עבור לתוכן

ציטוט:"Orange השיקה מדבקות NFC חכמות ואפליקציה תואמת"

Featured Replies

פורסם

מתוך

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFVpApyApkoumYfANH&tmpl=pkt7&style=pkt7

הכל 'טוב ויפה' , ברור שראוי שנתקדם וניישר קו טכנולוגי עם שאר העולם, אבל...

למה לעזא*ל אורנג' חושבים שהם יכולים לקחת קרדיט?

בכתבה אחרת ובזו- הם נשמעים כאילו הם הם אלו שהמציאו את הטכנולוגיה או לפחות את מדבקות הNFC...

ואני כבר התרגשתי מהכותרת וחשבתי שמא המציאו מדבקות שניתן לתייג לכל מכשיר שאין לו את הטכנולוגיה מובנית...

אולי אני קטנוני, אבל ממש מרגיז הניסוח הדבילי שלהם...

זה כמו שאני אומר שאני יואל משיק אזניית בלוטות [אקנה כמה מסין ואדביק עליהן את שמי] ואני מוביל את החדשנות הטכנולוגית ובלה בלה...

לא יודע, אותי זה מרגיז שהם מדברים כאילו גילו את אמריקה :)

טוב, רטנתי יותר מידי, בוקר טוב לכולם =]

ציטוטון: יעקב קדמי, מנהל חטיבת שיווק, תוכן ומנועי צמיחה ציין כי: "ישנה כיום ציפיה גדולה כי טכנולוגית ה- NFC תשנה את הרגלי השימוש של הצרכנים במגוון רחב של תחומים. אנו גאים להמשיך ולהוביל את זירת החדשנות, להיות החלוצים בתחום וליישם טכנולוגיה זו לטובת העשרת חיי היום יום של לקוחותינו".

פורסם

ככה זה שווק ופרסום.

אתה לא רוצה שחברה שמשווקת את עצמה תגיד נזכרנו להציג את הטכנולוגיה הזאת והזאת.

אגב זה לא שהם משקרים, הם פשוט משווקים ומיפים את המציאות כמו כל חברה אחרת בעולם.

איזה עוד חברה מוכרת וגדולה בארץ עובדת עם מדבקות NFC?

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין...

הלכתי למצוא את הלינק של אורנג' לעניין הזה

http://www.orange.co.il/he-il/cellular/ServicesLobby/orange-nfc/

ומסתבר [למה לא ניחשתי בעצמי מקודם] שאורנג' לא מתנסחים [לפחות מהצצה מהירה בדף] בצורה לא ראויה כאילו המציאו את הגלגל...

פשוט 'נפלתי בפח' של כתב נוסף, אחד מיני רבים [ויסלחו הכתבים הראויים במדיה הכתובה והמקוונת למינהן...] שכותב כותרת מנופחת, ומתנסח בצורה שמושכת עין אך לא מדויקת בעליל..

שוב, אולי אני קטנוני.. אבל הכתבים למינהם, באינטרנט, ואולי יותר מכך, בידיעות למשל, מקפידים [ברובם] להתנסח בצורה המושכת [לעיתים הצהובה והשקרית ביותר] ורק כדי למשוך קוראים- וזאת על חשבון סילוף אמת ועוותים מוחלטים...

טוב זה כבר נושא לת'רד אחר... אבל זו סיבה נוספת לכך שאני כבר נמנע מלקרוא כתבות ומקורות מסוימים... לי בכל אופן זו...

ערב טוב לכולם...

וכן.. תגיות הNFC זה אחלה... חבל שעוד לא הצליחו לשווק אותן במיקרו SD וכך להשתמש בהם בכל מכשיר [לא בשימוש המוני שלא לצורך תשלומים בלבד בכל אופן...]...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים