עבור לתוכן

התלבטות בין אייפון 4S או 5

Featured Replies

פורסם

אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ...

אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה .

ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית .

כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין.

תודה מראש...

פורסם

א. מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

ב. בבקשה תשנה את הכותרת למשהו אינפורמטיבי יותר, שיכיל את תמצית השאלה, כנדרש ע"פ חוקי הפורום. לדוג: "אייפון 4S או 5- מה עדיף?" או "מחפש סמארטפון לשימושים כלליים ללא הגבלת תקציב".

ג. למה דווקא אייפון? למה לא מכשירי אנדרואיד לדוגמה? מהו התקציב ומהם השימושים?

ד. אם תשאל אותי, אייפון 4S יותר ממספיק. כן, קצת מבעס לקנות מכשיר ישן, אבל זה חיסכון ניכר (אלא אם אתה מגדל שיחי כסף).

ה. www.zap.co.il

פורסם
  • מחבר

אין ממש סיבה למה אייפון ולא גלאקסי נגיד פשוט מביקורות ששמעתי , האייפון יותר ידידותי לשימוש .

אני לא יודע איזו מערכת עדיפה כי לכל אחד את היתרונות שלה בכל אופן האייפון הולך לשמש אותי בעיקר לדברים רגלים למדי , הודעות , גלישה , סרטונים פה ושם וכו'..

ומה בנוגע לזיכרון ? ראיתי שמן הסתם יש הבדל מחירים גדול בין 32 ל16 ג'יגה , מה יותר עדיף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים