פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים שלום,היום קיבלתי את מכשיר ה-S3 שרכשתי מחנות פרטית (לא מחברה סלולרית). ברצוני לדעת מה עלי לעשות על מנת שהטלפון יחובר לחברה הסולולרית (שבמקרה שלי היא סלקום) כדי שאוכל לחייג, לשלוח SMSים וכו'..
פורסם 2012 באוקטובר 2313 שנים בדיוק, להכניס את הסים (וזהו).יכול להיות שתידרש להגדיר גם כמה הגדרות כדי לשלוח ולקבל הודעות MMS, ולגלוש באינטרנט סלולרי, אבל זה רק אם זה לא יעבוד אוטומטית (וכנראה שכן).
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים סים חדש בחברות הגדולות עולה מאה שקלים אבל אם אתה כבר מנוי קיבלת סים בעבר.גם אם רק הצטרפת אתה מקבל סים בחינם.
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים לרוב החברות הגדולות לוקחות על SIM קטן(כמו באייפון) 100 ש''ח.200 נראה לי פשוט הזוי.
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר סורי על הבורות, אבל במידה ואני רוכש מיקרו-סים בחנות פרטית (לא דרך סלקום). אני לא צריך לעבור דרך סלקום על מנת שיקשרו את הסים עם הרשת?
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים אם חברה מבקשת לגבות ממך סכום כזה מוגזם בשביל כרטיס סים זה אומר דרשני... כלומר אתה צריך לחשוב פעמיים על אם החברה מתאימה לך בכלל ומה זה אומר עליה שהיא גובה סכום שהוא גבוה בערך פי 2000 מעלות המוצר שהיא מספקת לך (אני מדבר כרגע על הכרטיס עצמו).לצורך העניין בחברות האחרות לוקחים סכומים שהם בין 39-99 שקלים (כש99 הוא גם סכום לא נמוך אבל יותר הגיוני).
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים סורי על הבורות, אבל במידה ואני רוכש מיקרו-סים בחנות פרטית (לא דרך סלקום). אני לא צריך לעבור דרך סלקום על מנת שיקשרו את הסים עם הרשת?אין כזה דבר לרכוש סים במקום אחר. סים מגיע תמיד מספק השירות הסלולרי, כשהוא מוצפן ומשוייך לקו שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים תגיד לסלקום שיתנו לך את הסים במחיר שפוי (כלומר, 50 שקל +-), או שתעבור בהזדמנות הראשונה למתחרים שישמחו לספק לך את הסים ב40 שקלים ולא משנה אם זה רגיל, מיקרו או ננו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.