עבור לתוכן

התחברות לחברה סלולרית

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..

פורסם
:nixweiss: להכניס סים :nixweiss:
פורסם

בדיוק, להכניס את הסים (וזהו).

יכול להיות שתידרש להגדיר גם כמה הגדרות כדי לשלוח ולקבל הודעות MMS, ולגלוש באינטרנט סלולרי, אבל זה רק אם זה לא יעבוד אוטומטית (וכנראה שכן).

פורסם
  • מחבר

הנציגה מסלקום טוענת שעלות אותו סים היא 200 שקלים... הגיוני?!

פורסם

סים חדש בחברות הגדולות עולה מאה שקלים אבל אם אתה כבר מנוי קיבלת סים בעבר.

גם אם רק הצטרפת אתה מקבל סים בחינם.

פורסם

עלות סים בגולן - 39 שח כולל משלוח עד הבית.

תעבור אליהם

פורסם

לרוב החברות הגדולות לוקחות על SIM קטן(כמו באייפון) 100 ש''ח.

200 נראה לי פשוט הזוי.

פורסם

תקנה סים רגיל ותחתוך אותו בחנות פרטית. ממני לא לקחו גרוש על זה.

פורסם
  • מחבר

סורי על הבורות, אבל במידה ואני רוכש מיקרו-סים בחנות פרטית (לא דרך סלקום). אני לא צריך לעבור דרך סלקום על מנת שיקשרו את הסים עם הרשת?

פורסם

אם חברה מבקשת לגבות ממך סכום כזה מוגזם בשביל כרטיס סים זה אומר דרשני... כלומר אתה צריך לחשוב פעמיים על אם החברה מתאימה לך בכלל ומה זה אומר עליה שהיא גובה סכום שהוא גבוה בערך פי 2000 מעלות המוצר שהיא מספקת לך (אני מדבר כרגע על הכרטיס עצמו).

לצורך העניין בחברות האחרות לוקחים סכומים שהם בין 39-99 שקלים (כש99 הוא גם סכום לא נמוך אבל יותר הגיוני).

פורסם

סורי על הבורות, אבל במידה ואני רוכש מיקרו-סים בחנות פרטית (לא דרך סלקום). אני לא צריך לעבור דרך סלקום על מנת שיקשרו את הסים עם הרשת?

אין כזה דבר לרכוש סים במקום אחר. סים מגיע תמיד מספק השירות הסלולרי, כשהוא מוצפן ומשוייך לקו שלך.

פורסם

תגיד לסלקום שיתנו לך את הסים במחיר שפוי (כלומר, 50 שקל +-), או שתעבור בהזדמנות הראשונה למתחרים שישמחו לספק לך את הסים ב40 שקלים ולא משנה אם זה רגיל, מיקרו או ננו.

פורסם

בגולן הוא עולה 39 ש"ח. Nuff said.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים