אליי שמוכרת את המכשיר, וגיליתי את Eline עם סניף ממש קרוב לי לבית, וראיתי שבשפות שבהן המכשיר תומך רשום עברית, אבל בשורה מתחת מצויין "עברית בעזרת אפליקציה Morelocal 2". אם יכול להיות שבמקרה אתם מכירים את האפליקציה - האם זה יספק לי עברית יחד עם יישור ימין-שמאל תקין? כי ראיתי הרבה פלאפונים שלא מגיעים עם יישור, אלא רק עם מקלדת בעברית או עניינים כאלו, ואני רוצה להיות בטוח שהעברית תהיה 100%.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים