עבור לתוכן

מספר שאלות על גלקסי S3

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומר שהמקור של המכשיר שלך הוא חור בדרום אמריקה, ואל תצפה לקבל את JB מבלי להחליף לרום אירופאי.

כל צריבה מעבר לעדכונים דרך OTA או KIES מבטלת את האחריות.

פורסם
  • מחבר

1. איך אני מברר איזה רום יש לי וכיצד אני מגבה אותו כך שאוכל לחזור למצב סטוק למקרה שאצטרך לממש אחריות?

פורסם

למיטב ידעתי אין אפשרות לעשות DUMP לרום ללא רוט ברומים של סמסונג (ברומים AOSP למשל יש אפשרות כזו), וברגע שיש רוט=אין אחריות. ניתן לעשות רוט ואח"כ לחזור אחורה, אך זה לא פשוט כלכך, צריך להשתמש בתוכנה שנקראת Triangle Away, כדי לאפס את מונה הצריבות של הרומים ב- Download Mode וצריך לצרוב רום נקי מקורי (אותה גרסה שבמכשיר עכשיו) בתוכנה שנקראת Odin. את הרום המקורי אתה יכול להוריד כאן.

KSP מוסיפים תוכנה שנקראת MoreLocale 2 כדי שתוכל לראות ממשק בעברית (ניתן להוריד מהמרקט), ומקלדת בד"כ של Go Keyboard.

אני ממליץ לקרוא קצת מידע ב- XDA. או לחילופין בעברית ב- iAndroid (אך אין שם את כל האינפורמציה שיש ב- XDA).

פורסם

מבאס...

פורסם

למיטב ידעתי אין אפשרות לעשות DUMP לרום ללא רוט ברומים של סמסונג (ברומים AOSP למשל יש אפשרות כזו), וברגע שיש רוט=אין אחריות. ניתן לעשות רוט ואח"כ לחזור אחורה, אך זה לא פשוט כלכך, צריך להשתמש בתוכנה שנקראת Triangle Away, כדי לאפס את מונה הצריבות של הרומים ב- Download Mode וצריך לצרוב רום נקי מקורי (אותה גרסה שבמכשיר עכשיו) בתוכנה שנקראת Odin. את הרום המקורי אתה יכול להוריד כאן.

KSP מוסיפים תוכנה שנקראת MoreLocale 2 כדי שתוכל לראות ממשק בעברית (ניתן להוריד מהמרקט), ומקלדת בד"כ של Go Keyboard.

אני ממליץ לקרוא קצת מידע ב- XDA. או לחילופין בעברית ב- iAndroid (אך אין שם את כל האינפורמציה שיש ב- XDA).

למה לעשות dump לרום אם נתת לו קישור לרום? במקרה הצורך כמו שכתבת, פשוט חוזרים לרום המקורי עם odin

מבאס...

למה מבאס?

פשוט תוריד רום רשמי מסמסונג של איזור אחר (נניח xeu) ותצרוב אותו

כאמור, תמיד תוכל לחזור לרום שהמכשיר שלך הגיע איתו

פורסם

למה לעשות dump לרום אם נתת לו קישור לרום? במקרה הצורך כמו שכתבת, פשוט חוזרים לרום המקורי עם odin

הוא רצה דרך לגבות את הרום הקיים, לצרוב רום חדש זה שונה (ולא זכרתי אם יש צורך לאפס את מונה הצריבות בצריבת רום סטוק חדש).

מבאס...

קח קישור להורדת הרום המקורי שלך, למקרה שתחליט להחליף רום, ומתישהו בעתיד לחזור חזרה...

http://www.hotfile.com/dl/165072316/0007ee2/I9300UBBLG2_I9300UUBBLG2_TTT.zip.html

פורסם

לצרוב את הרום המקורי מסמסונג זה בדיוק מה שהוא רוצה

להחזיר את המכשיר למצב שבו הוא יצא מksp

אין שום סיבה להשתמש בdump כשהרום המקורי קיים ברשת, זה שימושי לרומים שאי אפשר למצוא.

פורסם

לא

משתמשים בכלי שנקרא odin

מכניסים את המכשיר למצב download ןמפעילים

פורסם
  • מחבר

רציתי לגבות NANDROID וקיבלתי ERROR. עשיתי FIX PERMISSION ומאז המכשיר תקוע על הלוגו של סמסונג בהדלקה. איך ממשיכים מכאן? פשוט לצרוב רום חדש ודי? יש צורך לעשות WIPE קודם?

פורסם

כמה שאלות לפני שאתה עושה עוד משהו...

1. איזה רום יש לך כרגע, איזה רוט עשית ואיזה גרסה CWM ?

2. יש לך משהו חשוב על המכשיר ?

פורסם
  • מחבר

1. פולני סטוק, רוט CF והCWM שהיה על המכשיר.

2. אני אשמח לשמור על המידע כי כל זה קרה בדיוק במהלך הגיבוי.

עריכה:

1. כשאני מדליק רואים לרגע את מסך הנעילה הרגיל ואז המכשיר עובר ללוגו של סמסונג ונתקע שם.

2. עכשיו ראיתי שהגיבוי נתקע בגלל שלא היה מספיק מקום בכרטיס הזכרון ורק מחיצת הDATA לא גובתה עד הסוף. יש טעם לעשות RESTORE מהCWM למידע שכן גובה במצב כזה?

פורסם

לא.

עשה מחיקה של Cache ו- Dalvik (לא DATA, אחרת הכל ימחק לך מהמכשיר) מ- CWM, תראה אם זה עוזר אם לא, נסה שוב לצרוב את הרום האחרון שהיה לך והמכשיר עבד (אם זה היה הפולני, צרוב את הפולני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים