עבור לתוכן

מבקש את עזרתכם למפרט בכ-2000 ש"ח למארז (וחומרה) רב-תכליתי

Featured Replies

פורסם

היי,

מקוה שתוכלו לתת לי מספר אופציות לפי הפירוט המצורף:

1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מצד שני, אם אתם ממליצים אחרת- אפשר גם לחרוג מעט

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, הורדות, סרטים באיכות גבוהה, משחקים "קלים" (כדוגמת פיפא למשל, או בקיצור, לא ממש למטרת גיימינג)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שציינתי למעלה, לא משהו ספציפי...

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא ודומיו...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע..

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ציוד היקפי, אלא כרטיס מסך ברמה בסיסית עם יציאת HDMI, ואולי כרטיס קול על בסיס USB (אם הייתם ממליצים)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא (ממארז ועד לחומרה בתוכו, לא כולל ציוד היקפי)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב לי השקט (וממש אשמח לדעת על מה חשוב להקפיד כדי לזכות בשקט)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ללא צורך ב-OC עתידי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת הרכיבים דרושה, לא מעבר לכך..

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא (איזור המרכז)

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם רק הייתי יודע... מאוד חשובה לי מהירות המחשב (מהירות התגובה) לצרכים שציינתי למעלה...

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה מראש למגיבים!

פורסם
  • מחבר

סליחה מראש על הבקשה הארוכה...

פורסם
  • מחבר

מישהו? עזרה?

העזרה הקטנה ביותר, גם על חלק מהשאלות, תתקבל בברכה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים